Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam elbúcsúzzak-e Tőletek vagy sem, de ha egy ember is van akinek hiányzom, nem tehetem meg, hogy szó nélkül lelépek.

Az okaira nem térnék ki, akikkel együtt töltöttem ezt az egy évet úgyis tudják.

Köszönöm a türelmeteket, a segítséget, az átnevetett órákat és minden jót amit kaptam. :D

Vannak akikkel sajnálom, hogy nem találkozhattam, és itt elsősorban rád gondolok Hening. Te vagy az egyik, akit már a legelején megkedveltem és aki szinte ismeretlenül is képes volt kivívni a tiszteletemet (ahogy rajtam kívül még sokakét). Remélem lesz még alkalmam személyesen is megismerni Téged. :)

Azokhoz akikkel most is tartjuk a kapcsolatot, nem szólnék, tudják, hogy szeretem Őket. :) (Akivel nem, de szeretné, megtalál privátban.)

Tisztelem FPepét, Öcsibácsit az önzetlen felajánlásaikért, és Velük együtt WZsoltot is, akik hihetetlen türelemmel segítenek bárkinek.

Day, Neked is csak annyit írok, hogy a hétvégén, valamelyik este kereslek. :D

Legyetek jók és ne bántsátok egymást! :o

Parancs, értettem főnökasszony! :D Tudod hol találsz meg. :D Csak nem tudom miért van olyan érzésem, mint mikor suliban kaptam osztályfőnökit az ellenőrzőbe és bandukoltam haza vele... :D :P

Megosztás:

Ma meg kb 5 percet :)

Amúgy az autódnak nem tűnt valami egészségesnek a hangja, minden rendben van vele?

Hidegen ilyen hangja van kb. tegnap óta, nem tudom, miért. :D Előtte sosem volt ilyen. Azóta csak a lambdacsere volt, de attól nem lehet. Melegen szép és jó. Mondjuk én mindig félek, ha szerelő hozzányúl, épp ezért... de hát olyat nem tudnak csinálni vele, ami ezt okozza. Vagy igen?

Na és, a tied meg rángat alacsony fordulaton. :)

daykiller... én most megyek negyedre a vasútra, péntek délutánonként megfordulok ott gyakran, de amúgy is azért lehet látni a városban. Rendszám alapján talán megismernénk egymást, mondjuk az enyém színű Astra elég ritka amúgyis. :D

Megosztás:

Hidegen ilyen hangja van kb. tegnap óta, nem tudom, miért. :D Előtte sosem volt ilyen. Azóta csak a lambdacsere volt, de attól nem lehet. Melegen szép és jó.

Na és, a tied meg rángat alacsony fordulaton. :)

daykiller... én most megyek negyedre a vasútra, péntek délutánonként megfordulok ott gyakran, de amúgy is azért lehet látni a városban. Rendszám alapján talán megismernénk egymást, mondjuk az enyém színű Astra elég ritka amúgyis. :)

Jóhát, nekem délután 2-ig van szolgálatom, péntekenként pedig délig... :D

Megosztás:

Ja, és amíg nem lett cserélve a vezérműtengely, addig még pluszba olyan volt a hangja, mint egy traktornak :D

Hát, remélem, ezt az olajcsere megoldja majd, csak már azt sem merem senkire sem bízni, aki pénzt kap érte, nekem meg otthon nincs helyem megcsinálni. Gödöllőn meg nem gyakran járok mostanság, ahol cserélni szoktuk. :) De már nagyon kéne. Megvan hozzá minden mondjuk.

Megosztás:

Hát, remélem, ezt az olajcsere megoldja majd, csak már azt sem merem senkire sem bízni, aki pénzt kap érte, nekem meg otthon nincs helyem megcsinálni. Gödöllőn meg nem gyakran járok mostanság, ahol cserélni szoktuk. :D De már nagyon kéne. Megvan hozzá minden mondjuk.

Elhozod a vasútra és aknából megoldjuk. :)

Megosztás:

Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam elbúcsúzzak-e Tőletek vagy sem, de ha egy ember is van akinek hiányzom, nem tehetem meg, hogy szó nélkül lelépek.

Köszönöm a türelmeteket, a segítséget, az átnevetett órákat és minden jót amit kaptam. :D

Vannak akikkel sajnálom, hogy nem találkozhattam, és itt elsősorban rád gondolok Hening. Te vagy az egyik, akit már a legelején megkedveltem és aki szinte ismeretlenül is képes volt kivívni a tiszteletemet (ahogy rajtam kívül még sokakét). Remélem lesz még alkalmam személyesen is megismerni Téged. :)

Azokhoz akikkel most is tartjuk a kapcsolatot, nem szólnék, tudják, hogy szeretem Őket. :) (Akivel nem, de szeretné, megtalál privátban.)

Tisztelem FPepét, Öcsibácsit az önzetlen felajánlásaikért, és Velük együtt WZsoltot is, akik hihetetlen türelemmel segítenek bárkinek.

Day, Neked is csak annyit írok, hogy a hétvégén, valamelyik este kereslek. :D

Legyetek jók és ne bántsátok egymást! :P

Atomantinak sincs opelje már évek óta és itt van meg ugye Mackósajt is Szplessel járkál.

Soha NE mond,hogy SOHA!! :D

Megosztás:

:D Nagyon megköszönném, csak nekem minden nap nyolctól kettőig foglalt... szóval ha azon kívül megoldható, akkor nagyon örülnék neki. :)

Persze, hogy megoldható. :) A műhelyünk előtt van az akna. :D Csak majd kéne valami, amibe beleborítjuk a fáradt olajat. :P

Megosztás:

Csütörtök-pénteken voltam, de volt egy beszélgetésem Szűcs Sándorral, és kerek perec megmondta, hogy még egy nap, és viszlát van nekem.

Ejha, az igen. Nem gondoltam volna, hogy így az utolsó évben kitennének bárkit is.( na persze, még tőled se búcsúztak el) Általános tapasztalat az, hogy ha idáig kibírta, akkor már eltolják a végéig. Viszont, ha mégis elküldenek, akkor szerintem megvan, hova öntsd a fáradt olajat :D:D

Megosztás:

Ejha, az igen. Nem gondoltam volna, hogy így az utolsó évben kitennének bárkit is.( na persze, még tőled se búcsúztak el) Általános tapasztalat az, hogy ha idáig kibírta, akkor már eltolják a végéig. Viszont, ha mégis elküldenek, akkor szerintem megvan, hova öntsd a fáradt olajat :D:D

:D Nem fognak kitenni. Csak jobban kell vigyázni. :o Különben is szeret engem, mert nagyapám a haverja volt. :P

Persze, hogy megoldható. :) A műhelyünk előtt van az akna. :D Csak majd kéne valami, amibe beleborítjuk a fáradt olajat. :D

Hát, miben fér el vajon 3-4 liter fáradt olaj?

Sziasztok!

Szomorú...

Majd msnen beszélünk. :)

Megosztás:

:D Nem fognak kitenni. Csak jobban kell vigyázni. :P Különben is szeret engem, mert nagyapám a haverja volt. :D

Megnéztem, van itthon üres olajos kannám (Castrol 4 literes), majd azt elviszem. A leadásról is tudok gondoskodni. :) Sőt, a szűrőt is le tudom adni a dízelben. :)

Megosztás:

:D Nem fognak kitenni. Csak jobban kell vigyázni. :D Különben is szeret engem, mert nagyapám a haverja volt. :)

Ó hát ha haverok voltak, akkor nincs az az isten, hogy kidobjon :D

3-4 liter fáradt olaj tökéletesen elfér pl. egy szergej olajtartájában :) (daykiller, ha jól veszem ki a hsz.-ekből, te vasútnál dolgozol, akkor érted is mire gondolok :P)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.