feri05 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Sziasztok! Az ISUZU-nál a termosztát könnyen kicserélhető? Könnyen hozzá lehet férni? Igazából azt sem tudom hol van, még nem néztem. Az ilyennek mi értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Miért is...? Mert volt B omegám. :lol: Igaz csak 2.0 benzines, és nagyon jó állapotban volt, de akkor is sokban volt a folyamatos karbantartása. Ez pedig 3.0 V6 Olvass csak bele a B omega topicba. A fogyasztását ne is emlitsük. Felejtős a 7 literes átlag. Esetleg 50 km. en. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Az ilyennek mi értelme? Ennek már mindegy volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 sziasztok! tudnátok nekem abban segíteni, hogy melyik topikban kérdezzek magas fordulatszám, és fulladásos problémákkal kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 sziasztok! tudnátok nekem abban segíteni, hogy melyik topikban kérdezzek magas fordulatszám, és fulladásos problémákkal kapcsolatban? Ebben kevés kivételtől eltekintve mindent szabad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ebben kevés kivételtől eltekintve mindent szabad :lol: akkor rendben van :lol: ha erősebb ívben fordulok az autóval, ami egy astra F 1.4 C14NZ, olyan mintha leállna az autó, gázadásra nem reagál, csak fulladozik, majd 2-3 másodperc és szépen minden rendben van vele. kivéve azt, hogy menet közben magas az alapjárat ha kinyomom a kuplungot, tehát motorfékem sincs igazán. valaki tudna erre mondani valamit? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ennek már mindegy volt. :) nem tom nekem nem lenne szivem most is azon filozok hogy mit lehetne epiteni az R5 motorjabol ha betolom az autot a bontóba :lol:. egyszerűen fáj a szívem egy működő gépért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 sziasztok! tudnátok nekem abban segíteni, hogy melyik topikban kérdezzek magas fordulatszám, és fulladásos problémákkal kapcsolatban? típusnak megfelelően :lol: szóval milyen típus,milyen motorral (motorkód)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 típusnak megfelelően :lol: szóval milyen típus,milyen motorral (motorkód)? látom már megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 akkor rendben van :lol: ha erősebb ívben fordulok az autóval, ami egy astra F 1.4 C14NZ, olyan mintha leállna az autó, gázadásra nem reagál, csak fulladozik, majd 2-3 másodperc és szépen minden rendben van vele. kivéve azt, hogy menet közben magas az alapjárat ha kinyomom a kuplungot, tehát motorfékem sincs igazán. valaki tudna erre mondani valamit? köszönöm! ha plafonig van tankolva benzinnel is csinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ha plafonig van tankolva benzinnel is csinálja? sajnos még nem volt plafonig nálam tankolva. 2 hete vettem. ja, és hibakódot is küld, de ne kérdezd mit. :lol: ha alapjáraton állok olyan kb 3-5 percet, akkor gyullad ki, és nem is alszik el, amíg nem indítom újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 sajnos még nem volt plafonig nálam tankolva. 2 hete vettem. ja, és hibakódot is küld, de ne kérdezd mit. :lol: ha alapjáraton állok olyan kb 3-5 percet, akkor gyullad ki, és nem is alszik el, amíg nem indítom újra. Pedig segítene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Pedig segítene :lol: tele kéne tankolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Pedig segítene :lol: alapjárati lehet,gondolom egy pucolás sokat segítene,+ a fojtószelepházat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 tele kéne tankolni? inkább a kódkiolvasásra gondoltam :lol: Kell hozzá egy speciális szerszám: Ez ni És a leírás, hogyan is kell : http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 inkább a kódkiolvasásra gondoltam :lol: Kell hozzá egy speciális szerszám: Ez ni És a leírás, hogyan is kell : http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm tönkre lehet tenni vele valamit? :lol: mert ha nem, akkor holnap megpróbálom kiolvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 alapjárati lehet,gondolom egy pucolás sokat segítene,+ a fojtószelepházat is köszi a tippet, holnap szerintem megnézem. az a baj, hogy egyszer az injektorról lejött egy darab cső, vékony fekete, egy L alakú műanyag elfáradása okán. na azóta tippelem a hibát kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 tönkre lehet tenni vele valamit? :lol: mert ha nem, akkor holnap megpróbálom kiolvasni. Hát hozzá nem értő laikusként, én biztos nem turkálnék egy gémkapoccsal az "agyánál" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 köszi a tippet, holnap szerintem megnézem. az a baj, hogy egyszer az injektorról lejött egy darab cső, vékony fekete, egy L alakú műanyag elfáradása okán. na azóta tippelem a hibát kb. akkor ott fals levegőt szív,ezért magas az alapjárat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 tönkre lehet tenni vele valamit? :lol: mert ha nem, akkor holnap megpróbálom kiolvasni. Can I damage anything if I short the wrong pins? Yes it is possible but unlikely, depending on what pin you short out. Most of them are 0v connections, but there are live +12v supply pins on there as well depending on which ALDL plug you have. If you are in doubt, don't do it! Double check the diagrams shown. Magyarul, IGEN. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 akkor ott fals levegőt szív,ezért magas az alapjárat ki lett cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Can I damage anything if I short the wrong pins? Yes it is possible but unlikely, depending on what pin you short out. Most of them are 0v connections, but there are live +12v supply pins on there as well depending on which ALDL plug you have. If you are in doubt, don't do it! Double check the diagrams shown. Magyarul, IGEN. akkor inkább elviszem kiolvastatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 akkor inkább elviszem kiolvastatni. Ahogy gondolod. 5000. De én is tegnapelőtt olvastam ki a hibát, arra kell figyelni, hogy jókat köss össze. Én feljöttem, lerajzoltam, és úgy kötöttem össze őket. Sejtettem melyik az A meg a B, de jobb biztosra menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 akkor inkább elviszem kiolvastatni. Nem vagyok biztos benne, hogy a kanyar közbeni fuldoklás és a magas alapjárat összefügg, de nincs kizárva. Szervós az autód? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nem vagyok biztos benne, hogy a kanyar közbeni fuldoklás és a magas alapjárat összefügg, de nincs kizárva. Szervós az autód? :lol: nem szervós, mezei kenyérszervó van benne. :lol: csak bosszant, mert szerintem 10 felett eszik most. simán menet közben kuplung ki, és olyan 2000-2500 körüli az alapjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts