spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Vicces, mert most még kevesebb erőt kell kifejteni normális lassuláshoz. Nagyot még nem fékeztem, hisz nincs bekopva. :) Sztem már most van olyan mint a 288al volt. Egyesek úgy vannak vele, hogy a gyári saab tárcsa sokkal jobb, mint az opelé. A 288 opel volt, ez meg saab. Elégedett vagyok eddig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Vicces, mert most még kevesebb erőt kell kifejteni normális lassuláshoz. Nagyot még nem fékeztem, hisz nincs bekopva. :D Sztem már most van olyan mint a 288al volt. Egyesek úgy vannak vele, hogy a gyári saab tárcsa sokkal jobb, mint az opelé. A 288 opel volt, ez meg saab. Elégedett vagyok eddig. :D Kettesek meg úgy vannak vele hogy lexarják a Saabot mert ez egy Opel fórum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Vicces, mert most még kevesebb erőt kell kifejteni normális lassuláshoz. Nagyot még nem fékeztem, hisz nincs bekopva. :) Sztem már most van olyan mint a 288al volt. Egyesek úgy vannak vele, hogy a gyári saab tárcsa sokkal jobb, mint az opelé. A 288 opel volt, ez meg saab. Elégedett vagyok eddig. :D Ha akora erővel fékeznél egy dacia logant mint egy opelt elharapnád a kormányt :D Nálul széria az erős fék viszont egy 100-200 LE-ös SAAB -nál is érthető az erösebb fék , azt tudom hogy most amikor visszaülök az opelba egy kicsit gyengének tünik viszont az autóhoz van méretezve , nem kell fejelgetni a müszerfalat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kettesek meg úgy vannak vele hogy lexarják a Saabot mert ez egy Opel fórum. :) Ez esetben nyugodtan redukálhatod a kékosztrigás hozzászólásaid számát, mert ez egy opel fórum. :D Írhattam volna hogy bvectra i500 fék, de neked akkor is érhetetlen lett volna, mert fingod sincs az egészről. Ez nem is baj. :D Ha akora erővel fékeznél egy dacia logant mint egy opelt elharapnád a kormányt :D Nálul széria az erős fék viszont egy 100-200 LE-ös SAAB -nál is érthető az erösebb fék , azt tudom hogy most amikor visszaülök az opelba egy kicsit gyengének tünik viszont az autóhoz van méretezve , nem kell fejelgetni a müszerfalat :D A túlszervózottság megint más kérdés. Én pont ezt akartam elkerülni, hogy egy új autóból átülve gyenge legyen a fék. No meg azért murva jól néz ki, ahogy kitölti a 16os felnit. :D Persze 13as lemezfelnivel, és 60sánta patással nem csodálkozom Zotyán, hogy inkább nem érdekli. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez esetben nyugodtan redukálhatod a kékosztrigás hozzászólásaid számát, mert ez egy opel fórum. :D Írhattam volna hogy bvectra i500 fék, de neked akkor is érhetetlen lett volna, mert fingod sincs az egészről. Ez nem is baj. :) A túlszervózottság megint más kérdés. Én pont ezt akartam elkerülni, hogy egy új autóból átülve gyenge legyen a fék. No meg azért murva jól néz ki, ahogy kitölti a 16os felnit. :D Persze 13as lemezfelnivel, és 60sánta patással nem csodálkozom Zotyán, hogy inkább nem érdekli. :D Ennyire azé ne, én hiányoltam a 60lóval is a fékerőt... főleg mikor erdei utakon gangoltunk lefelé, azért a 60ló is eléri a 140et-160at nyugodtan, és olyankor jó lett volna ha van több fékerő, meg ha nem melegszik el, igaz nem 165ös gumival :D JAaa tulszervósítást én se szeretem, rönő meg egyes fiatok, rá se léptél a fékre, és befeszül az öv :D Neked már nem a gyári kis devandered van igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Abban tudok segíteni.... :) Nekem is tudnál? Carrera 430 GPS em van, SD kártyán iGO8 teljes eu. Az iGo több mint másfél éves, jó lenne frissíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nekem is tudnál? Carrera 430 GPS em van, SD kártyán iGO8 teljes eu. Az iGo több mint másfél éves, jó lenne frissíteni. megoldható asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez esetben nyugodtan redukálhatod a kékosztrigás hozzászólásaid számát, mert ez egy opel fórum. :D Írhattam volna hogy bvectra i500 fék, de neked akkor is érhetetlen lett volna, mert fingod sincs az egészről. Ez nem is baj. :) A túlszervózottság megint más kérdés. Én pont ezt akartam elkerülni, hogy egy új autóból átülve gyenge legyen a fék. No meg azért murva jól néz ki, ahogy kitölti a 16os felnit. :D Persze 13as lemezfelnivel, és 60sánta patással nem csodálkozom Zotyán, hogy inkább nem érdekli. :D Ez a téma inkább a tuning topicba lenne jó helyen szerintem. Egyébként,(a hozzászólások alapján) Zotya 'kettes' csoportjába tartozik az itt lévők többsége. :D A 13as lemezfelni és a "60sánta patás" pedig az opel műve inkább, de kerülni kelle a személyeskedést/fórumozók autóinak fikázását. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ennyire azé ne, én hiányoltam a 60lóval is a fékerőt... főleg mikor erdei utakon gangoltunk lefelé, azért a 60ló is eléri a 140et-160at nyugodtan, és olyankor jó lett volna ha van több fékerő, meg ha nem melegszik el, igaz nem 165ös gumival :) JAaa tulszervósítást én se szeretem, rönő meg egyes fiatok, rá se léptél a fékre, és befeszül az öv :D Neked már nem a gyári kis devandered van igaz? Lassan gyorsul, és lassan is áll meg. :D De gyári van, azt nem cseréltem. 22es ffh is gyári benne. Lehetne 25re váltani, de nem szükséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Lassan gyorsul, és lassan is áll meg. :) De gyári van, azt nem cseréltem. 22es ffh is gyári benne. Lehetne 25re váltani, de nem szükséges. Azt hittem fontos cserélni azt is, mert anélkül nagy pedálerőt kell kifejteni a nagy munkahengerek mozgatásához... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Remélem amik nálam vannak is el fognak kelni :D Dáwid, Breki? Mennyiért adod? tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :D Én neMVOK klubtag. Elolvashatom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Azt hittem fontos cserélni azt is, mert anélkül nagy pedálerőt kell kifejteni a nagy munkahengerek mozgatásához... A gsiken is ekkora van gyárilag...pont elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én neMVOK klubtag. Elolvashatom? :) azért, két külön klubról van szó / ha erős is a kapcsolat /, ne feledjük :D klubos naptár előkészületei amúgy, érdekel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez a téma inkább a tuning topicba lenne jó helyen szerintem. Egyébként,(a hozzászólások alapján) Zotya 'kettes' csoportjába tartozik az itt lévők többsége. :D A 13as lemezfelni és a "60sánta patás" pedig az opel műve inkább, de kerülni kelle a személyeskedést/fórumozók autóinak fikázását. :D Egyéb csevegés a topik címe. Sokkal inkább idevaló a fékem, mint a vonatos okfejtések, egymás közötti napi csetelések, horgászat és hasonlók. Mert ahogy a kettes csoport főkolomposa hangoztatja ez opel fórum. Saját magatoknak mondtok ellent, és ez azért így a bit funny. :D 60as patást meg fenntartom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 megoldható asszem :) Hallgatlak. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 azért, két külön klubról van szó / ha erős is a kapcsolat /, ne feledjük :) klubos naptár előkészületei amúgy, érdekel ? Viccvót csak. :D Írtam is oda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Megnéztem ma ezt az A.G.A. autósboltot Fehérváron, amit tegnap írtatok, és én meg írtam, hogy megszűnt. Hát nem szűnt meg, de +90%-os Megalight-juk nincs, csak +50. Szóval aki +90-re pályázik, irány a Tungsram bolt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Egyéb csevegés a topik címe. Sokkal inkább idevaló a fékem, mint a vonatos okfejtések, egymás közötti napi csetelések, horgászat és hasonlók. Mert ahogy a kettes csoport főkolomposa hangoztatja ez opel fórum. Saját magatoknak mondtok ellent, és ez azért így a bit funny. :D 60as patást meg fenntartom. :) Jó persze idevaló is lehet,de nem itt vannak azok,akik ilyen szinten benne vannak a témában. Ezért nem kellene ennyire zokon venned,hogy a vonatok népszerűbbek a fékednél.:D Engem egyik sem hoz lázba,horgászat párti vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Elfogadnám az enyém helyett ezeket: 1. 2. 3. A 2-ban fura a sebváltó gomb. :) A 3-ban mi az a 4. pedál vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A 2-ban fura a sebváltó gomb. :) A 3-ban mi az a 4. pedál vagy mi? Kihangosító hangszórója... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 GM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kihangosító hangszórója... :D Jól mutat, pont oda való. :) Kicsit se lehetett volna eldugni. Na meg akkora hangfal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 GM :) De jó szellős a motortér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 GM :D Szedd össze magad, ez opel fórum! :D Jól mutat, pont oda való. :) Kicsit se lehetett volna eldugni. Na meg akkora hangfal. :D Legalább van mit lerúgni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts