zotya975 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 10-20 emelet fölött már nem mindegy? Én mindig erre gondolok, amikor kötélen lógok :lol: Igazából erről van szó, részben megszokja az ember a magasságot, másrészt meg egy bizonyos szint után már tökmindegy milyen magasan vagy. Lehet nem rossz ötlet, és februárban meg műszakira kellene vinni a drágát. :lol: Műszakin nem foglalkoznak a motorikus állapottal, féket, lengéscsillapítót, futó-kormányművet néznek, világítást, karosszériát, ablaktörlőt, motor,esetleg alvázszámot...stb. zöld kártyát. Nekik elég ha begurul a kocsi a bázisra, nem kell optimálisan működnie a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Igazából erről van szó, részben megszokja az ember a magasságot, másrészt meg egy bizonyos szint után már tökmindegy milyen magasan vagy. Műszakin nem foglalkoznak a motorikus állapottal, féket, lengéscsillapítót, futó-kormányművet néznek, világítást, karosszériát, ablaktörlőt, motor,esetleg alvázszámot...stb. zöld kártyát. Nekik elég ha begurul a kocsi a bázisra, nem kell optimálisan működnie a motornak. nagyon gáz ez a mostani állapot. elvileg a motor felújított, mert vezérműszíj szakadása volt. viszont a futómű kopog, elöl is, hátul is. a tankóra is megbolondult, vagy mutat valami, vagy nem. holnap kitakarítom az alapjárati motort, remélem az a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 nagyon gáz ez a mostani állapot. elvileg a motor felújított, mert vezérműszíj szakadása volt. viszont a futómű kopog, elöl is, hátul is. a tankóra is megbolondult, vagy mutat valami, vagy nem. holnap kitakarítom az alapjárati motort, remélem az a baj. Sebaj, valahol el kell kezdeni aztán előbb, de inkább utóbb a végére jutsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Sebaj, valahol el kell kezdeni aztán előbb, de inkább utóbb a végére jutsz... :lol: és hol vagyok még az optikai tuningtól???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 és hol vagyok még az optikai tuningtól???? :lol: Jól bevásároltál akkor, remélem legalább nem volt túl drága :) Optikai "tuningot" meg én akkorra hagynám, ha tényleg nem tudsz már másra költeni. Én is szeretnék sötétítést meg jobb hangszórókat bele, de úgy érzem az új nyárigumi garnitúra meg a hidrotőke készlet prioritást élvez ezekkel szemben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Jól bevásároltál akkor, remélem legalább nem volt túl drága :lol: Optikai "tuningot" meg én akkorra hagynám, ha tényleg nem tudsz már másra költeni. Én is szeretnék sötétítést meg jobb hangszórókat bele, de úgy érzem az új nyárigumi garnitúra meg a hidrotőke készlet prioritást élvez ezekkel szemben :lol: igazából ismerőstől vettem, 200e-ért. '92-ben hozták be németből. amikor megvettem, semmi nem volt vele. aztán egyszer csak leégett az önindítóm, és azóta jön elő minden rajta.Töltésem jó, mégis nehezen indul reggel. aksi 1 éves, viilamosságis nézte, tökéletes szerinte. benzit sose tudom mennyi van benne, mert az óra ha hideg van, a piros mező felett megáll, ha tankolok 2000.- ért akkor meg felmegy az első csíkig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 igazából ismerőstől vettem, 200e-ért. '92-ben hozták be németből. amikor megvettem, semmi nem volt vele. aztán egyszer csak leégett az önindítóm, és azóta jön elő minden rajta.Töltésem jó, mégis nehezen indul reggel. aksi 1 éves, viilamosságis nézte, tökéletes szerinte. benzit sose tudom mennyi van benne, mert az óra ha hideg van, a piros mező felett megáll, ha tankolok 2000.- ért akkor meg felmegy az első csíkig. Vidd fel egy hétvégére (péntek este - vasárnap este vagy hétfő reggel időszak) és töltsed folyamatosan töltővel. Ezt tettem én is múlt hétvégén az 5 éves akksimmal és tudott bele "pakolni" naftát rendesen és vasárnap délután úgy indított, mint még soha, amióta nálam van. :lol: A vízhőmérséklet műszere jól mér? Ha igen, akkor a szintérzékelő rossz a tankban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Vidd fel egy hétvégére (péntek este - vasárnap este vagy hétfő reggel időszak) és töltsed folyamatosan töltővel. Ezt tettem én is múlt hétvégén az 5 évesemmel és tudott bele "pakolni" naftát rendesen és vasárnap délután úgy indított, mint még soha, amióta nálam van. :lol: A vízhőmérséklet műszere jól mér? Ha igen, akkor a szintérzékelő rossz a tankban. szóval csináltál villanyautót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 szóval csináltál villanyautót :lol: A benzines működéséhez kell ménkő is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Vidd fel egy hétvégére (péntek este - vasárnap este vagy hétfő reggel időszak) és töltsed folyamatosan töltővel. Ezt tettem én is múlt hétvégén az 5 éves akksimmal és tudott bele "pakolni" naftát rendesen és vasárnap délután úgy indított, mint még soha, amióta nálam van. :lol: A vízhőmérséklet műszere jól mér? Ha igen, akkor a szintérzékelő rossz a tankban. a vízhőfok az jó, csak az üzemanyag órával van a gond. mit kell hozzá cserélni hogy jól mérjen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 a vízhőfok az jó, csak az üzemanyag órával van a gond. mit kell hozzá cserélni hogy jól mérjen? féklámpaszimering :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 a vízhőfok az jó, csak az üzemanyag órával van a gond. mit kell hozzá cserélni hogy jól mérjen? Szintérzékelővel van baj, de hogy javítani lehet-e azt nem tudom. féklámpaszimering :lol: Az index veri a kartert. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 féklámpaszimering :lol: de melyik?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 de melyik?? :) ez első :lol: vagy amit még lehet tenni: szilvásbuktát mert azt szeretem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Szintérzékelővel van baj, de hogy javítani lehet-e azt nem tudom. lehet kontakt hiba is,kábel szakadás,szintjelző,óracsoport..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 benzit sose tudom mennyi van benne, mert az óra ha hideg van, a piros mező felett megáll, ha tankolok 2000.- ért akkor meg felmegy az első csíkig. Tipikus kalibrálási probléma.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 lehet kontakt hiba is,kábel szakadás,szintjelző,óracsoport..... Óracsoportot próbáltam kiszűrni azzal a kérdéssel Kedves Mekkmester :lol: hogy a vízhőmérséklet jelző jól múkóggy-e. Ha az jól, akkor a műszeregység hátulján található stabIC jónak mondható. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Tipikus kalibrálási probléma.... :lol: Hát nem tudom. Ha én tankolok kétezerért, világító szegénységjelzővel, akkor néha még a fehéret sem éri el. :) Az üzemanyagárakat kéne kalibrálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Tipikus kalibrálási probléma.... :lol: megoldás van rá ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 megoldás van rá ? :lol: Igen: Visit My Website :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Óracsoportot próbáltam kiszűrni azzal a kérdéssel Kedves Mekkmester :D hogy a vízhőmérséklet jelző jól múkóggy-e. Ha az jól, akkor a műszeregység hátulján található stabIC jónak mondható. :lol: :D ha Te mondod, akkor egy a vezérlése? astrahybrid :lol: (x16szr+10000A aksi) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 :D ha Te mondod, akkor egy a vezérlése? astrahybrid :lol: (x16szr+10000A aksi) :) A feszültség jó, amit megkap. Amúgy ha már itt tartunk Mr. Képhost.hu. Kérlek fáradj a GyIK részlegre és tekintsd meg a legutolsó hozzászólást. :D Na ilyen nem fog történni a coldline-nál (úgytudom :lol:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Hát nem tudom. Ha én tankolok kétezerért, világító szegénységjelzővel, akkor néha még a fehéret sem éri el. :) Az üzemanyagárakat kéne kalibrálni. :lol: Azt írta megáll a mutató a piros mező felett. Onnan nincs messze az első csík. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Igen: Visit My Website :lol: ezt bevállalom reggel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 A feszültség jó, amit megkap. Amúgy ha már itt tartunk Mr. Képhost.hu. Kérlek fáradj a GyIK részlegre és tekintsd meg a legutolsó hozzászólást. :) Na ilyen nem fog történni a coldline-nál (úgytudom :lol:). most besértődtél??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts