wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Na kivillogtattam a hibakódokat: - 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony - 35 Alapjárati vezérlõszelep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Na kivillogtattam a hibakódokat: - 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony - 35 Alapjárati vezérlõszelep c14nz és az agr valahogy nem illik össze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 c14nz és az agr valahogy nem illik össze :) Ja, én is ezen gondolkodtam épp, csak megelőztél. Amúgy teszkóban kerestem kontakt sprét, és ilyet találtam: Folyékony hólánc :lol: :lol: A sprék között volt, fene tudja milyen lehet, de teszkóban mindenre képesek. Mellesleg én ezt találtam: 33 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor High voltage Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Ja, én is ezen gondolkodtam épp, csak megelőztél. Amúgy teszkóban kerestem kontakt sprét, és ilyet találtam: Folyékony hólánc :lol: :lol: A sprék között volt, fene tudja milyen lehet, de teszkóban mindenre képesek. Mellesleg én ezt találtam: 33 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor High voltage a kolegának valami fals levegős problémája lesz... folyékony hólánc???? folyékony kesztyű az van és jó is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Na kivillogtattam a hibakódokat: - 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony - 35 Alapjárati vezérlõszelep Alapjárati motort takarítsd ki. A helyét is. Aztán ha nem javul, akkor keress falslevegőt a vákuumrendszeren. Féktisztítóval a legjobb. Körbefújkodod a vákuumcsöveket és amelyiknél észrevehetően változik a motor járása, akkor ott a hiba. Elsősorban a negyedik hengernél lévő csatlakozást nézném meg, amiből megy a fékrásegítőre a vákuumcső. Az szokott laza lenni, illetve Opel szériahiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. csináltam egy pár képet a motorról. Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 csináltam egy pár képet a motorról. Visit My Website jelszó?? :lol: inkább ide http://kephost.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 jelszó?? :lol: inkább ide http://kephost.hu/ most már publikus ha minden igaz. Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 most már publikus ha minden igaz. Visit My Website azt a pipát cseréld ki szerintem... és a mellette levő vastagabb csövet nézd végig a map-ig..nincs-e eltörve ui: nem azt amelyiken a bilincs van Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 azt a pipát cseréld ki szerintem... és a mellette levő vastagabb csövet nézd végig a map-ig..nincs-e eltörve Azt a pipát sehol se találok :lol: Némelyik autósboltban azt se tudják hogyan rendeljenek. Gondolom mert "forintos tétel". Ha az alapjárati motor rossz, akkor 6000.- ért jó vétel lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Azt a pipát sehol se találok :lol: Némelyik autósboltban azt se tudják hogyan rendeljenek. Gondolom mert "forintos tétel". Ha az alapjárati motor rossz, akkor 6000.- ért jó vétel lenne? ha gyári akkor igen... azért fontos az a vacak mert fals levegőt tud beszívni ott....valami 1200pénz...én csináltam rozsdamentesből :lol: http://www.baro-ker.hu/product_info.php?products_id=230 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 ha gyári akkor igen... azért fontos az a vacak mert fals levegőt tud beszívni ott....valami 1200pénz...én csináltam rozsdamentesből :lol: http://www.baro-ker.hu/product_info.php?products_id=230 na majd kiderül, jó e, de még meg kell keressem, mert kukk nem tudom merre van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 na majd kiderül, jó e, de még meg kell keressem, mert kukk nem tudom merre van :lol: az alapjárati? a vastagabb nem bilincses cső mellet Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 az alapjárati? a vastagabb nem bilincses cső mellet köszi, akkor ott keresem majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 jelszó?? :lol: inkább ide http://kephost.hu/ Inkább hagyjuk a képhost-ot, jó? :lol: Amúgy meg nem lett volna egyszerűbb csak a kép linkjét beszúrni, mint az általad hibásnak vélt alkatrésznek a fotóját ismét feltölteni egy képfeltöltőre megint? :) Ami agyon van reklámozva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 köszi, akkor ott keresem majd. Nekem az tűnt fel, hogy az utolsó motortéri képen (ami az autó külső képei előtt van) a kétvezetékes hőgomba látható, de mintha csak egy vezeték menne rá (narancssárga)... vagy a másik csak a képen nem látszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Nekem az tűnt fel, hogy az utolsó motortéri képen (ami az autó külső képei előtt van) a kétvezetékes hőgomba látható, de mintha csak egy vezeték menne rá (narancssárga)... vagy a másik csak a képen nem látszik? Tényleg úgy néz ki, mintha csak egy szál lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Nekem az tűnt fel, hogy az utolsó motortéri képen (ami az autó külső képei előtt van) a kétvezetékes hőgomba látható, de mintha csak egy vezeték menne rá (narancssárga)... vagy a másik csak a képen nem látszik? Nem vagy egyedül ezzel. Én se látom a második szálat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Inkább hagyjuk a képhost-ot, jó? :) Amúgy meg nem lett volna egyszerűbb csak a kép linkjét beszúrni, mint az általad hibásnak vélt alkatrésznek a fotóját ismét feltölteni egy képfeltöltőre megint? :D Ami agyon van reklámozva... :D miért??? :lol: Te a coldline-tól kapsz részesedést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 miért??? :lol: Te a coldline-tól kapsz részesedést :) Dehogy kapok. :D Csak egy ismerősömé az oldal. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Nem vagy egyedül ezzel. Én se látom a második szálat. melyik az ?? Rakd már be :lol: ,de a k..... (már le se merem írni a nevét) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 az egy vezeték szerint az olajgomba....eléggé lent van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 melyik az ?? Rakd már be :lol: ,de a k..... (már le se merem írni a nevét) :lol: Hülye. :) Az utolsó előtti előtti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Hülye. :lol: Az utolsó előtti előtti. :) már megvolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Hülye. :lol: Az utolsó előtti előtti. :) Neked milyen színű a környzetvédelmi matricád? Most hallottam, hogy várpalotán befujták a szmogriadót. Tehát nem csak pesten gáz a piros, és fekete matrica. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts