Tiv. Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 akinek a kiló ezer, az kilóhúsznál 1020al megy? :D Végre valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Végre valaki. :) amúgy már nem emlékszem mér van így (csak mert az ezer sztem is kézenfekvőbb, meg a 10K is 10000 pl a pókeroldalakon) csak arra h a gimibe aki a kilóra 1000-et mondott az 2 egyest kapott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 akinek a kiló ezer, az kilóhúsznál 1020al megy? :) Aki nem tudja, hogy a kilo az ezer, az 120-nál mehet kilóhússzal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 És szerinted melyik felel meg jobban a célnak? (talán a bosch?) Én a Valeo-t választottam mert szerintem a jobb terítés a fontos, ráadásul kanyargós, szerpentines úton nagyon korrektül bevilágít a kanyarba épp a jó terítés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 amúgy már nem emlékszem mér van így (csak mert az ezer sztem is kézenfekvőbb, meg a 10K is 10000 pl a pókeroldalakon) csak arra h a gimibe aki a kilóra 1000-et mondott az 2 egyest kapott :D Ezt kicsit furcsállom... :) "SI-prefixumokat lehet hozzátenni a mértékegységekhez, hogy az eredeti egység valahányszorosaihoz jussunk. Mindegyik prefixum a 10 hatványa. Például a kilo- ezerszerest, a milli- ezredrésznyit jelent, így ezer milliméter egy méter és ezer méter egy kilométer. A prefixumokat nem lehet többszörösen alkalmazni: a kilogramm milliomod része milligramm és nem mikrokilogramm." olvasmány... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ezt kicsit furcsállom... :) "SI-prefixumokat lehet hozzátenni a mértékegységekhez, hogy az eredeti egység valahányszorosaihoz jussunk. Mindegyik prefixum a 10 hatványa. Például a kilo- ezerszerest, a milli- ezredrésznyit jelent, így ezer milliméter egy méter és ezer méter egy kilométer. A prefixumokat nem lehet többszörösen alkalmazni: a kilogramm milliomod része milligramm és nem mikrokilogramm." olvasmány... :D Ki a faxom beszélt mértékegységekről? Én a köznyelvben használt szlengről beszélek, és abban a kiló az száz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ki a faxom beszélt mértékegységekről? Én a köznyelvben használt szlengről beszélek, és abban a kiló az száz. :D És más, idióta baromságait kötelező átvenni? :D Mert ez a köznyelv? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 És más, idióta baromságait kötelező átvenni? :D Mert ez a köznyelv? :) Osztom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Osztom... :) Akkor az osztó osztott.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ezt kicsit furcsállom... :D "SI-prefixumokat lehet hozzátenni a mértékegységekhez, hogy az eredeti egység valahányszorosaihoz jussunk. Mindegyik prefixum a 10 hatványa. Például a kilo- ezerszerest, a milli- ezredrésznyit jelent, így ezer milliméter egy méter és ezer méter egy kilométer. A prefixumokat nem lehet többszörösen alkalmazni: a kilogramm milliomod része milligramm és nem mikrokilogramm." olvasmány... :D És a kvadrillió után a kvadrilliárd jön? :) Vagy a csrillió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Végre valaki. :D Szlengben vannak olyan régi elnevezések, hogy ha hibás ha nem akkor is tudja mindenki miről szól :) Ha azt mondod van két kilód, akkor az 200 at jelent, de két kg dinnye az 2000g. Ezen ne veszekedjetek már, de még vitatkozni se érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Szlengben vannak olyan régi elnevezések, hogy ha hibás ha nem akkor is tudja mindenki miről szól :) Ha azt mondod van két kilód, akkor az 200 at jelent, de két kg dinnye az 2000g. Ezen ne veszekedjetek már, de még vitatkozni se érdemes. vagy 200deka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Szlengben vannak olyan régi elnevezések, hogy ha hibás ha nem akkor is tudja mindenki miről szól :) Ha azt mondod van két kilód, akkor az 200 at jelent, de két kg dinnye az 2000g. Ezen ne veszekedjetek már, de még vitatkozni se érdemes. Az okosabbak nem használják a hibás szlengeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 És a kvadrillió után a kvadrilliárd jön? :) Vagy a csrillió? Ha sikerült rájönnöd, majd oszd meg velünk, kérlek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Az okosabbak nem használják a hibás szlengeket. :D amúgy mivan mégse vagy akkora koczka? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Szlengben vannak olyan régi elnevezések, hogy ha hibás ha nem akkor is tudja mindenki miről szól :) Ha azt mondod van két kilód, akkor az 200 at jelent, de két kg dinnye az 2000g. Ezen ne veszekedjetek már, de még vitatkozni se érdemes. Ha pedig van 200000-m, akkor van két kiló rongyom... Értem én... Nem vagyok butus... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ha pedig van 200000-m, akkor van két kiló rongyom... Értem én... Nem vagyok butus... :) két kilód van :D amúgy gagyipédia nem játszik... és az nem magyarázat h 1 kg az 1000g mert ugyanúgy 100dkg is... szal engem még mindig nem győztetek meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 két kilód van :D amúgy gagyipédia nem játszik... és az nem magyarázat h 1 kg az 1000g mert ugyanúgy 100dkg is... szal engem még mindig nem győztetek meg :D Én sem értem a dkg-ot... Logikusan dg-nak kellene lenni... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Én sem értem a dkg-ot... Logikusan dg-nak kellene lenni... :) :D Vagy talán mégis... A deka jelölése da v dk. Ennyi. :D Egyébként meg nem rossz a Wiki. Fenntartásokkal kell kezelni, de nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Én sem értem a dkg-ot... Logikusan dg-nak kellene lenni... :) :D remélem ez csak poén volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 remélem ez csak poén volt :D Úgy érzed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ha sikerült rájönnöd, majd oszd meg velünk, kérlek! :D Tessék: :) http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/186.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Tessék: :D http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/186.htm Ez nagyon komoly! :) Kössz! Baromi jó dolgok vannak benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ez nagyon komoly! :) Kössz! Centillió!!!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 amúgy mivan mégse vagy akkora koczka? :D De. Csak más dolgom lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts