wide Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 sziasztok! kell még ide zöld kábel a fordulatszám mérős órához? Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az a kék belső még mindig odaver. Kár hogy a fekete bőr mellett hülyén nézne ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az a kék belső még mindig odaver. Kár hogy a fekete bőr mellett hülyén nézne ki. :) milyen bőr mellett? :D van olyanod?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 milyen bőr mellett? :D van olyanod?? :) Van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Van :) ne szívass! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 ne szívass! :D Azt megérzed... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Azt megérzed... :D ja :) mennyi pénz lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 ja :D mennyi pénz lenne? Haha. Nem eladó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Haha. Nem eladó. :D kár, pedig vevő lettem volna rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 kár, pedig vevő lettem volna rá. Mindjárt gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Az a kék belső még mindig odaver. Kár hogy a fekete bőr mellett hülyén nézne ki. :D Előző kocsiban nekem ilyen volt, de fogalmam sem volt, hogy ekkora kuriózum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Előző kocsiban nekem ilyen volt, de fogalmam sem volt, hogy ekkora kuriózum. :) Nem az, csak sztem poén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem az, csak sztem poén. :D Akkor csak olyan, mint a SID kijelző... jó ha van, de jobb, ha nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Matricatéma: szerintem okosba ezt is meg lehet oldani,láttam már olyan autót,ami tutira 96előtti és büszkén virított rajta a kék matrica. Ellenben karácsonykor jöttek rokonok 2002-es Primerával amin piros matrica virított.Azt meg nem tudom hogyan csinálták,amikor az már euro 3. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Akkor csak olyan, mint a SID kijelző... jó ha van, de jobb, ha nincs. :) Pontosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 sziasztok! kell még ide zöld kábel a fordulatszám mérős órához? Most ezt nem tudom megmondani mert pont nem látszik. Másrészt a fekete bal szélső csatiban van annak a helye. De a csati tövéig le van szigetelve. De könnyebben meg tudod ha a km órát kiveszed, és ha nincs ződ akkor kell zőőd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Most ezt nem tudom megmondani mert pont nem látszik. Másrészt a fekete bal szélső csatiban van annak a helye. De a csati tövéig le van szigetelve. De könnyebben meg tudod ha a km órát kiveszed, és ha nincs ződ akkor kell zőőd. :) Húú, nekem kék lett beletéve :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Most ezt nem tudom megmondani mert pont nem látszik. Másrészt a fekete bal szélső csatiban van annak a helye. De a csati tövéig le van szigetelve. De könnyebben meg tudod ha a km órát kiveszed, és ha nincs ződ akkor kell zőőd. :) bakk...., most tettem vissza az órát pont, de legalább a kivételtől magától megjavult az üzemanyagszint jelzése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Húú, nekem kék lett beletéve :D :) Nekem zőőd. :) De tök mindegy, csak szaladjon a cunder. .D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nekem zőőd. :D De tök mindegy, csak szaladjon a cunder. .D Tudod mi az a cunder? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Tudod mi az a cunder? :D CUNDERR:D ÖÖH amúgy nem, de ennek most nincs jelentősége :) vagy igen? A jelre gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 CUNDERR:D ÖÖH amúgy nem, de ennek most nincs jelentősége :D vagy igen? A jelre gondoltam :) Cunder az ívhegesztésnél lepotyogó izzó cucc. :) Ha a jelre gondoltál akkor írd azt, és ne a hegesztésre utalj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Cunder az ívhegesztésnél lepotyogó izzó cucc. :D Ha a jelre gondoltál akkor írd azt, és ne a hegesztésre utalj. :) JólVAN már.................. hagyd már. Értsed azt kész. :) De értetted is. Csak kötöszködöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Matricatéma: szerintem okosba ezt is meg lehet oldani,láttam már olyan autót,ami tutira 96előtti és büszkén virított rajta a kék matrica. Ellenben karácsonykor jöttek rokonok 2002-es Primerával amin piros matrica virított.Azt meg nem tudom hogyan csinálták,amikor az már euro 3. :) Én a mostanában nem egy G Astrát láttam piros matricával. Az azért elég gáz. Sőt, egyet feketével is. Az milyen már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Cunder az ívhegesztésnél lepotyogó izzó cucc. :) Ha a jelre gondoltál akkor írd azt, és ne a hegesztésre utalj. :) Most jó vót neked hogy kiosztottad? :D Biztos delejre gondolt, de te ebbe is belekötsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts