wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Onnan kell vinni: http://pics.coldline.hu/pics/147353-20110101-gGFjiU.jpg A fekete csatinál szokott megszakadni, ha nem megy el az óráig. Viszont ha nincs az óránál akkor tudok "pint" adni, ha kell. reggel megnézem, a sima műszer úgy is ki van véve most. köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 persze hogy nincs harag! :D miért lenne? a cartárs a rangidős amúgy is :) meg lehet, hogy spzolinak lesz fekete ha bont majd. Talán akad..majd igyekszem nem széttörni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Talán akad..majd igyekszem nem széttörni. :D köcce :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jó hát ha ilyen kell, akkor szépen összegyűjtöd és majd a végén talán elküldöm. 500 meg 1000ftért nem fogok neked válogatni, csomagolni, postára menni... :D Motor,váltó elkelt már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Motor,váltó elkelt már? hoppá :DDDDD jó is a b C20NE-vel :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Motor,váltó elkelt már? Még nem kelt el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Már stipi stopi van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Sziasztok!Utánna molyoltam a verdámnak mert nem hagyott nyugodni amit irtatok.Bochumi a gép és gyártották x18xe1-es motorkóddal egy darabig a cdx-es légkondis caravant a 125 pacis gsi motorral.A kocsi nem magyar hanem svájcból lett anno behozva....megvan neki a vezetett német szervizkönyve is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Már stipi stopi van! :D Még Stefán nem sejt semmit.... :) Kóóórzások :) Sziasztok!Utánna molyoltam a verdámnak mert nem hagyott nyugodni amit irtatok.Bochumi a gép és gyártották x18xe1-es motorkóddal egy darabig a cdx-es légkondis caravant a 125 pacis gsi motorral.A kocsi nem magyar hanem svájcból lett anno behozva....megvan neki a vezetett német szervizkönyve is... :D Most akkor svájci vagy német? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Már stipi stopi van! :D na PERSZE :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Még nem kelt el. :D Ennél a vízpumpa benne van a vezérlésben? Milyen évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Még Stefán nem sejt semmit.... :) Kóóórzások :D Most akkor svájci vagy német? rosszul fogalmaztam...német gyártású ami aztán egy svájci szalonból lett hazavidve......tehát svájci........de német nyelvü.....jaj nekem végem van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ennél a vízpumpa benne van a vezérlésben? Milyen évjárat? Van olyan amelyiknek nem a vezérlés hajtja? :D 92es rosszul fogalmaztam...német gyártású ami aztán egy svájci szalonból lett hazavidve......tehát svájci........de német nyelvü.....jaj nekem végem van :) Küzdj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Van olyan amelyiknek nem a vezérlés hajtja? :D 92es 94 után külön van állítólag. Mennyi az ára? (Motor,ecu,kábel,váltó.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 94 után külön van állítólag. Mennyi az ára? (Motor,ecu,kábel,váltó.) Ezt nem tudom/tudtam. Küldök egy püt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Küzdj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Végre a sajátom az avatarom.....ez is sikerült,csak még azt nem tudom hogyan kell ide képet feltölteni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ezt nem tudom/tudtam. Küldök egy püt. van NEből is hosszbordás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Végre a sajátom az avatarom.....ez is sikerült,csak még azt nem tudom hogyan kell ide képet feltölteni.. :) mármint linkelni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Küzdj! :D Már nem küzdök ,elfáradtam......agyilag. :) A lényeg hogy megnyugodtam,és tényleg létezik....... svájci oldalon GSI kombit találtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 van NEből is hosszbordás :D Aha.. :) svájci oldalon GSI kombit találtam :) Sosem láttunk még olyat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Sosem láttunk még olyat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Sosem láttunk még olyat. :D biztos olyan meglepetés autó lehet : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Sosem láttunk még olyat. :) itt ni: gsi kombi Köszi. :D De. Ez drága, öreg, fapados. Kép nélküli hirdetést meg alapból kiejtek. :) biztos olyan meglepetés autó lehet : )))))) woohooo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 biztos olyan meglepetés autó lehet : )))))) na ugye hogy létezik....a felszereltség dettó ugyanaz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts