pappa Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 köszönöm Szívesen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Folytószelepház szétszedéséről és takarításárol nincs valakinek valamilyen képe :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Folytószelepház szétszedéséről és takarításárol nincs valakinek valamilyen képe :blink: Nekem valahol van darabokra szedve kép, ha megtalálom berakom, de nem igazán szükséges. SE-nél: Nagy gumicső le, alapjárati és fojtószeleppoti csatlakozó le, kartergázcsövek le, MAP csöve le, két vízcső le, alsó vákuumcső le, gázbowden leakaszt, 4 anya a szívósorról lecsavar. Ezzel lenn is van. Szétszedés: Alapjárati + potihoz tartozó 2+2 torx ki. Poti felőli oldalon tengelyről zégergyűrű leakaszt. Fojtószelepen két csavar kicsavar, elfordítva szelep kicsúsztat, mozgatómechanizmusról rugók leakaszt, majd bowdenoldal felé kitol. Vissza ellenkező irányban. Talán a szelep visszacsavarozásánál kell figyleni hogy pontos legyen mert van egy kis játéka a csavaroknál. Lehet kimaradt valami, de tök logikus az egész. Nem kell kapokodni meg erőltetni semmit és nem lehet elrontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 SE-nél: Nagy gumicső le, ....... Köszi közbe hétvégén megvolt a puc puc B) Egy két kép: http://www.kep.tar.hu/silver79/50259926#2 Nem sok készült,mert annyira belemerültem a tisztogatásba,meg a szerelésbe :D Bár a kis dadogás tvábbra is megvan :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Egy két kép: http://www.kep.tar.hu/silver79/50259926#2 Miaza másik két csavar a pillangón? Nekem nincs olyan. Mivan a másik felén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Miaza másik két csavar a pillangón? Nekem nincs olyan. Mivan a másik felén? Annyi hogy nem simán egy lap a pillangó szelep hanem egyik oldalt valamiért vastagabb,hogy miért azt ne kérdezd :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Annyi hogy nem simán egy lap a pillangó szelep hanem egyik oldalt valamiért vastagabb,hogy miért azt ne kérdezd :blink: Kár hogy nem fényképezted le. Valaki más esetleg nem tudja mi célt szolgálhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Kár hogy nem fényképezted le. Valaki más esetleg nem tudja mi célt szolgálhat? Sajnos én se toom de nekünk is van benne, vagyis nekem legalább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 "Nincs benne szoftveres tiltás. Gyárilag 6800nál tilt egyébként. De ez itt már off." Volt már chipelve? Biztos hogy van benne tiltás, max felírták valami jó nagy értékre chipelésnél. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Olyan nincs hogy nincs. :D 7000 körül kell hogy tiltson. Egyébként 7200-nél kezdenek a hidrotőkék végrendeletet írni, 8000-nél már a szeleprugók is kán-kán-oznak. :blink: Pedig jaja. nekem is úgy rémlik, hogy az általam vontatott caliban se volt.. (lehet ez is lett a veszte.. többek között) :D B) Majd megkérdezem Petyától. ő jobban benne volt az infókban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACE Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Meg tudná valaki mondani hogy hol és mennyiért kapok Miskolcon M3as külső visszapillantó tükröket? Természetesen F astrára kéne! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Meg tudná valaki mondani hogy hol és mennyiért kapok Miskolcon M3as külső visszapillantó tükröket? Természetesen F astrára kéne! B) Ha szétnézel az eladó alkatrészek/tuning cuccok témában lentebb, akkor ott szvsz lesz, aki segítsen. Amúgy létezik postai uténvét is ám! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Miskolcon, a Búza tér környékén is van valahol egy túnying bót, ha jól emléxszem. M3 tükör meg 8500 tól felfelé. Attól függ milyen csicsákat akarsz. Index, elekricki, kazán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Megkérdezem mát itt is , hogy LUKOIL benzinkútról tud e valaki jót vagy rosszat mondani :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Megkérdezem mát itt is , hogy LUKOIL benzinkútról tud e valaki jót vagy rosszat mondani :blink: Olcsó, de nem rossz és egyre több lesz az országban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 az olajhűtőről annyit, hogy nézzétek meg Anti mostanság belinkelt verda képét ami a GSI topicban van. Az ő homlokfala is klímás ott a nagy lyuk, és bal oldalt nem rendes hűtő hanem egy S cső megy végig amin hűtő lamellák vannak. Megnézem azon a képen.. de ha az,amire gondolok, akkor lekövettem, és LOL de a szervó cuccra van kötve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Olcsó, de nem rossz és egyre több lesz az országban. Komolyan ki fogom próbálni.Hátha jobb cucc :blink: Jó és ócó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Komolyan ki fogom próbálni.Hátha jobb cucc :blink: Jó és ócó B) Én szoktam lukoil-nál tankolni, de nem tudok rá semmi rosszat mondani. Néhány hete gondban voltam, mert villogott a sárga lámpa. A tankomban tényleg vákum volt, es tényleg van egy horpadás az alján amit valszeg az AC követett el rajta. A lámpa még mindig villog, de most már csak akkor ha megyek normál tempóval kb2000-es fordulaton, és hirtelen kiforgatom. el veszem a gázt és elalszik. lehet hogy lampda szonda? Én arra tippelek. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én szoktam lukoil-nál tankolni, de nem tudok rá semmi rosszat mondani. Néhány hete gondban voltam, mert villogott a sárga lámpa. A tankomban tényleg vákum volt, es tényleg van egy horpadás az alján amit valszeg az AC követett el rajta. A lámpa még mindig villog, de most már csak akkor ha megyek normál tempóval kb2000-es fordulaton, és hirtelen kiforgatom. el veszem a gázt és elalszik. lehet hogy lampda szonda? Én arra tippelek. Szerintetek?Erre itt a hozzáértők hibakód-kivillogtatást szoktak javasolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Jah, gyanús a lambda, de ki kell villogtatni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Gázt bármelyik autóba bele lehet dobni?Mennyibe fáj kb?Mennyivel gázabb gázzal közlekedni mint benzinnel?És a motornak mennyire tetszik a gáz? Sok hülye kérdés egy rakásra,de légyszi ha tudtok válaszoljatok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Gázt bármelyik autóba bele lehet dobni?Mennyibe fáj kb?Mennyivel gázabb gázzal közlekedni mint benzinnel?És a motornak mennyire tetszik a gáz? Sok hülye kérdés egy rakásra,de légyszi ha tudtok válaszoljatok :blink: Szerintem itt sokkal többen tudnak neked válaszolni: http://forum.index.hu/Article/showArticle?...037&la=53918985 Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Gázt bármelyik autóba bele lehet dobni?Mennyibe fáj kb?Mennyivel gázabb gázzal közlekedni mint benzinnel?És a motornak mennyire tetszik a gáz? Sok hülye kérdés egy rakásra,de légyszi ha tudtok válaszoljatok :blink:Attól függ..150-200-körül mindenestől benne van,de abból kb. 10-15 %-al többet fogyaszt,és 10 % -al gyengébb.Egy c20ne -t már érdemes gázosítani,az jól bírja.Az autószerelő spanom szerint rosszabb lesz a kenés a gáztól,és nem bírja addig a motor mint benzinnel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 rosszabb lesz a kenés a gáztól,és nem bírja addig a motor mint benzinnel... Tévhit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts