beligrom Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Műszakin el lett fogadva, benne van a hitelesítő jel. Innentől kezdve küldjön be soron kívüli műszakira...úgyis elfogadják megint. hallod... lakott területen való ködlámpázásért büntett meg. szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 hallod... lakott területen való ködlámpázásért büntett meg. szerinted? :) Szerintem amit mondtam, az helytálló, de ha fenn lesz a gsi lámpa meg a gyári alufelni akkor már nem szólhat be semmiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Az a csaj egy rendőr felesége. Előtte ő is a rendőrségnél volt. Amióta itt van, eltűntek a zsebesek. :D Amúgy jófej, de gondolom azért, mert kollégák vagyunk. :D A fotózás amúgy megengedett a peronon úgyhogy nem tudom mit rinyálnak. :) Na majd szólok a csajnak, hogy nyugodjon le. :D Bár mintha lenne egy olyan, hogy a forgalmistának szólni kell, hogy fotóznál. Láthatósági mellény sem árt. :D Főleg ha kimész a nyílt vonalra. Igen, 5000 kW-os. :lol: A Nohab az kuriózum, csak hát szétb.szták. :D Gondolom láttad, hogy pályaépítéshez használják már csak. :D Igen, itt is állomásozik egy nálunk most az építési munkák miatt. Pontosabban egyszerre egy, mert konkrétan 2 Nohabot is láttam már itt, a 006-ost és a 019-est, utóbbi kormányzati gép volt eredetileg, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Szerintem amit mondtam, az helytálló, de ha fenn lesz a gsi lámpa meg a gyári alufelni akkor már nem szólhat be semmiért. azis, énis vmi hasonlót mondtam, csak most egy ilyennek aki ködbe ködlámpáért büntet meg h magyarázzam el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Az a csaj egy rendőr felesége. Előtte ő is a rendőrségnél volt. Amióta itt van, eltűntek a zsebesek. :D Amúgy jófej, de gondolom azért, mert kollégák vagyunk. :D A fotózás amúgy megengedett a peronon úgyhogy nem tudom mit rinyálnak. :D Na majd szólok a csajnak, hogy nyugodjon le. :lol: Bár mintha lenne egy olyan, hogy a forgalmistának szólni kell, hogy fotóznál. Láthatósági mellény sem árt. :D Főleg ha kimész a nyílt vonalra. Igen, 5000 kW-os. -_- A Nohab az kuriózum, csak hát szétb.szták. :D Gondolom láttad, hogy pályaépítéshez használják már csak. :D Nem, elvileg ez az idióta máv arra adja már csak az engedélyt, hogy peronról fotózz. Amihez ugye nem kell engedély, mert közterület (utasforgalom számára megnyitott terület). Ami ott van, fotózhatom. A forgalmiba akkor kellene szólnom, ha kimennék üzemire engedéllyel. Láthatósági is oda kell (erősen ajánlott :D ) Nyíltvonalon meg mindig valami magaslaton vagyok szinte (főleg fákon), a pályától min. 30 méterre, szóval oda kb. felesleges a mellény :) Győrben az volt a legjobb, amikor az idős vasutas elkezdte osztani nekem, hogy én itt nem fotózhatok, mert államtitok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Igen, itt is állomásozik egy nálunk most az építési munkák miatt. Pontosabban egyszerre egy, mert konkrétan 2 Nohabot is láttam már itt, a 006-ost és a 019-est, utóbbi kormányzati gép volt eredetileg, ha jól tudom. Történetüket passzolom. :) Jaja, nálatok van az az egy. Az a 019-es volt itt a múltkor, mikor az ötödik és a hetedik vágányt cserélték. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nem, elvileg ez az idióta máv arra adja már csak az engedélyt, hogy peronról fotózz. Amihez ugye nem kell engedély, mert közterület (utasforgalom számára megnyitott terület). Ami ott van, fotózhatom. A forgalmiba akkor kellene szólnom, ha kimennék üzemire engedéllyel. Láthatósági is oda kell (erősen ajánlott :D ) Nyíltvonalon meg mindig valami magaslaton vagyok szinte (főleg fákon), a pályától min. 30 méterre, szóval oda kb. felesleges a mellény :D Győrben az volt a legjobb, amikor az idős vasutas elkezdte osztani nekem, hogy én itt nem fotózhatok, mert államtitok... :D Pontosabban: Csak érvényes jeggyel rendelkezők tartózkodhatnak ott. :) Üzemire úgyse engednek ki, mert nem vagy kioktatva. Államtitok. Ez hülye. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Mindjárt nyitok nektek egy sihuhu topikot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Mindjárt nyitok nektek egy sihuhu topikot... :) Kussolj. Megölted a beszélgetést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Pontosabban: Csak érvényes jeggyel rendelkezők tartózkodhatnak ott. :) Üzemire úgyse engednek ki, mert nem vagy kioktatva. Államtitok. Ez hülye. :D Érvényes jegy :D :D veszek egyet Repülőtérig, asszem nem halok bele :D Üzemire kiengedtek még egy évvel ezelőtt. Akkor úgy szólt az engedély, hogy az üzemire is kimehettél vele, csak forgalmiba be kellett szólni, hogy tudjanak rólad, meg mellényt fel kellett venni. Bár II.-es toronyban is voltam azóta is, hogy engedély kéne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nem, elvileg ez az idióta máv arra adja már csak az engedélyt, hogy peronról fotózz. Amihez ugye nem kell engedély, mert közterület (utasforgalom számára megnyitott terület). Ami ott van, fotózhatom. A forgalmiba akkor kellene szólnom, ha kimennék üzemire engedéllyel. Láthatósági is oda kell (erősen ajánlott :D ) Nyíltvonalon meg mindig valami magaslaton vagyok szinte (főleg fákon), a pályától min. 30 méterre, szóval oda kb. felesleges a mellény :D Győrben az volt a legjobb, amikor az idős vasutas elkezdte osztani nekem, hogy én itt nem fotózhatok, mert államtitok... :) És ezen a hídon fotóztál-e már ? http://commondatastorage.googleapis.com/st...al/23179628.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 És ezen a hídon fotóztál-e már ? http://commondatastorage.googleapis.com/st...al/23179628.jpg Aha, augusztusban, mindjárt keresek képet ha érdekel :) Szerk.: Tessék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Érvényes jegy :D :D veszek egyet Repülőtérig, asszem nem halok bele :D Üzemire kiengedtek még egy évvel ezelőtt. Akkor úgy szólt az engedély, hogy az üzemire is kimehettél vele, csak forgalmiba be kellett szólni, hogy tudjanak rólad, meg mellényt fel kellett venni. Bár II.-es toronyban is voltam azóta is, hogy engedély kéne... :D Nekünk be kell írni a forgalmi naplóba, ha kimegyünk a váltófűtéseket ellenőrizni. :) A kettesben természetesen, mivel az egyes oldalon nincs fűtés (papíron van :D). Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekünk be kell írni a forgalmi naplóba, ha kimegyünk a váltófűtéseket ellenőrizni. :) A kettesben természetesen, mivel az egyes oldalon nincs fűtés (papíron van :D). Akkor papíron ellenőrizni is kéne, nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Indóházba szoktál képeket küldeni? A fiaim szeretik azt az újságot. Bárhova megyünk ahol van állomás, mindig meg kell állni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Akkor papíron ellenőrizni is kéne, nem? :D :D Előző télen jött bejelentés, hogy nem megy a váltófűtés az egyesen. A készenlét is értesítve lett. Jót röhögtünk rajta. :) Vannak amúgy mozdony beltéri képeim is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Indóházba szoktál képeket küldeni? A fiaim szeretik azt az újságot. Bárhova megyünk ahol van állomás, mindig meg kell állni. :) Csak nagyritkán küldök nekik. Legutoljára valamikor december elején fordult elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Előző télen jött bejelentés, hogy nem megy a váltófűtés az egyesen. A készenlét is értesítve lett. Jót röhögtünk rajta. :D Vannak amúgy mozdony beltéri képeim is. :D Hol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Hol? :) Itt a gépem vinyóján. :D Mondjuk telós képek (Szergej géptér pl :D), szóval annyira nem jók. Majd válogatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Itt a gépem vinyóján. :D Mondjuk telós képek (Szergej géptér pl :D), szóval annyira nem jók. Majd válogatok. :D Wááá remélem találsz jót kíváncsi lennék milyen a gépház meg a belseje! :D :) Am mit mondanak te biztos jobban tudod nehéz "kezelni" ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 neodd: jó képeid vannak a vonatokról :D Nekem van 2 saját készítésű videóm...igaz az építés-fenntartáshoz tartozik inkább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Wááá remélem találsz jót kíváncsi lennék milyen a gépház meg a belseje! :D :) Am mit mondanak te biztos jobban tudod nehéz "kezelni" ?? :D Egy mozdonyt? Nem nehéz. Pl egy szilit elég könnyű. :D neodd: jó képeid vannak a vonatokról :lol: Nekem van 2 saját készítésű videóm...igaz az építés-fenntartáshoz tartozik inkább :D Vááá aláverő gépsor!! De utáljuk ezt. :D Mindig szétverik a váltófűtéseinket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Egy mozdonyt? Nem nehéz. Pl egy szilit elég könnyű. :D Vááá aláverő gépsor!! De utáljuk ezt. :D Mindig szétverik a váltófűtéseinket. :) Erről nem tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Egy mozdonyt? Nem nehéz. Pl egy szilit elég könnyű. :D már próbáltad? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 már próbáltad? :D :) Nem. :D De egy munkatársam eredetileg villanymozdony szerelő, Ő már vezetett egyet fűtőházon belül. :D Segédüzemről persze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts