zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 ez nem is nő.......:D vagy csak ilyen jól álcázza magát....?? BUÉK mindenkinek..... Napiszar: hát mentem le a kocsihoz, és látom hogy a jobb első gumi az majdnem a felnin ül. kevés kellett hogy ne fakadjak sírva. 3 napja ugyanis ki se toltam a pofám a lakásból. De a nejem azért szólhatott volna. Mindennap arról az oldalról szállt be, és robogott melózni a másik kocsival és jött haza. Én ba/ezzeg észreveszek mindent a kocsiján, még a kis karcokat is. Na kézipumpa- a szeleptű ereszt, el az első kútig ahol nem távoli gombos pumpa van, a gumisok mind zárva voltak. Szelepsapkát alig tudtam rátekerni, annyira jött vissza a levegő. Na itthon a pótot felraktam (942 es DOT számú Semperit)- hát 3 napog úgyse megyek messze. Búék , 6 ezerért foltozták meg két gumimat, az egyiket sütni is kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 ... Nők... azt se vennék észre ha felnin gurulnának... :D PIGS: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Nők... azt se vennék észre ha felnin gurulnának... :) Hoztam haza a sógornőmet, az úton jött mellettünk egy nő kocsival, egyfolytában integetettt neki. Azt találgatta hazafele vajon ki volt, mert ismerős volt, csak nem tudja honnan. Amikor megálltam és kiszálltam akkor látom, hogy odacsukta a biztonsági övet, azért kalimpált a csaj. :D De nem ez a legborzasztóbb, hanem az, hogy az odacsukott övvel még be is kötötte magát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Nők... azt se vennék észre ha felnin gurulnának... :) PIGS: Nem is veszik....az enyém beautózott a pocokkal Gödöllőre és onnan hívott fel, hogy nagyon húz az autó balra. Mondom, nézd már meg nem lapos-e a bal első! Visszahívott, hogy de.... :D Úgy tudtam csak leszedni a kereket, hogy nyomta a féket (elforgott a gumi a felnin)......és a gumi, felni túlélte! A belső az hosszában végighasadt, de a guma visszakerült :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Nem is veszik....az enyém beautózott a pocokkal Gödöllőre és onnan hívott fel, hogy nagyon húz az autó balra. Mondom, nézd már meg nem lapos-e a bal első! Visszahívott, hogy de.... :) Úgy tudtam csak leszedni a kereket, hogy nyomta a féket (elforgott a gumi a felnin)......és a gumi, felni túlélte! A belső az hosszában végighasadt, de a guma visszakerült :) Belsős gumi, van még olyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Belsős gumi, van még olyan? :) Pocoknak csak olyan volt. A felni nem alkalmas tömlő nélkülire, legalább is a 12"-os :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Búék , 6 ezerért foltozták meg két gumimat, az egyiket sütni is kellett. mibe másztál bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 (edited) Pocoknak csak olyan volt. A felni nem alkalmas tömlő nélkülire, legalább is a 12"-os :D Igaz, így lettek nekem is dísztárcsáim, csávó vettő őket Ladára, de a tömlős felninek nincs olyan pereme amibe beleakadna, így átvettem őket féláron. :D mibe másztál bele? A Blitzre menet egy szeget fogtam a bal első oldalfalával, rakodáskor vettem észre és cseréltem a pótkerékre. Amikor váltottam a téli kerekekre akkor láttam meg a bal hátsóban a futófelület közepén egy faforgácslapcsavart. Olyan szépen benne volt, még nem is eresztett, csak amikor kitekertem. :) Na szépen vagyunk, mondhatom: Összesen 27 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 26 látogató zotya975, Google.com :) Módosítva Január1, 2011 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jó "öreg" TIV-nek Boldog Születésnapot!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Boldog Új évet kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Én meg még hirtelen vettem egy gsit tavaly. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Én meg még hirtelen vettem egy gsit tavaly. :D Szia Milyen gsi t vettél?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Szia Milyen gsi t vettél?:) Ne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Boldog Új Évet kívánok minden CarTársnak!! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Boldog Új Évet Mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ne :D Mi van ? :DDDDDD BUÉK Minekinek : ))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Milyen táblázatról van szó? megosztanád esetleg velem is? :) Nos, Freeze Cartárs aláírásában szerepel ez a táblázat, onnan vettem én is. Még majd megkérdezem tőle, hogy esetleg frissített-e rajta valamit, ha nem, marad a tavalyi változat. :) Ja, és Boldogat Tivnek! :D Meg BUÉK! Csak úgy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mi van ? :DDDDDD BUÉK Minekinek : ))))))) Tegnap este hirtelen felindulásból vettem egy gsit. Mi olyan furcsa ebben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Tegnap este hirtelen felindulásból vettem egy gsit. Mi olyan furcsa ebben? :) mesélj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 mesélj :D Nem nagyon van mit. Lementünk Márkkal, leelőlegeztem és a héten majd elhozzuk. Nagy bojleres, 17es falufelni, egyéb nyalánkságok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nem nagyon van mit. Lementünk Márkkal, leelőlegeztem és a héten majd elhozzuk. Nagy bojleres, 17es falufelni, egyéb nyalánkságok. :P de nem közös ugye ? :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 de nem közös ugye ? :D :) :) :D Nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nem :D yesz :) :) :D :P kép vagy valami ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 yesz :) :) :D :P kép vagy valami ? Majd lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Majd lesz. :D mikó hozzátok el ? Andrishoz nem mész ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts