spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 A te oldalad is elég érdekes lett a CS-n, :) már jó rég néztem utoljára. Picit megváltozott. :D Pont jó így... :D Nem kell az oda. Ennyi is csak azért van, hogy ne mondhassák, hogy autó nélkül okoskodom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szeretném kérdezni elsősorban akinek fehér Astrája van vagy aki még ért hozzá: T*scoba most van javító festék csak éppen 4különböző fehér és nem igazán tudom hogy melyik menne a gyári fehér színhez. Kevertetnék is 1dl-er kb 1000Ft csak ugye azt 3x kibontos és beszárad. elsősorban kavics felverődéshez használnám. előző tulaj amit pöttyözött 2-3pötty az kicsit már sárgult. A szinek pedig: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White, Vagy simán válasszam a legfehérebbet? :D mert nem igazán szeretnék valami metál fehér cuccot választani. Az autó polírozás után pl tök fehér csak amit bepöttyözött rajta az sárgább. Vélemény? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szeretném kérdezni elsősorban akinek fehér Astrája van vagy aki még ért hozzá: T*scoba most van javító festék csak éppen 4különböző fehér és nem igazán tudom hogy melyik menne a gyári fehér színhez. Kevertetnék is 1dl-er kb 1000Ft csak ugye azt 3x kibontos és beszárad. elsősorban kavics felverődéshez használnám. előző tulaj amit pöttyözött 2-3pötty az kicsit már sárgult. A szinek pedig: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White, Vagy simán válasszam a legfehérebbet? :D mert nem igazán szeretnék valami metál fehér cuccot választani. Az autó polírozás után pl tök fehér csak amit bepöttyözött rajta az sárgább. Vélemény? :) Menj be egh papirlappal, arra sorban huzzál mindegyik fehérböl egy eröteljesebb csíkot...persze jegyezd meg h meik, meik volt pontosan...azsem árt ha odairod :D kimész a kocsihoz, és összehasonlitod h meik megy hozzá a leginkább...visszamész és megveszed azt :D én anno a kék omega-nál csináltam ugyanezt...meg ahogy észrevettem sokan csinálják még igy, mert majdnem minden szinböl felvolt bontva lebalább egy, volt amiböl több is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/24..._lesz_a_benzin/ Ezaz :) Pont most nincs itthon az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Menj be egh papirlappal, arra sorban huzzál mindegyik fehérböl egy eröteljesebb csíkot...persze jegyezd meg h meik, meik volt pontosan...azsem árt ha odairod :D kimész a kocsihoz, és összehasonlitod h meik megy hozzá a leginkább...visszamész és megveszed azt :D én anno a kék omega-nál csináltam ugyanezt...meg ahogy észrevettem sokan csinálják még igy, mert majdnem minden szinböl felvolt bontva lebalább egy, volt amiböl több is :D Lehet majd így kipróbálom ha lesz alkalom, csak nem ver meg a biztonsági őr! :D bár már az is jó lenne ha kettőre le tudnám szűkíteni ezt a 4-et. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Lehet majd így kipróbálom ha lesz alkalom, csak nem ver meg a biztonsági őr! :D bár már az is jó lenne ha kettőre le tudnám szűkíteni ezt a 4-et. :) Nemhiszem hogy nagyon foglalkoznának azzal...eddig akárhol láttam mindenhol kivoltak bontogatva...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sziasztok Örököltem egy astra f et. Mostanában fogom átíratni a nevemre. Nem tudjátok ilyen esetben kell eredetiség vizsgálatra vinnem a kocsit? De ha van eredetiségvizsgád, meg törzsköny is, akkor te átírásnál kapsz új törzskönyvet. Amibe beleütik, hogy "Eredetiségvizsga hiánya". (Ha te nem viszed el mégegyszer) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szeretném kérdezni elsősorban akinek fehér Astrája van vagy aki még ért hozzá: T*scoba most van javító festék csak éppen 4különböző fehér és nem igazán tudom hogy melyik menne a gyári fehér színhez. Kevertetnék is 1dl-er kb 1000Ft csak ugye azt 3x kibontos és beszárad. elsősorban kavics felverődéshez használnám. előző tulaj amit pöttyözött 2-3pötty az kicsit már sárgult. A szinek pedig: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White, Vagy simán válasszam a legfehérebbet? :D mert nem igazán szeretnék valami metál fehér cuccot választani. Az autó polírozás után pl tök fehér csak amit bepöttyözött rajta az sárgább. Vélemény? :) Menj be egh papirlappal, arra sorban huzzál mindegyik fehérböl egy eröteljesebb csíkot...persze jegyezd meg h meik, meik volt pontosan...azsem árt ha odairod :D kimész a kocsihoz, és összehasonlitod h meik megy hozzá a leginkább...visszamész és megveszed azt :D én anno a kék omega-nál csináltam ugyanezt...meg ahogy észrevettem sokan csinálják még igy, mert majdnem minden szinböl felvolt bontva lebalább egy, volt amiböl több is :D No comment! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 No comment! :D :D Ne keseredj főpiktor :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack-4342649 Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :) :D Ezt a kocsit elég gyakran látom Fehérváron a vasútállomásnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack-4342649 Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :D :D Azt nem tudom, de a piros pócvágentől balra látható a fekete cabrio RASTA Astra :D , jobbra pedig az én ótóm :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack-4342649 Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :) :D Most mééé? Az enyém is követi a kanyart. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Most mééé? Az enyém is követi a kanyart. :D Az enyém, ha bekanyarodok, egyenesen megy tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Az enyém, ha bekanyarodok, egyenesen megy tovább. :D Az elég gáz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Az elég gáz. :D Azt mondta a szerelő, hogy ilyen öreg autótól mit várok? :) ( :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ne keseredj főpiktor :D :D De ez már az a helyzet amikor keseredni kell! :D Emlékszel Tiv cartárs miről beszélgetünk tegnap este...Na...Azután feljövök ide, és ezt kell olvasnom: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White,....Srácok!! Mintha pofán b@sznánk saját magunkat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Új szerzemény. Philips CAR400. Azonkívül, hogy a kijelzőt marhára nem akarja hajtani, illetve baromságokat mutat néha, elég állatul szól a 2db TDA7375 végfok miatt. :D 4x20W :) Hangszórók nem bírják. :D Nade a kijelzővel valamit csinálnom kell. (Igen, próbáltam már állítani a rádióval, de semmi.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Új szerzemény. Philips CAR400. Azonkívül, hogy a kijelzőt marhára nem akarja hajtani, illetve baromságokat mutat néha, elég állatul szól a 2db TDA7375 végfok miatt. :D 4x20W :) Hangszórók nem bírják. :D Nade a kijelzővel valamit csinálnom kell. (Igen, próbáltam már állítani a rádióval, de semmi.) El tudom képzelni :D :D Főleg mikor a szomszéd Lajos bácsi berakja a 3+2 kazettát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 El tudom képzelni :D :D Főleg mikor a szomszéd Lajos bácsi berakja a 3+2 kazettát :) :D Ez mesemetál, ahogy J0hnny szokta hívni. :D Bár épp keresztény metál szólt, valamint előtte antifasiszta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ez mesemetál, ahogy J0hnny szokta hívni. :D Bár épp keresztény metál szólt, valamint előtte antifasiszta. :) Hát ízlések és pofonok.... De a szomszéd Lajos bácsinak van egy B Corsája (úgy néz ki mint az új) Unokája hozott neki egy f-es Astrából valamilyen gyári magnyós rádiót, és azóta állandóan üvölt benne a 3+2...vagy valamilyen mulatós csujjogató :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nincs valakinek kölcsönbe egy "szobaantennája"...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 De ez már az a helyzet amikor keseredni kell! :D Emlékszel Tiv cartárs miről beszélgetünk tegnap este...Na...Azután feljövök ide, és ezt kell olvasnom: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White,....Srácok!! Mintha pofán b@sznánk saját magunkat :) Ez olyan, mint hogy olcsóbb használt gumi nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nincs valakinek kölcsönbe egy "szobaantennája"...? :) De van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ez olyan, mint hogy olcsóbb használt gumi nincs? :) Hát kb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 De ez már az a helyzet amikor keseredni kell! :D Emlékszel Tiv cartárs miről beszélgetünk tegnap este...Na...Azután feljövök ide, és ezt kell olvasnom: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White,....Srácok!! Mintha pofán b@sznánk saját magunkat :) Nyugodj meg. :D Épp most nézem a Teutulékat / OCC / mMost a fiatal Paul csinál egy pókos motort. A festő a tankkal csodát tett. Airbrush, és kézzel a hajszálcsíkozás. Nagyon állat lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts