Busman Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hová valósi vagy? Sümegi vagyok, de azért szeretném onnan megrendelni, mert ott van fehér helyzetjelző is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tudok. Ragaszkodsz az IGO 8-hoz és a teljes EU-hoz? Primo 1.1-em, van, azt tudok adni. A legfrissebb térképem 2010 szept. Teljes EU is megoldható, de ahhoz kell egy kis idő :) Ha tudod, mit kell mókolni, hogy elinduljon, felteszem a privátomra és adok linket. Letölt, bemásol, elindít..... jobb mint az igo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 +90% nak is kék azt hiszem és nagyon széépen világít főleg ha van mellette egy kék helyzetjelző! :D :D :) :D Csak a vége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csak a vége. :) Yap!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 jobb mint az igo? Ez is IGO... :D Ha nem ragaszkodsz saját POI-hoz, akkor sztem igen. Nekem jobban bejön, mint a 8. Csináltam hozzá saját ikonokat......használják már páran :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez is IGO... :D Ha nem ragaszkodsz saját POI-hoz, akkor sztem igen. Nekem jobban bejön, mint a 8. Csináltam hozzá saját ikonokat......használják már páran :) poi... asse tom miaz:D én csak beirom h ide akarok menni meg gyorsan :D most a gyári cucc van rajta sztem igo 8 mo térképpel. azt áttudod hekkelni? mer én probálkoztam felmásoltam de nem látta :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 poi... asse tom miaz:D én csak beirom h ide akarok menni meg gyorsan :) most a gyári cucc van rajta sztem igo 8 mo térképpel. azt áttudod hekkelni? mer én probálkoztam felmásoltam de nem látta :S POI = Points of Interests, azaz hasznos helyeknek lehet lefordítani. Pl. Éttermek, benzinkutak, egyéb intézmények, de te is létrehozhatsz sajátokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 ez vicces :) Az első egybelámpás 3mas, nemtudom a kasztni kódot bocsi, az rohad mint egy rossz lada... meg az összes abbol a szériábol való az 5ös is meg a 7es is eléggé.... Most,hogy mondod...az e36 tényleg elég gáz,de az utána és előtte gyártottak jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 POI = Points of Interests, azaz hasznos helyeknek lehet lefordítani. Pl. Éttermek, benzinkutak, egyéb intézmények, de te is létrehozhatsz sajátokat. A primóban nem. Mások által favorizált hibája...engem még sose zavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A primóban nem. Mások által favorizált hibája...engem még sose zavart. Engem se zavarna, sose hoztam még létre saját poit :) Nekem Mio A701 van, Igo 8-al. Próbáltam annó feltenni rá primót, de nem bírta kezelni sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Engem se zavarna, sose hoztam még létre saját poit :) Nekem Mio A701 van, Igo 8-al. Próbáltam annó feltenni rá primót, de nem bírta kezelni sajna. 400 megás proci a minimum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 400 megás proci a minimum... navon n470-em van asszem elvileg az 400mhz-s. arra jó akkor ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 400 megás proci a minimum... Hát ezaz, az A701 meg 520 MHz-es... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 navon n470-em van asszem elvileg az 400mhz-s. arra jó akkor ugye? Jó. Enyémet is annak ismeri fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hát ezaz, az A701 meg 520 MHz-es... :) de mio :D nálam eccer volt mió még amikor az italnagykerbe dolgoztam, akkor megfogadtam h miot soha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hát ezaz, az A701 meg 520 MHz-es... :) :D Azzal simán kéne mennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Jó. Enyémet is annak ismeri fel :) és szted letod ugy irni h megtudjam csinálni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 de mio :D nálam eccer volt mió még amikor az italnagykerbe dolgoztam, akkor megfogadtam h miot soha :D Csinált hülyeségeket, az tény. Bár én főleg az op. rendszerével nem voltam megelégedve (winfos mobile 5). A mostani androidos samsungomat nagyon szeretem, csak azon meg a GPS nem megy rendesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 és szted letod ugy irni h megtudjam csinálni? :D Szegény Breki. :D Velem is szenved már vagy fél órája. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 +90% nak is kék azt hiszem és nagyon széépen világít főleg ha van mellette egy kék helyzetjelző! :D :D :) :D Most egy kék búrás TESLA (by LIDL :D ) van bent amúgy, fehér (5 SMD LED-es) helyzetjelzővel :D . Van egy növelt fényerejű TESLA-m is, de szeretnék minél jobban látni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csinált hülyeségeket, az tény. Bár én főleg az op. rendszerével nem voltam megelégedve (winfos mobile 5). A mostani androidos samsungomat nagyon szeretem, csak azon meg a GPS nem megy rendesen :) amugy a c14se az véletlen nem 1.4Si? csak mert az én nz-m az 1.6i Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 amugy a c14se az véletlen nem 1.4Si? csak mert az én nz-m az 1.6i Dede, az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 és szted letod ugy irni h megtudjam csinálni? :D Mindjárt meglátjuk. Tiv most szenved vele :D Csinált hülyeségeket, az tény. Bár én főleg az op. rendszerével nem voltam megelégedve (winfos mobile 5). A mostani androidos samsungomat nagyon szeretem, csak azon meg a GPS nem megy rendesen :) Enyémen 6-os van. Lehet ott a baj nálad :D Szegény Breki. :D Velem is szenved már vagy fél órája. :D Te szenvedsz. Én csak dirigálok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mindjárt meglátjuk. Tiv most szenved vele :D Nemtudom Tiv hogy van vele, de nekem van minimális infotudásom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mindjárt meglátjuk. Tiv most szenved vele :D Enyémen 6-os van. Lehet ott a baj nálad :) Te szenvedsz. Én csak dirigálok :D A baj ott kezdődik, hogy winfos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts