opel16v Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Mélykék! Nekem a Privát Gold nélkül is voltak ötleteim... :) A fantáziám kimeríthetetlen. Amúgy meg nem szoktam TV-t nézni. :lol: Redline! Akkor gyorsan írok is neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Madison! Szerintem ha magánemberként veszel új autót, akkor a neveden kell lennie a beszámítottnak, mert az adásvételiben is csak az szerepelhet. Bár annyira nem értek hozzá, csak a véleményem. :) Leveled megkaptam, holnap este beugranék megnézni a gépet! Majd hívlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Blau! Tőled nem jött levél ma. De mindjárt küldöm a designtervet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Mélykék! Nekem a Privát Gold nélkül is voltak ötleteim... :) A fantáziám kimeríthetetlen. Amúgy meg nem szoktam TV-t nézni. :lol: Persze-persze nem kételkedem benne. De látom a biztonság kedvééert azért 22:56-kor már otthon vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 De látom a biztonság kedvééert azért 22:56-kor már otthon vagy :lol: akár a fent említett hölgynél is tartózkodhat, ez a hozzászólás egy gprs-es tellórol érkezett :) báááárr...ha ott lenne valszeg nem a fórummal foglalkozna :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Elég volt Nekem mára... :) Megyek aludni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Figyelj most meg megy aludni :wink: Aham :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Nem is értem miről beszélünk... 1. Nincs is Privát Gold a TV-men 2. Marhára nincs rá szükségem... :) A realitás híve vagyok, imádom a hölgyeket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Nem is értem miről beszélünk... 1. Nincs is Privát Gold a TV-men 2. Marhára nincs rá szükségem... :) A realitás híve vagyok, imádom a hölgyeket. :D Ohóóóó mit látok. Nem azt írtad, hogy elmész alukálni ? :lol: Vagy alvajáró vagy ? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 De, csak nem hagytok! :) Most nézem épp az indexes fórumon, IQBéla hogy leronygolta az Omegáját... Elég csúnya. IQBéla! Mesélj, hogy sikerült így összehajtogatni a verdát? Te hogy vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 Most nézem épp az indexes fórumon, IQBéla hogy leronygolta az Omegáját... Elég csúnya. Én is láttam a képeket :) Remélem, sikerül helyrepofozniuk a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Azt írta indexen, hogy jó kocsi, ezért is kell a kocsit "gyógyítani" és nem őt. Bár a szélvédő is cserés, sztem azt valaki megfejelhette... Opel16v: Én otthon tegnap beizzítottam a dig. kártyámat, meg találtam hozzá Timeshift - VCR progit. Majd tolok pár műsort DVDre :) Ja, amúgy megjött a cuccod is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Madison! Leveled megkaptam, holnap este beugranék megnézni a gépet! Majd hívlak! Rendben, csörögj és gyere! Illetve elég ha simán felhívsz és jössz:) Nem kell csörögnöd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Madison! Ok, menni fogok! Mielőtt elindulok, hívlak! Balázs! Ha minden igaz, hozzátok is beugranék akkor ma este. :) Majd hívlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Madison! Ok, menni fogok! Mielőtt elindulok, hívlak! Balázs! Ha minden igaz, hozzátok is beugranék akkor ma este. :) Majd hívlak! Ok. Sponzoráljontégedahalál.Hozzámmárnemisjössz. Írtam neked mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Majd én megyek... csak ne laknál olyan nagyonmessze :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Majd én megyek... csak ne laknál olyan nagyonmessze :evil: Jó majd megdumáljuk Hernád mesterrel is mert már reklamáltam, hogy csak 5m-re lakik mégis a hasát mereszti otthon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Blau! Megnyugtatásodra leírom a ma esti programom: Meló után irány Pest, Patyi mester úrnál készen vagyon az új váltó, el kell hozni. Vele még át kell rágni a speeres témát, úgyhogy nem 10 perc lesz. Aztán átlépek párszáz métert a kerületben, és benézek Madison kartárshoz, üzleti ügyben. :) Ezek után a sorrendet még nem tudom, de Balázsékhoz és Uhuhuékhoz is be kell mennem, mindkét helyen rendelt cuccom van. És egyik sincs közel... Szerintem ezek után már este 9 óra, és antiszociális hangulatom lesz... :lol: Úgyhogy hagyjuk máskorra ezt a talit, tudod, szívesen megyek ha tudok! :D Este viszont küldöm az újabb tervet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Gábor ma "családlátogatást" rendez a fórumlakóknál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Gábor ma "családlátogatást" rendez a fórumlakóknál :) ez én vóóótam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Meló után irány Pest, Patyi mester úrnál készen vagyon az új váltó, el kell hozni. Vele még át kell rágni a speeres témát, úgyhogy nem 10 perc lesz. Patyi Laci? Mióta jársz te oda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Szép kör :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Agressor! Mióta váltótémában az Ő hozzáértése ért legközelebb az igényeimhez. :) Lényegében Ő volt az egyetlen ember, aki bevállalta, hogy nagy munka árán is, de összerakja a rövid váltómat. Mellesleg az új féktárcsám is tőle származik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Hé, mérnem irtok az autotokrol semmit? Ahhoz hogy kint szereljetek hideg van, ho meg nincs tehát csuszkálni se lehet. Ragadjon mindenki bill. és irjon oár keresetlen szót a tragacsárol Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Redline! Kezdjük a májámikék dögös kupéval... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts