Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fehérváron is szmogriadó, a járgány meg piros matricás...

De a tájékoztatás nulla, most este olvastam csak erről, miután már hazaértem... A rendőr meg bünthet nyugodtan... :lol:

Pénteken menni kéne Érdre, nemtudom hogy fog sikerülni így.

Ja, tényleg, az érdekelne, hogy mondjuk valaki elindul Pestről, ahol ugye most nincs szmogriadó, járhat minden autó. Beér Fehérvárra, és mondjuk fogalma sincs róla, hogy itt mi van, mert nem olvassa a Fejér megyei újságokat. A rendőr meg lazán megbünteti?

Megosztás:

Neked milyen színű a környzetvédelmi matricád?

Most hallottam, hogy várpalotán befujták a szmogriadót. Tehát nem csak pesten gáz a piros, és fekete matrica. :)

Zőőőd! :D

Fehérváron is szmogriadó, a járgány meg piros matricás...

De a tájékoztatás nulla, most este olvastam csak erről, miután már hazaértem... A rendőr meg bünthet nyugodtan... :lol:

Pénteken menni kéne Érdre, nemtudom hogy fog sikerülni így.

Ja, tényleg, az érdekelne, hogy mondjuk valaki elindul Pestről, ahol ugye most nincs szmogriadó, járhat minden autó. Beér Fehérvárra, és mondjuk fogalma sincs róla, hogy itt mi van, mert nem olvassa a Fejér megyei újságokat. A rendőr meg lazán megbünteti?

Hátezf?sza. :lol: Egyáltalán miért nyomták be? Túlságosan sok volt a köd? :D

Megosztás:

Meg az is érdekelne, hogy mialapján történik a környezetvédelmi osztályba sorolása az autóknak. Pl. szomszédunk kb. ugyanolyan öreg f astrája miért kapott zöld matricát, míg az enyém pirosat ?

Nem kaphat zöldet, sztem neki is még a régi matricája van, mint nekem meg Day-nek, idén valszeg nem volt esedékes neki a műszaki.

Megosztás:

Meg az is érdekelne, hogy mialapján történik a környezetvédelmi osztályba sorolása az autóknak. Pl. szomszédunk kb. ugyanolyan öreg f astrája miért kapott zöld matricát, míg az enyém pirosat ?

Amúgy az X-es motorkódú Astrák már kék matricát kapnak a C-sek csak pirosat kaphatnak, mert a C-s még euro1-esnek számít, az X-es pedig euro2-esnek. Euro2, katalizátor és szabályozott keverékképzés a feltétele, hogy 04-es besorolást kapj, ehhez pedig a kék matrica tartozik. Egyébként a C-s motorok is hozzák az X-esek értékeit, de mivel a GM szerint ez nem euro2-es motor így itthon is így tekintik, nem az értékeket figyelik.

Megosztás:

Nem különösebben zavar, nálunk nem valószínű, hogy befújják a szmogriadót

Meg különben is egy marhaság ez a forgalomkorlátozás. Ha most vidékről jöttem volna haza, és értesültem volna arról, hogy mi a helyzet, akkor várostáblától hazatolom/otthagyom ? :lol: :lol:

Megosztás:

10-20 emelet fölött már nem mindegy?

Én mindig erre gondolok, amikor kötélen lógok :lol:

Ha talpalni kell felfelé, akkor nagyon nem! :)

Tudod, mi a különbség, ha valaki a tizedikről vagy az elsőről esik le?

Az egyik azt mondja : áááááááá....puff, a másik:puff....áááááááá :lol:

Megosztás:

Ha talpalni kell felfelé, akkor nagyon nem! :D

Tudod, mi a különbség, ha valaki a tizedikről vagy az elsőről esik le?

Az egyik azt mondja : áááááááá....puff, a másik:puff....áááááááá :lol:

:) :D

Elég mikor 35 méter magasra lépcsőzök felfele függőleges irányban. :lol:

Megosztás:

A kétvezetékes hőfokjeladó lesz az, több képen is látszik....

ez lemaradt:

Szerintem az nem a szívósorba lenne betekerve, de egyébként a vezetékszín egyiknek se felel meg...

Wide, nincs kedved leruccanni vmelyik nap a géppel, hogy megnézzük élőben is?

Lehet nem rossz ötlet, és februárban meg műszakira kellene vinni a drágát. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.