leslie Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Egyre erősebb a késztetés bennem a C14SE-re átalakításhoz :) most jól jött volna az a +22LE ;) Kuplungod sem örül egy ilyen trükknek... Amúgy kb. 2 hete volt, h bepakoltam egy rakat árut a gépbe, saccra velem együtt 400kg lehetett a cucc. Hát, tipikusan nyomom neki, de nem megy effekt volt. Általában csak egyedül vok a gépben, úgy nincs rá panaszom, de ilyenkor, meg pályán nagyon karcsú a 60 paci. Előbb-utóbb lesz Si belőle, de 80%, h nem idén, hanem a karácsonyi plusz zseton egy részéből. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Huhh...most értem haza. képzeljetek el egy olyan régebbi, Afrikában forgatott filmekben látható Land Rover körüli méretű (egyébként 20 éves japán) terepjárót, kb. 1600kg :) Kuplunghibás. Szegény kuplungod! Kár érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 látható Land Rover körüli méretű (egyébként 20 éves japán) terepjárót, kb. 1600kg Még jó hogy rendőrrel nem találkoztál :) Tudtommal nem is szabad nagyobb tömegű autót vontatni. Nekem elég egy kis Pesti dugó és máris tesztelhetem a ventillátor kapcsolási pontját ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok most a nálam jobban hozzáértő emberekhez, hogy Astra F -emben nem működik a belső levegő kerintgetés. Mi szokott ebben elromlani. Ja még annyi, hogy nem szisszen ha be nyomom, és állítolag kéne. Ha valaki tud segíteni, annak nagyon megköszönném.(előre is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Van egy vákumszelep utasoldalon a szellőztető tetejénél. Arra megy egy vákumcső, ami a szívótoroktól indul a motorról. Ezt kell végignézni, nem szakadt-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Van egy vákumszelep utasoldalon a szellőztető tetejénél. Arra megy egy vákumcső, ami a szívótoroktól indul a motorról. Ezt kell végignézni, nem szakadt-e. Ezzel lehet még az erőtlenségre is meglehet a hiba, ha szakadt és fals levegőt szív :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Van egy vákumszelep utasoldalon a szellőztető tetejénél. ... Ehhez ajánlott kivenni a kesztyűtartót, vagy meg lehet vizslatni a szellőző kivételével is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ha jól gondolom EZ az. És ha igen, akkor csak a mocitér fel.. és a többit lásd első második kép.. Mintha szüröt cserélne az ember... Ja.. és szisszenni csak járó motornál, illetve leállitás után egy darabig fog... Bár ez igy utólag inkább csak egy kis tartálynak tünik mint szelepnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nagyon köszönöm, és holnap meg is nézem. Hogy hogy az erőtlenségre is meg lehet a hiba? Mi ez tulajdonképpen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én ugyan bevallom, nem tom pontosan hova csatlakozik, de arra gondolt a caar társ, hogy ha pl. az a csö likas, akkor fasot szivhat valahol a rendszer.. igy nem ugy mükszik mint kellene néki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 '96-os Gsi-d van? Is ha jól látom C20XE motorral. Ez gyári motor benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 '96-os Gsi-d van? Is ha jól látom C20XE motorral. Ez gyári motor benne? Ahogy itten is irtam, jaja.. Sokan csodálkoztak, meg még mai napig csodálkoznak.. van aki nem is hiszi h Gsi.. vagy aki igen, az meg váltig állitja hogy ezek már ecotecek.. hát nem.. Még az utsó c20xe mocis darabok egyike.. akárcsak Coupe Caravánja.. És amennyire én tudom gyárilag van benne ez a motor. Én, lassan 2.5 éve vettem(hogy repül az idő) akkor hozták svájcbóóó.. és nem láttam rajta semmi sumákot.. a tied már DIS gyújtásos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACE Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy mibe lenne egy német papíros 92es astra magyar forgalomba helyezése? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A vákumszelep belül van az utastérben, kis hengeres alakú bizbasz, a kesztyűtartó kivétele után már hozzáférhető. ACE! Legnagyobb összeg a regisztrációs adó befizetése, ami akár felülkerekedhet az 1 misin is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy mibe lenne egy német papíros 92es astra magyar forgalomba helyezése? Köszönöm az uj regado azt hiszem egy 2000 ccm-es benzines motorra 970e ft bár nem irtál sem motort, sem üzemanyagtipust Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy mibe lenne egy német papíros 92es astra magyar forgalomba helyezése? Köszönöm Ez csak alkatrésznek jó, nem forgalomba helyezhető. (hivatalosan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A vákumszelep belül van az utastérben, kis hengeres alakú bizbasz, a kesztyűtartó kivétele után már hozzáférhető. Tehát nem az amit mutattam.. anno szedtem már ki a kesztyütartót, de nem rémlik eme kis bizbasz.. mondjuk ettől még ezt is megnézheti amit én mutiztam, ez is ehez a rendszerhez tartozik,nem Gabi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Valszeg neked ott van a vákumtartály, ami nekem pl. a sárvédőlemez mögött helyezkedik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ez csak alkatrésznek jó, nem forgalomba helyezhető. (hivatalosan) Így van, Euro 1-es besorolású autót (C-vel kezdődő motorkód) már nem lehet forgalomba helyeztetni, a minimum az Euro 2 (X-es). De arra is még nagyon durva összeg a regadó annak ellenére, hogy most már némi évülés is be van vezetve. ITT lehet nézelődni, hogy mi mennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nekem még EST gyújtásos, Motronic 2.5-el. En is elég sokat olvastam már GSi-kről, de mindenhol azt találtam, hogy '95-től ecotec motor 136Le-vel. De hiszek neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nekem még EST gyújtásos, Motronic 2.5-el. En is elég sokat olvastam már GSi-kről, de mindenhol azt találtam, hogy '95-től ecotec motor 136Le-vel. De hiszek neked. Volt ilyen, de kevés, mert a GSi-k gyártását 96-ben fejezték be.Ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na. A tűzfal motor felőli oldaláig megvan a belső levegő kerintgetéshez szügséges vákum cső, de a motorra sehol sem csatlakozik. Nem is találtam sehol olyan kis pöcköt, ahová rá lehetne cstlakoztatni. Valószínűleg nem jó helyen kerestem. Izzót is cserélnem kellett a kapcsolón. (mondjuk már az egész középkonzolban kicseréltem mindet!) Szóval visszatérve a vákumcsőre. Hol kell keresni a pöcköt? Néztem az sfi dobozon, de ott sem találtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A fékrásegítőre megy egy vastagabb vákumcső, azon pedig egy szelep van. No ott valahol a szelep előtt szokott leágazni a csőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na. A tűzfal motor felőli oldaláig megvan a belső levegő kerintgetéshez szügséges vákum cső, de a motorra sehol sem csatlakozik. Nem is találtam sehol olyan kis pöcköt, ahová rá lehetne cstlakoztatni. Valószínűleg nem jó helyen kerestem. Izzót is cserélnem kellett a kapcsolón. (mondjuk már az egész középkonzolban kicseréltem mindet!) Szóval visszatérve a vákumcsőre. Hol kell keresni a pöcköt? Néztem az sfi dobozon, de ott sem találtam. :) Holnap ha nem lesz zuhi, és ugy alakul, kocsit takaritok,megnézem hogy is néz ki ez a dolog. lekövetem a csövet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Akkor majd egy következő alkalommal kipróbálom a 2.-ban 100.-ig húzatom dolgot is. Persze csak akkor ha nem lesz sok a ford szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts