daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Igen, erre rá akartam kérdezni, hogy érdemes fiatalabb classicot venni, vagy jók az öregebb nem classicok is? ha nem classic, akkor is mindenképp facelift kellene 96-97-es szériából válassz, azokat mondják a legjobbnak. :lol: Ezeknél jobb a felszereltség is mint classicnál és nincsenek olyan keveredések, mint a 94-95-eknél. :lol: Meg nem utángyári kapcsolót raknak a gyári elektromos ablakhoz és nem utángyártott központizárral szerelték. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Hdmi-nél számít minőségben a kábel hossza? Össze kéne kötni a TV-t a szgéppel, de úgy látom ezt a vacak kábelt aranyáron mérik..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Hdmi-nél számít minőségben a kábel hossza? Össze kéne kötni a TV-t a szgéppel, de úgy látom ezt a vacak kábelt aranyáron mérik..... :lol: d-sub? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 d-sub? HDMI az nem d-sub. :lol: D-SUB: HDMI: Hdmi-nél számít minőségben a kábel hossza? Össze kéne kötni a TV-t a szgéppel, de úgy látom ezt a vacak kábelt aranyáron mérik..... :lol: Nem kéne. Bár attól függ milyen hosszú, mert azért van egy hossz amit már nem bír szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 HDMI az nem d-sub. :lol: D-SUB: HDMI: Nem kéne. Bár attól függ milyen hosszú, mert azért van egy hossz amit már nem bír szerintem. én tudom mi a különbség... :lol: azért írtam a d-sub -ot mert olcsó a kábel ,és pl nekem 15 méter van a gép és tv között :) és probléma nincsen Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 én tudom mi a különbség... :lol: azért írtam a d-sub -ot mert olcsó a kábel ,és pl nekem 15 méter van a gép és tv között :) és probléma nincsen és fullHD jelet vittél már át rajta hanggal együtt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 én tudom mi a különbség... :D azért írtam a d-sub -ot mert olcsó a kábel ,és pl nekem 15 méter van a gép és tv között :D és probléma nincsen Azért a D-sub se véletlenül van kihalófélben :lol: Nekem már 2 méteren látszott a különbség D-sub és DVI között. Néztem megéri-e HDMI-t szétbontani DVI-re, de majdnem egy árban vannak, és akkor kell vinni hangot is. és fullHD jelet vittél már át rajta hanggal együtt? :lol: Kihívások viszik előre az emberiséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 és fullHD jelet vittél már át rajta hanggal együtt? :lol: nem ,és nem is fogok... mert se gépem se a tv nem tudja,a hang az egy másik jószág :lol: http://kacsa-audio.hu/ itt olyat csinálnak amilyet szeretne Breki :) és talán meg is tudják mondani hogy mennyi a max hossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Azért a D-sub se véletlenül van kihalófélben :lol: Nekem már 2 méteren látszott a különbség D-sub és DVI között. nemtom ... én láttam különbséget :lol: mondjuk a HD tévé adásoknál azért látszik valami pl eurosport SD -eurosport HD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 nemtom ... én láttam különbséget :lol: mondjuk a HD tévé adásoknál azért látszik valami pl eurosport SD -eurosport HD Ha érdekel a különbség, cibáld közelebb a számítógéphez, kösd össze egy digitális kábellel is, és jelenítsd meg mind2-n ugyan azt, aztán váltogass. Meg fogsz lepődni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ha érdekel a különbség, cibáld közelebb a számítógéphez, kösd össze egy digitális kábellel is, és jelenítsd meg mind2-n ugyan azt, aztán váltogass. Meg fogsz lepődni :lol: oksi...megnézem,csak most 200km-re van a tv :lol: ,mennyi kábel :) sajna d-sub van csak a gépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 oksi...megnézem,csak most 200km-re van a tv :lol: ,mennyi kábel :lol: sajna d-sub van csak a gépen. Akkor nem tudod megnézni, ha csak D-sub van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Akkor nem tudod megnézni, ha csak D-sub van:) rajzolok egyet rá :lol: az a naygon jó upc-s set-top-box az hdmi-vel összekötve...az sokkal jobb mint a scart, az tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Azért a D-sub se véletlenül van kihalófélben :lol: Nekem már 2 méteren látszott a különbség D-sub és DVI között. Néztem megéri-e HDMI-t szétbontani DVI-re, de majdnem egy árban vannak, és akkor kell vinni hangot is. Kihívások viszik előre az emberiséget :lol: Főleg, hogy tudtommal 5.1-et visz át. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 rajzolok egyet rá :lol: az a naygon jó upc-s set-top-box az hdmi-vel összekötve...az sokkal jobb mint a scart, az tuti :) Erre is szükséged lesz, csak nehéz beszerezni: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Főleg, hogy tudtommal 5.1-et visz át. :lol: asszem 7.1 is át megy rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Erre is szükséged lesz, csak nehéz beszerezni: :lol: van krimpelő fogóm :lol: semmi sem lehetetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 A tv szempontjából tökmindegy mit nyomok le a torkán....mindenevő :lol: A szgépen viszont csak DVI kimenetem van, amihez kaptam DVI-D átalakítót, ehhez kéne valami megoldás, ami elvisel úgy 10m hosszt, lehetőleg nagy minőségromlás nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 én merem ajánlani a belinkelt céget :lol: kb a Fogarasi úton levő obi-val szembe van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 A tv szempontjából tökmindegy mit nyomok le a torkán....mindenevő :lol: A szgépen viszont csak DVI kimenetem van, amihez kaptam DVI-D átalakítót, ehhez kéne valami megoldás, ami elvisel úgy 10m hosszt, lehetőleg nagy minőségromlás nélkül :lol: Aranyozott DVI toldó szerintem megoldja a problémát. (Ilyenkor örülök, hogy nekem van HDMI kimenetem is. :D (D-SUB is :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 (Ilyenkor örülök, hogy nekem van HDMI kimenetem is. :lol: (D-SUB is :lol:)) a kocsiba is hdmi csati van a diag helyén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 a kocsiba is hdmi csati van a diag helyén :lol: Vigyázz mit kívánsz:) és USB-ről tölti az akksit :lol: Lenne egy kérdésem, mennyi ideig tart egy tapasztalt szerelőnek az alábbi műveletsor? Szelepfedél le Hidrotőke csere Szelepfedél vissza Váltóolaj csere/feltöltés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Vigyázz mit kívánsz:) és USB-ről tölti az akksit :lol: meg usb-s hegesztőgép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 én merem ajánlani a belinkelt céget :lol: kb a Fogarasi úton levő obi-val szembe van Köszi! A mellettük levő sorházban van 4 liftem. :lol: Holnap meglátogatom őket. :D Aranyozott DVI toldó szerintem megoldja a problémát. (Ilyenkor örülök, hogy nekem van HDMI kimenetem is. :D (D-SUB is :))) Úgy túl könnyű lenne :D Mindig ez van....vesz az ember valamit és ahelyett, hogy ülne a fenekén és bámulná az új TV-t, mindjárt valami turpisságon töri a fejét. :lol: 2 napja csorgatom a nyálam, ideje variálni valamit.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Köszi! A mellettük levő sorházban van 4 liftem. :lol: Holnap meglátogatom őket. :lol: kérdés,hogy nyitva lesznek-e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts