Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ott se vótam, nem segítek senkinek. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://acidcow.com/pics/20110117/acid_picdump_01.jpg :D Egy ideig azt kerestem, mit kell nézni. :) Mert ugye havas Astrát már láttam. Aztán észrevettem. :D :D Jóvanna, ebben a korban már nem mindig szúr szemet a lényeg. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 :D Egy ideig azt kerestem, mit kell nézni. :) Mert ugye havas Astrát már láttam. Aztán észrevettem. :D :D Jóvanna, ebben a korban már nem mindig szúr szemet a lényeg. :D :D Öregszel. Már a nőknek is előbb a kezét nézed, hogy van e rajta gyűrű és csak utána a mellét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Öregszel. Már a nőknek is előbb a kezét nézed, hogy van e rajta gyűrű és csak utána a mellét :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Öregszel. Már a nőknek is előbb a kezét nézed, hogy van e rajta gyűrű és csak utána a mellét :) Na igen. Így is bonyolult az élet, kinek van kedve még egy felbőszült férj elől is futni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na igen. Így is bonyolult az élet, kinek van kedve még egy felbőszült férj elől is futni. :) Meg aztán a mi korunkban az a futás is gond már... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Full extra 3 ajtó 45 halott ló ajtó nélküli kesztyűtartó nincs középső kijelző Mennyi pénzt adtak érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Szerintetek ez az égő van olyan, mint a Tungsram? Mert, gondoltam kipróbálom én is, de amit ti mondtatok az elfogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Szerintetek ez az égő van olyan, mint a Tungsram? Mert, gondoltam kipróbálom én is, de amit ti mondtatok az elfogyott. Fényerőben sem biztos, de azt mondják, hogy nem bírják olyan sokáig, mint a Tungik. :) Pl spzoli muterjának autójában is nem volt egy éves a nájtbréker és megmurdelt. :D Brekinek 1 év 3 hónapig bírta, enyémek meg 2009 október közepe-vége óta bírják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A gsiken is ekkora van gyárilag...pont elég. akkor azt ráérek beszerezni a legvégén :D ha ugyan érzem szükségét. http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=734059 fejtámla is kell rá. :D Ha nem fogy a víz akkor nem kell foglalkozni vele. A hideg miatt kicsapódik. Ne kóstold meg! :) Nekem ráfagyott mikor voltak a minuszok :D És csak 3 csepnyi volt rajta kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Fényerőben sem biztos, de azt mondják, hogy nem bírják olyan sokáig, mint a Tungik. :) Pl spzoli muterjának autójában is nem volt egy éves a nájtbréker és megmurdelt. :D Brekinek 1 év 3 hónapig bírta, enyémek meg 2009 október közepe-vége óta bírják. :D Ugyanitt 1db nb eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Fényerőben sem biztos, de azt mondják, hogy nem bírják olyan sokáig, mint a Tungik. :) Pl spzoli muterjának autójában is nem volt egy éves a nájtbréker és megmurdelt. :D Brekinek 1 év 3 hónapig bírta, enyémek meg 2009 október közepe-vége óta bírják. :D Az enyémben a legközönségesebb halogén van! Minél kevesebbet látok annál nagyobb a sebességérzet! 45le FTW!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ugyanitt 1db nb eladó. :D :D Alig használt? :D Az enyémben a legközönségesebb halogén van! Minél kevesebbet látok annál nagyobb a sebességérzet! 45le FTW!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Fényerőben sem biztos, de azt mondják, hogy nem bírják olyan sokáig, mint a Tungik. :) Pl spzoli muterjának autójában is nem volt egy éves a nájtbréker és megmurdelt. :D Brekinek 1 év 3 hónapig bírta, enyémek meg 2009 október közepe-vége óta bírják. :D Köszi, akkor megvárom a Tungsramot, mert drágább is, meg ha nem is bírja sokáig akkor nem éri meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez esetben nyugodtan redukálhatod a kékosztrigás hozzászólásaid számát, mert ez egy opel fórum. :D Miért van olyan szabály, hogy homik nem regelhetnek? :) :D De tényleg uncsi már a Saab-Bömös vonal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Miért van olyan szabály, hogy homik nem regelhetnek? :) :D De tényleg uncsi már a Saab-Bömös vonal. :D Te érted amit írsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Köszi, akkor megvárom a Tungsramot, mert drágább is, meg ha nem is bírja sokáig akkor nem éri meg. Munkatársamnak ilyen H7-be van,B vekibe.Nagyon jó fénye van,szerintem egyforma lehet nagyjából. Élettartamot nem tudok,mert csak fél éve van benne neki. Nekem a tungsram 2009 novembertől (kb.16000 km.)üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Te érted amit írsz? :D Mit nem értesz?Klikk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mit nem értesz?Klikk! :) Ez rendben van, de hol van nekem rozs cuccom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez rendben van, de hol van nekem rozs cuccom? :D Hagyjuk, valahol elvesztettem a fonalat: Milyen rozs? Gabonáról nem beszéltem..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hagyjuk, valahol elvesztettem a fonalat: Milyen rozs? Gabonáról nem beszéltem..... :) Még mindig ugyan annál a szlengnél tartunk, amibe belekezdtél. Nem olyan bonyolult feladvány, sőt unalamsan erről is volt szó többször, de nyilván az én hibám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Te érted amit írsz? :) A bimmer vonal szerintem én vagyok,de te is linkeltél már e24-et,úgyhogy bazd arcon magad te is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Akkor nesztek: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Akkor nesztek: http://mygolf2.com/wp-content/gallery/golf...lf2c20xe0au.jpg :) :D :D Már volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mennyi pénzt adtak érte? 450 körül... Az enyémben a legközönségesebb halogén van! Minél kevesebbet látok annál nagyobb a sebességérzet! 45le FTW!! :) :D Köszi, akkor megvárom a Tungsramot, mert drágább is, meg ha nem is bírja sokáig akkor nem éri meg. Hová valósi vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts