opel16v Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Már tavaly is ugyanez a megoldás működött benne. :rolleyes:
Silver79 Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Egy német forgalmival rendelkező 1,8as gépsárkány honosítása mennyibe fáj?
warwolf Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Egy német forgalmival rendelkező 1,8as gépsárkány honosítása mennyibe fáj? Sokba. hacsak nem legalább 5-ös környezetvédelmi besorolású. Amúgy max. alkatrésznek érdemes behozni az országba.Sajnos.
afonya Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem, kérésem, a zárhídon van egy adattábla az aksi felöli oldalon, amin mindenféle kodok vannak. Ezek között szerepelnie kellene az autóra gyárilag felszerelt felni és gumi méretnek is , kódólva. A kérésem az lenne, ha valaki leírná nekem ezeket az adatokat (lehetőleg a kilóméter óra W számával együtt) mert sajna az enyémen nincs meg ez a tábla és arra gyanaXom, hogy találomra tettek bele egy órát a bontóból. Ezt abból merem gondolni mert iszonyatosan csal, jó tudom hogy pontos soha nem lesz, de ne mutson má' össze-vissza. Tényleg be lehet ilyen táblát szerezni utólag? ;) :rolleyes: Vagy ez már a hüeség első jele? :blink: Előre is köszönöm.
Silver79 Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 :rolleyes:
warwolf Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 :rolleyes: Szerintem a motorszám miatt ez a gép nem honosítható.Szerintem.Főleg ha X18XE, v. C18XE.nagyon sokba kerülne hozzá a reg.adó.Pedig szépnek szép nagyon. :blink:
FPepe Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem, kérésem, a zárhídon van egy adattábla az aksi felöli oldalon, amin mindenféle kodok vannak. Ezek között szerepelnie kellene az autóra gyárilag felszerelt felni és gumi méretnek is , kódólva. A kérésem az lenne, ha valaki leírná nekem ezeket az adatokat (lehetőleg a kilóméter óra W számával együtt) mert sajna az enyémen nincs meg ez a tábla és arra gyanaXom, hogy találomra tettek bele egy órát a bontóból. Ezt abból merem gondolni mert iszonyatosan csal, jó tudom hogy pontos soha nem lesz, de ne mutson má' össze-vissza. Tényleg be lehet ilyen táblát szerezni utólag? :D :rolleyes: Vagy ez már a hüeség első jele? ;) Előre is köszönöm. Úgy látom, "egy cipőben járunk" ;) Nekem sincs meg a tábla, és én biztosan tudom, hogy volt cserélve a kilométeróra. Neked mennyit csal? Nekem az óra szerinti 60km/h-nál valójában 50km/h a sebességem. Olyan táblát nem nagyon tudsz szerezni, mert tartalmazza a színkódot, évjáratot, tehát pontosan ugyanolyan autóé kellene, ráadásul tudtommal rajta van az alvázszám is, innentől meg esélytelen a dolog... :blink:
szauter74 Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Úgy látom, "egy cipőben járunk" :blink: Nekem sincs meg a tábla, és én biztosan tudom, hogy volt cserélve a kilométeróra. Neked mennyit csal? Nekem az óra szerinti 60km/h-nál valójában 50km/h a sebességem. Olyan táblát nem nagyon tudsz szerezni, mert tartalmazza a színkódot, évjáratot, tehát pontosan ugyanolyan autóé kellene, ráadásul tudtommal rajta van az alvázszám is, innentől meg esélytelen a dolog... :rolleyes: 50 km/h-nál 60 km/h-t mutat minden óra.
FPepe Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 50 km/h-nál 60 km/h-t mutat minden óra. Akkor némileg megnyugodtam :rolleyes: , még van esélye, hogy jót tettek bele. De ez miért van egyébként?
istván Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Akkor némileg megnyugodtam :rolleyes: , még van esélye, hogy jót tettek bele. De ez miért van egyébként? Hogy nehezebben fussál radarba... :blink:
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Akkor némileg megnyugodtam :rolleyes: , még van esélye, hogy jót tettek bele. De ez miért van egyébként? Úgy tudom a feeling.
afonya Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Úgy látom, "egy cipőben járunk" :blink: Ja. Egyébként két tábla van, illetve kellene lennie. Az eggyiken van az alvázszám és a szinkód, a másikon a felszereltségre vonatkozó kódok. Az alvázszámos megvan, csak a másik hiányzik. Erre irták rá, hogy melyik piacra, milyen futóműcsomaggal, fűtéssel, rádióval, ülésekkel, belsőkárpittal, felnivel, gumival, stb. stb, szerelték. (Kb. 20-25 kód) Mivel tudom hogy a kilóméterspirál meghajtása egyféle áttétellel készült, ebből gondolom hogy csak a kerékméret lehet meghatározója az óra W számának. Mivel 13-as felniből kb. 4-félét szerelhettek rá, és ezutám jön a14-es, meg a 15-ös. Az órám nekem is 60-at mutat 50-nél. :rolleyes:
szkury Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Érdeklődnék a csapott hátú f-astra kalaptartóba/melletti kialakított helyen lévő hangszórókat milyen csavarral érdemes felrakni és hogy???
Silver79 Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Honnan lehet megtudni hogy a 94-es opel astra caravan mekkora kerékkel volt alapból felszerelve :rolleyes:
powerup Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Honnan lehet megtudni hogy a 94-es opel astra caravan mekkora kerékkel volt alapból felszerelve :rolleyes:Elvileg van a kocsihoz egy könyv(a kesztyűtartó felső részén van a tartója)abban minden gyári adat benn van!
Silver79 Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Elvileg van a kocsihoz egy könyv(a kesztyűtartó felső részén van a tartója)abban minden gyári adat benn van! Sajnos csak elvileg :rolleyes:
powerup Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Érdeklődnék a csapott hátú f-astra kalaptartóba/melletti kialakított helyen lévő hangszórókat milyen csavarral érdemes felrakni és hogy???Miért,most nincs benne csavar?Elvileg bármi jó,ami passzol,csak rakjál alátétet is,hogy stabilan tudd rögzíteni a hangszórót!
powerup Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Na ,megnéztem neked Silver mester! 13-ast ír gyári méretnek,vagy 14-essel is kiadhatták,nem egyértelmű a táblázat!
Silver79 Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Na ,megnéztem neked Silver mester! 13-ast ír gyári méretnek,vagy 14-essel is kiadhatták,nem egyértelmű a táblázat! :rolleyes: Az enyémen 14-es van :blink:
powerup Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 :rolleyes: Az enyémen 14-es van :blink:Ha váltóméret,akkor no problem!(meg jobban is mutat,úgyhogy örülj neki!)
szauter74 Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Furcsa érzésem van. Mintha egyedül lennék. Hol vannak a többiek? Egyedül vagyok a fórumon!!! :rolleyes: :blink: ;)
istván Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Furcsa érzésem van. Mintha egyedül lennék. Hol vannak a többiek? Egyedül vagyok a fórumon!!! :rolleyes: :blink: ;) vasárnap este van... és akinek nincsen frissen született gyereke, annak kell törekednie... :D
szauter74 Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 vasárnap este van... és akinek nincsen frissen született gyereke, annak kell törekednie... :rolleyes: Most már nem félek annyira. Látom már négyen vagyunk. Remélem a többiek csajoznak, vagy a járgányaikkal szelik az utat. De ha együtt mindkettőt, az sem rosz. Javaslom mindenkinek az utódlást! A megvalósítása sem rossz, na de utánna is kellemes élmény. Én már másodszor élem át! :blink:
epk947 Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 :rolleyes: Az enyémen 14-es van :blink: Nekem a német nyelvű gépkönyvem van meg (mert a használt autó importőr volt kedves adni hozzá) és abban lehet 175/70-R13, vagy 175/65-R14, de jó még a 185/60-R14 is. Spéciel én most az utóbbit teszem fel nyárinak.
2004tiborc Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 vasárnap este van... és akinek nincsen frissen született gyereke, annak kell törekednie... :rolleyes: de latom, hogy te nem nagyon torekedsz :blink: ;) :D A tegnap nyomogatam az kijelzo gombjait, es sikerult ravennem, hogy mutassa a sebesseget. De csak egy rovid ideig, aztan eltunik. Mutato szerint kb. 50, a kijelzon 45, mutato szerint kb. 40, a kijelzon 35. A sebesseg elott azonban kiir meg egy par adatot, amit nem ertek: 1. F 12 2. F 95 3. F 171 4. a sebesseg (53+ ha gyorsabban megyek) 5. telerakja a kijelzot mindenfelevel Mit jelentenek az 1,2,3 pontnal kiirt adatok?
Recommended Posts