wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Na kivillogtattam a hibakódokat: - 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony - 35 Alapjárati vezérlõszelep
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: Na kivillogtattam a hibakódokat: - 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony - 35 Alapjárati vezérlõszelep c14nz és az agr valahogy nem illik össze :lol:
Gabor -- C14Se Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: c14nz és az agr valahogy nem illik össze :) Ja, én is ezen gondolkodtam épp, csak megelőztél. Amúgy teszkóban kerestem kontakt sprét, és ilyet találtam: Folyékony hólánc :lol: :lol: A sprék között volt, fene tudja milyen lehet, de teszkóban mindenre képesek. Mellesleg én ezt találtam: 33 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor High voltage
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Gabor -- C14Se írta: Ja, én is ezen gondolkodtam épp, csak megelőztél. Amúgy teszkóban kerestem kontakt sprét, és ilyet találtam: Folyékony hólánc :lol: :lol: A sprék között volt, fene tudja milyen lehet, de teszkóban mindenre képesek. Mellesleg én ezt találtam: 33 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor High voltage a kolegának valami fals levegős problémája lesz... folyékony hólánc???? folyékony kesztyű az van és jó is :)
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: Na kivillogtattam a hibakódokat: - 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony - 35 Alapjárati vezérlõszelep Alapjárati motort takarítsd ki. A helyét is. Aztán ha nem javul, akkor keress falslevegőt a vákuumrendszeren. Féktisztítóval a legjobb. Körbefújkodod a vákuumcsöveket és amelyiknél észrevehetően változik a motor járása, akkor ott a hiba. Elsősorban a negyedik hengernél lévő csatlakozást nézném meg, amiből megy a fékrásegítőre a vákuumcső. Az szokott laza lenni, illetve Opel szériahiba.
wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 FPepe írta: Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. csináltam egy pár képet a motorról. Visit My Website
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: csináltam egy pár képet a motorról. Visit My Website jelszó?? :lol: inkább ide http://kephost.hu/
wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: jelszó?? :lol: inkább ide http://kephost.hu/ most már publikus ha minden igaz. Visit My Website
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: most már publikus ha minden igaz. Visit My Website azt a pipát cseréld ki szerintem... és a mellette levő vastagabb csövet nézd végig a map-ig..nincs-e eltörve ui: nem azt amelyiken a bilincs van
wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: azt a pipát cseréld ki szerintem... és a mellette levő vastagabb csövet nézd végig a map-ig..nincs-e eltörve Azt a pipát sehol se találok :lol: Némelyik autósboltban azt se tudják hogyan rendeljenek. Gondolom mert "forintos tétel". Ha az alapjárati motor rossz, akkor 6000.- ért jó vétel lenne?
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: Azt a pipát sehol se találok :lol: Némelyik autósboltban azt se tudják hogyan rendeljenek. Gondolom mert "forintos tétel". Ha az alapjárati motor rossz, akkor 6000.- ért jó vétel lenne? ha gyári akkor igen... azért fontos az a vacak mert fals levegőt tud beszívni ott....valami 1200pénz...én csináltam rozsdamentesből :lol: http://www.baro-ker.hu/product_info.php?products_id=230
wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: ha gyári akkor igen... azért fontos az a vacak mert fals levegőt tud beszívni ott....valami 1200pénz...én csináltam rozsdamentesből :lol: http://www.baro-ker.hu/product_info.php?products_id=230 na majd kiderül, jó e, de még meg kell keressem, mert kukk nem tudom merre van :lol:
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: na majd kiderül, jó e, de még meg kell keressem, mert kukk nem tudom merre van :lol: az alapjárati? a vastagabb nem bilincses cső mellet
wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: az alapjárati? a vastagabb nem bilincses cső mellet köszi, akkor ott keresem majd.
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: jelszó?? :lol: inkább ide http://kephost.hu/ Inkább hagyjuk a képhost-ot, jó? :lol: Amúgy meg nem lett volna egyszerűbb csak a kép linkjét beszúrni, mint az általad hibásnak vélt alkatrésznek a fotóját ismét feltölteni egy képfeltöltőre megint? :) Ami agyon van reklámozva... :D
FPepe Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 wide írta: köszi, akkor ott keresem majd. Nekem az tűnt fel, hogy az utolsó motortéri képen (ami az autó külső képei előtt van) a kétvezetékes hőgomba látható, de mintha csak egy vezeték menne rá (narancssárga)... vagy a másik csak a képen nem látszik?
zotya975 Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 FPepe írta: Nekem az tűnt fel, hogy az utolsó motortéri képen (ami az autó külső képei előtt van) a kétvezetékes hőgomba látható, de mintha csak egy vezeték menne rá (narancssárga)... vagy a másik csak a képen nem látszik? Tényleg úgy néz ki, mintha csak egy szál lenne.
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 FPepe írta: Nekem az tűnt fel, hogy az utolsó motortéri képen (ami az autó külső képei előtt van) a kétvezetékes hőgomba látható, de mintha csak egy vezeték menne rá (narancssárga)... vagy a másik csak a képen nem látszik? Nem vagy egyedül ezzel. Én se látom a második szálat.
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 daykiller írta: Inkább hagyjuk a képhost-ot, jó? :) Amúgy meg nem lett volna egyszerűbb csak a kép linkjét beszúrni, mint az általad hibásnak vélt alkatrésznek a fotóját ismét feltölteni egy képfeltöltőre megint? :D Ami agyon van reklámozva... :D miért??? :lol: Te a coldline-tól kapsz részesedést :lol:
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: miért??? :lol: Te a coldline-tól kapsz részesedést :) Dehogy kapok. :D Csak egy ismerősömé az oldal. :lol: :D
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 daykiller írta: Nem vagy egyedül ezzel. Én se látom a második szálat. melyik az ?? Rakd már be :lol: ,de a k..... (már le se merem írni a nevét) :lol:
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 az egy vezeték szerint az olajgomba....eléggé lent van
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mc-elek írta: melyik az ?? Rakd már be :lol: ,de a k..... (már le se merem írni a nevét) :lol: Hülye. :) Az utolsó előtti előtti. :D
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 daykiller írta: Hülye. :lol: Az utolsó előtti előtti. :) már megvolt :lol:
Tiv. Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 daykiller írta: Hülye. :lol: Az utolsó előtti előtti. :) Neked milyen színű a környzetvédelmi matricád? Most hallottam, hogy várpalotán befujták a szmogriadót. Tehát nem csak pesten gáz a piros, és fekete matrica. :lol:
Recommended Posts