Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

10-20 emelet fölött már nem mindegy?

Én mindig erre gondolok, amikor kötélen lógok :lol:

Igazából erről van szó, részben megszokja az ember a magasságot, másrészt meg egy bizonyos szint után már tökmindegy milyen magasan vagy.

Lehet nem rossz ötlet, és februárban meg műszakira kellene vinni a drágát. :lol:

Műszakin nem foglalkoznak a motorikus állapottal, féket, lengéscsillapítót, futó-kormányművet néznek, világítást, karosszériát, ablaktörlőt, motor,esetleg alvázszámot...stb. zöld kártyát. Nekik elég ha begurul a kocsi a bázisra, nem kell optimálisan működnie a motornak.

Megosztás:

Igazából erről van szó, részben megszokja az ember a magasságot, másrészt meg egy bizonyos szint után már tökmindegy milyen magasan vagy.

Műszakin nem foglalkoznak a motorikus állapottal, féket, lengéscsillapítót, futó-kormányművet néznek, világítást, karosszériát, ablaktörlőt, motor,esetleg alvázszámot...stb. zöld kártyát. Nekik elég ha begurul a kocsi a bázisra, nem kell optimálisan működnie a motornak.

nagyon gáz ez a mostani állapot.

elvileg a motor felújított, mert vezérműszíj szakadása volt.

viszont a futómű kopog, elöl is, hátul is. a tankóra is megbolondult, vagy mutat valami, vagy nem.

holnap kitakarítom az alapjárati motort, remélem az a baj.

Megosztás:

nagyon gáz ez a mostani állapot.

elvileg a motor felújított, mert vezérműszíj szakadása volt.

viszont a futómű kopog, elöl is, hátul is. a tankóra is megbolondult, vagy mutat valami, vagy nem.

holnap kitakarítom az alapjárati motort, remélem az a baj.

Sebaj, valahol el kell kezdeni aztán előbb, de inkább utóbb a végére jutsz... :lol:

Megosztás:

és hol vagyok még az optikai tuningtól???? :lol:

Jól bevásároltál akkor, remélem legalább nem volt túl drága :)

Optikai "tuningot" meg én akkorra hagynám, ha tényleg nem tudsz már másra költeni.

Én is szeretnék sötétítést meg jobb hangszórókat bele, de úgy érzem az új nyárigumi garnitúra meg a hidrotőke készlet prioritást élvez ezekkel szemben :lol:

Megosztás:

Jól bevásároltál akkor, remélem legalább nem volt túl drága :lol:

Optikai "tuningot" meg én akkorra hagynám, ha tényleg nem tudsz már másra költeni.

Én is szeretnék sötétítést meg jobb hangszórókat bele, de úgy érzem az új nyárigumi garnitúra meg a hidrotőke készlet prioritást élvez ezekkel szemben :lol:

igazából ismerőstől vettem, 200e-ért.

'92-ben hozták be németből.

amikor megvettem, semmi nem volt vele.

aztán egyszer csak leégett az önindítóm, és azóta jön elő minden rajta.Töltésem jó, mégis nehezen indul reggel.

aksi 1 éves, viilamosságis nézte, tökéletes szerinte.

benzit sose tudom mennyi van benne, mert az óra ha hideg van, a piros mező felett megáll, ha tankolok 2000.- ért akkor meg felmegy az első csíkig.

Megosztás:

igazából ismerőstől vettem, 200e-ért.

'92-ben hozták be németből.

amikor megvettem, semmi nem volt vele.

aztán egyszer csak leégett az önindítóm, és azóta jön elő minden rajta.Töltésem jó, mégis nehezen indul reggel.

aksi 1 éves, viilamosságis nézte, tökéletes szerinte.

benzit sose tudom mennyi van benne, mert az óra ha hideg van, a piros mező felett megáll, ha tankolok 2000.- ért akkor meg felmegy az első csíkig.

Vidd fel egy hétvégére (péntek este - vasárnap este vagy hétfő reggel időszak) és töltsed folyamatosan töltővel. Ezt tettem én is múlt hétvégén az 5 éves akksimmal és tudott bele "pakolni" naftát rendesen és vasárnap délután úgy indított, mint még soha, amióta nálam van. :lol:

A vízhőmérséklet műszere jól mér? Ha igen, akkor a szintérzékelő rossz a tankban.

Megosztás:

Vidd fel egy hétvégére (péntek este - vasárnap este vagy hétfő reggel időszak) és töltsed folyamatosan töltővel. Ezt tettem én is múlt hétvégén az 5 évesemmel és tudott bele "pakolni" naftát rendesen és vasárnap délután úgy indított, mint még soha, amióta nálam van. :lol:

A vízhőmérséklet műszere jól mér? Ha igen, akkor a szintérzékelő rossz a tankban.

szóval csináltál villanyautót :lol:

Megosztás:

Vidd fel egy hétvégére (péntek este - vasárnap este vagy hétfő reggel időszak) és töltsed folyamatosan töltővel. Ezt tettem én is múlt hétvégén az 5 éves akksimmal és tudott bele "pakolni" naftát rendesen és vasárnap délután úgy indított, mint még soha, amióta nálam van. :lol:

a vízhőfok az jó, csak az üzemanyag órával van a gond.

mit kell hozzá cserélni hogy jól mérjen?

Megosztás:

Óracsoportot próbáltam kiszűrni azzal a kérdéssel Kedves Mekkmester :D hogy a vízhőmérséklet jelző jól múkóggy-e. Ha az jól, akkor a műszeregység hátulján található stabIC jónak mondható. :lol:

:D

ha Te mondod, akkor egy a vezérlése?

astrahybrid :lol: (x16szr+10000A aksi) :)

Megosztás:

:D

ha Te mondod, akkor egy a vezérlése?

astrahybrid :lol: (x16szr+10000A aksi) :)

A feszültség jó, amit megkap.

Amúgy ha már itt tartunk Mr. Képhost.hu. Kérlek fáradj a GyIK részlegre és tekintsd meg a legutolsó hozzászólást. :D Na ilyen nem fog történni a coldline-nál (úgytudom :lol:).

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.