Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Jópofa ez a Volkswagen kisbusz ami a mai részben van! :D Bár van is mit csinálni rajta..

Jó lett szerintem.Unokatesóm a Golf 3 GTI-jét is ilyen narancsmetálra fújatta (előtte fekete volt) na annak nagyon nem áll jól. :)

Ilyenünk nekünk is volt,csak mi bordóra fényeztük.

950fontot kerestek rajta a cossie sierrán meg csak 200-at asszem.

Megosztás:

Jó lett szerintem.Unokatesóm a Golf 3 GTI-jét is ilyen narancsmetálra fújatta (előtte fekete volt) na annak nagyon nem áll jól. :)

Szerintem meg nem kellett volna a lökösöket is színrefújni, a króm felni mellé króm lökös illett vóna... :D

Megosztás:

Jó lett szerintem.Unokatesóm a Golf 3 GTI-jét is ilyen narancsmetálra fújatta (előtte fekete volt) na annak nagyon nem áll jól. :D

nektek mennyi autótok volt? :)

nekünk ezidáig összesen az enyém a 3. és kb..15éve van autónk.

Megosztás:

Pénteken még nem tudtad, hogy mi az. :)

He-he most sem tudom.... :D

Leszedtük, de a lambdánál lévő egy csavar beletört a leömlőbe. :) Azóta a légszűrőbe csatlakozó cső oda van kötegelve az egyik gyertyapipához. :D

Nekem is, de én visszaraktam meghajtva, most nem zörög.

Megosztás:

nektek mennyi autótok volt? :D

Piros ezerkettes volt amikor születtem,aztán anyukámnak trabi,majd kispolák (amit mellesleg én tukmáltam rá az utcában melózó csatornázó munkásra 4éves koromban,amikor eladó lett :) )

Nagypolák,VW transporter T2,Skoda 120L,BMW e23 728i,Ford Fiesta 2,VW Caddy,Swift 1.0,Ford Sierra kombi,Merci w203 c200 kompressor...ennyi biztosan fater nevén van,volt.

Meg az én első autóm a Corsa.

Megosztás:

Piros ezerkettes volt amikor születtem,aztán anyukámnak trabi,majd kispolák (amit mellesleg én tukmáltam rá az utcában melózó csatornázó munkásra 4éves koromban,amikor eladó lett :D )

Nagypolák,VW transporter T2,Skoda 120L,BMW e23 728i,Ford Fiesta 2,VW Caddy,Swift 1.0,Ford Sierra kombi,Merci w203 c200 kompressor...ennyi biztosan fater nevén van,volt.

Meg az én első autóm a Corsa.

:P :)

Papámnak 29 évig volt meg, és 70 ezer km-rel adta el :D :D

Pedig de szép is lenne ha meglenne.

De legalább jó helyre került, -!teljesen!- fel lett újítva. Patika állapotú lett.

Sajna bekajált simán 12-13 litereket, aztán amikor elkezdett 200 forint fölé menni a benzin ára... :D :)

Megosztás:

:D :)

Papámnak 29 évig volt meg, és 70 ezer km-rel adta el :P :o

Pedig de szép is lenne ha meglenne.

De legalább jó helyre került, -!teljesen!- fel lett újítva. Patika állapotú lett.

Sajna bekajált simán 12-13 litereket, aztán amikor elkezdett 200 forint fölé menni a benzin ára... :) :D

Raktunk bele gázt. :D Egyébként jól beállított karbival,szelephézaggal,gyújtással elvolt 10-ből is vegyesben. Pont annyit evett,mint a 728-BMW. :D

A hátul is tárcsafék nagyon fogott a polákban,de a fesz.szabályzót soha nem lehetett beállítani: vagy durrogtak az izzók vagy nem volt töltés. :D

Megosztás:

Raktunk bele gázt. :D Egyébként jól beállított karbival,szelephézaggal,gyújtással elvolt 10-ből is vegyesben. Pont annyit evett,mint a 728-BMW. :)

A hátul is tárcsafék nagyon fogott a polákban,de a fesz.szabályzót soha nem lehetett beállítani: vagy durrogtak az izzók vagy nem volt töltés. :)

Legalább volt lelke :D

Megosztás:

2011 első bírság, helyszini 3e, ködlámpa lakott területen (Y)

azt még neki áll okoskodni h a hátsó lámpám szabálytalan, mondom akkor büntess meg azért is, de ha lekapargatod a sárt (akinek bántja a szemét annak sarat) a sarkából és ott van az e betű :D de az akkoris szabálytalan mert nem gyári. erre már nemtudtam mit mondani csak azt h a magnó se gyári...

Megosztás:

azt még neki áll okoskodni h a hátsó lámpám szabálytalan, mondom akkor büntess meg azért is, de ha lekapargatod a sárt (akinek bántja a szemét annak sarat) a sarkából és ott van az e betű :) de az akkoris szabálytalan mert nem gyári. erre már nemtudtam mit mondani csak azt h a magnó se gyári...

Még egész olcsón megúsztad! :D

De azért eggyüttérzek! :)

Megosztás:

Még egész olcsón megúsztad! :D

De azért eggyüttérzek! :D

jah örülök h csak ennyivel loptak meg. aszódon volt, aki szokott arra járni tudja h ha valahol köd van arra fele a 3ason akkor aszódon látni se lehet :) hát én meg gondoltam elfér a ködlámpa azt beérek egyből kiszednek :)

Megosztás:

nektek mennyi autótok volt? :D

Apuék CR-es Trabival kezdték, utánna volt egy vadi új Trabi, aztán Wartburg, megint Trabi, aztán VW Rabbit, ezt nagyon szerettem, aztán Swift, utánna megint Trabi, 2-es Golf, most meg B Corsa. Én már rutinosabb voltam , mert kapásból Opelt vettem. :)

Megosztás:

....Most azért adom el, mert ha ezzel megyünk, nem mondhatom már neki, hogy Mama, nem fér már be!...

...Aztán miután vettem egy modern autót (20 éves BMW), rájöttem, hogy 20 évig saját bogarasságom tartott a tudatlanság eme elvetemült sötétségében, és felszabadultam, mint Isaura: )...

:) Ez kész... :)

Megosztás:

azt még neki áll okoskodni h a hátsó lámpám szabálytalan, mondom akkor büntess meg azért is, de ha lekapargatod a sárt (akinek bántja a szemét annak sarat) a sarkából és ott van az e betű :) de az akkoris szabálytalan mert nem gyári. erre már nemtudtam mit mondani csak azt h a magnó se gyári...

Vazz! Hát ködlámpázni simán lehet lakott területen. :D

Vagy nem mondtad neki, hogy mutassa meg a kreszben, hogy hol tilos? :) :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.