szantozoli Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A hétvégén egy fólia lappal megszínesítettem a MID kijelzőt, és szerelés közben kiment az egyik égője, mire befejeztem meg kiment a másik égője is, úgyhogy egy kicsit bosszankodtam miatta, pedig az egész dolognak semmi köze sem volt a világítótestekhez. És ami a legbosszantóbb volt benne, hogy abba a zöld foglalatba bele van forrasztva az izzó. Szóval nem egy egyszerű csere volt. Külső világítás nélkül elég szép is lett a beavatkozás végeredménye, de ha ráadom a világítást, akkor a fénye elhalványul, és nem tudja olyan szépen átvilágítani a fóliát. Nincs erre valami megoldás? Meg ha már a magnónak van saját kijelzője, akkor azt nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy a központi kijelző is mutasson valamit? Esetleg egy általam meghatározott szöveget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A tegnap nyomogatam az kijelzo gombjait, es sikerult ravennem, hogy mutassa a sebesseget. De csak egy rovid ideig, aztan eltunik. elméletileg ez a helyes működése Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 1. F 12 Mit jelentenek az 1,2,3 pontnal kiirt adatok? Forma 1-be vagy kettőbe akarsz indulni? :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 El lehet vágni a világítás vezetékét, ami a TID/MID-re megy, akkor menet közben sosem fog elhalványulni. Viszont akkor gyújtás nélkül lámpát kapcsolva sem fog világítani. Megoldható a saját szöveg, ahhoz egy külön kis komputert kell csinálni, mint amilyen az enyém is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 El lehet vágni a világítás vezetékét, ami a TID/MID-re megy, akkor menet közben sosem fog elhalványulni. Viszont akkor gyújtás nélkül lámpát kapcsolva sem fog világítani. Megoldható a saját szöveg, ahhoz egy külön kis komputert kell csinálni, mint amilyen az enyém is. :rolleyes: Sajna az a kis komputer nekem drága megoldás lenne. Egyébként házilag is lehet olyat csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Lehet, de ez nem a "megveszem az alkatrészeket és összelegózom otthon" típusú játék. Mindenképp valamilyen mikroprocis megoldás jó csak, és ahhoz ugye SW-t is kell írni. :rolleyes: Kezdő infókat itt találsz, ha érdekel: http://www.eelkevisser.nl Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Köszi Gabi! Van egy műszerész ismerősöm, rá gondoltam, hogy hátha tud vele kezdeni valamit. És hanyas számú az a csatlakozó, amelyikkel a világítást el lehet tüntetni? A csatlakozón vannak üres helyek is, oda miket lehet bekötni? A jó multkorában azthiszem azt írtad, hogy a 8-as csatlakozót ha kikötöm, akkor ha megy a rádió akkor is kiírja a dátumot. Jól emlékszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Olyan jó hogy egy normális féktisztító spray-t nem lehet venni :blink: Tuskoba kifogyott. Autosbolt 1 "ők lada,wartburg,skoda alkatrészeket forgalmaznak akiknek ilyen autoja van nem költ ilyenre" Autosbolt 2 "Leltár miatt zárva" Autósbolt 3 " egyféle van valami német" nem tudom jó e 500ml 6xxFt ha Milyet érdemes venni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Milyet érdemes venni :rolleyes: Gepárdnak van, ill. szokott eladó lenni, a Würth terméke.Asszem talán 600ft-ért adja dobozát.S, tutira mindenre jó.Még féket tisztítani is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Gepárdnak van, ill. szokott eladó lenni, a Würth terméke.Asszem talán 600ft-ért adja dobozát.S, tutira mindenre jó.Még féket tisztítani is! :blink: Ezzel csak annyi a baj hogy én a világ végén vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Külső világítás nélkül elég szép is lett a beavatkozás végeredménye, de ha ráadom a világítást, akkor a fénye elhalványul, és nem tudja olyan szépen átvilágítani a fóliát. Nincs erre valami megoldás? Van, de erre van egy Tuning topic, ahol van egy olyan rész, hogy elektromos design, ledek neonok.....ilyesmi. Ott vannak okos 5letek, leírások, ki, hogy, és mit csinált. Szerintem! ;) Ezzel csak annyi a baj hogy én a világ végén vagyok :blink: Ha még látni is lehetne esetleg! :rolleyes: :D Állítsd be a személyes beállításokban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ha még látni is lehetne esetleg! :rolleyes: :blink: Állítsd be a személyes beállításokban! megtörtént ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 megtörtént :blink: Na akkor majd érdeklődünk, hogy ki is az, aki elérhető arrafelé! ;) De szvsz még a póstai utánvét is megoldahtó, ha gondolod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Gepárdnak van, ill. szokott eladó lenni, a Würth terméke.Asszem talán 600ft-ért adja dobozát.S, tutira mindenre jó.Még féket tisztítani is! :rolleyes:Klubon belül beszerzési áron megy 500-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Klubon belül beszerzési áron megy 500-ért. Ezzel arra akarsz utalni, hogy beléphetne a klubba?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Mit jelentenek az 1,2,3 pontnal kiirt adatok? Valamilyen hibát, de hogy pontosan mit azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Valamilyen hibát, de hogy pontosan mit azt nem tudom. Hibat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hibat? :rolleyes: Talán az ecu által eltárolt hibakódokat, de tényleg nem tudom. Az viszont biztos, hogy volt róla szó valahol korábban valamikor. Jó keresgélést. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Talán az ecu által eltárolt hibakódokat, de tényleg nem tudom. Az viszont biztos, hogy volt róla szó valahol korábban valamikor. Jó keresgélést. :rolleyes: Keresgeltem, hogy milyen hibak is lehetnek: a 12-es - Diagnózis kezdete a 95-os - Melegindítás szelep - feszültség túl alacsony - Mi is az a meleginditasi szelep? Mi a funkcioja? Ha meleg a motor, nagyon hamar beindul. 171-es kodrol peddig nem kaptam infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 de latom, hogy te nem nagyon torekedsz :rolleyes: :blink: ;) Már megvolt a törekvés, most eredményt várok ;) :D ;) Bocs az OFF...befejeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Keresgeltem, hogy milyen hibak is lehetnek: a 12-es - Diagnózis kezdete a 95-os - Melegindítás szelep - feszültség túl alacsony - Mi is az a meleginditasi szelep? Mi a funkcioja? Ha meleg a motor, nagyon hamar beindul. 171-es kodrol peddig nem kaptam infot. A 171 lehet, hogy 71-es, az meg a bejövő levegőhőmérséklet magas: szenzor hiba, kábel +12-höz rövidzár, ECM hibás. 95-ös kód a te motorodnál nincs is!!! Ráadásul annak a melegindítási szelepnek szerintem nincs is értelme. Nem lehet, valami fordítási hiba?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Szerintem meg ezek nem ECU hibakódok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Kárpitot szedett mostanában le valaki ajtóról? Egyformák a bolhák? Miért nem kapok semmit amit venni szeretnék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Kárpitot szedett mostanában le valaki ajtóról? Egyformák a bolhák? Miért nem kapok semmit amit venni szeretnék :rolleyes: Egyformák. Esetleg színben lehet eltérés. Rossz boltban keresed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Egyformák. Esetleg színben lehet eltérés. Rossz boltban keresed? Jaja :rolleyes: kb 50 féle volt csak ilyen nem egy volt ami hasonló,de majd elmegyek az opel alkatrész boltba ha lesz időm.amibe voltam útba esik jövet menet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts