spzoli Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Na és? :lol: Csak mutatom, hogy lássatok érdekességet is.. :D Fastrára jó eeez? :lol: Persze hogy jó. Minden jó mindenre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Na most mindjárt jön, hogy neki van négy, amivel a mozdonyokat is ki lehet mérni.... :) Lehet, hogy kinevetsz érte, de nálam a kocsiban van 2, itthon 3 + a szkóp. Egyik sem az 1000 Ft-os kategória. Előfordul nem egyszer, hogy lemegyek az autóhoz valamelyikért, mert néha kevés (igaz nem mozdonyt mérek) :lol: Alap dolgokhoz tökéletesen megfelel a teszkós 1000Ft-os, de komolyabb mérésekhez..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én egy párezer forintos nemtommilyet vettem, alapvetően feszültség mérésére (akku) rejtett áramfolyás felderítésére (autó) vezetékszakadás keresésére (kocsi) vettem/használom. :lol: Megtaláltam, ilyen. Tudom,hogy már le volt írva,de ezt hogy is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Tudom,hogy már le volt írva,de ezt hogy is kell? 1) A-t mérsz az akkumulátor egyik levett saruja és az akku kivezetése között. Ha a mért érték > 0, akkor áram folyik OTTAND!!! Esetleg szökik.... 2) Áramkörönként kiméred, hogy hol "szökik" az áram. Pl: biztitáblán a kivett biztosíték két kapcsa között. ÍGY! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Na és? :lol: szalonnát sütni jó benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 1) A-t mérsz az akkumulátor egyik levett saruja és az akku kivezetése között. Ha a mért érték > 0, akkor áram folyik OTTAND!!! Esetleg szökik.... 2) Áramkörönként kiméred, hogy hol "szökik" az áram. Pl: biztitáblán a kivett biztosíték két kapcsa között. ÍGY! Köszöntem.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, azért akarok egy komolyabbat venni, mert a mostani nagyon megbízhatatlan. Töltést nem is lehet vele mérni, mert csak ugrál össze-vissza. Még régebben nem indult el a motor önindítóról, gondoltam megmérem, hogy tölt-e rendesen és már majdnem szétbontottam mikor egy ismerősöm eljött és hozta az övét azon meg lehetett látni, hogy szépen tölt 13-14 voltal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 http://i219.photobucket.com/albums/cc131/S...it/Barock36.jpg Nagyon szép..... Én is megmutatom az új szerelmem: Egyszerűen gyönyörű :lol: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nagyon szép..... Én is megmutatom az új szerelmem: Egyszerűen gyönyörű :lol: :lol: :) :D :D Néhány sárvédőt le kell fújnod érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nagyon szép..... Én is megmutatom az új szerelmem: Egyszerűen gyönyörű :lol: :lol: :) :D :D Jó ez az opc line csomag, csak kicsi ez a kerék. :D Jah, meg traktor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Néhány sárvédőt le kell fújnod érte. :D Azt megmondom! Tudod mindig is büszke voltam arra, hogy az autóm csak az enyém!!! Nem apukáé, meg a banké...stb stb! De mikor ilyet látok, akkor nehezen tudom megállni hogy ne menjek bele egy banki hitelbe. Jó ez az opc line csomag, csak kicsi ez a kerék. :D Jah, meg traktor. :D Jó jó....Semmi sem lehet tökéletes :) :D :lol: :lol: Benyás társa egy kicsit agresszív:Benzinszörny 256LE :lol: :lol: Annyi lenne a biztosítása havonta, mint az enyém éves díja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Azt megmondom! Tudod mindig is büszke voltam arra, hogy az autóm csak az enyém!!! Nem apukáé, meg a banké...stb stb! De mikor ilyet látok, akkor nehezen tudom megállni hogy ne menjek bele egy banki hitelbe. Jó jó....Semmi sem lehet tökéletes :) :D :D :lol: Benyás társa egy kicsit agresszív: 256LE :lol: :lol: Annyi lenne a biztosítása havonta, mint az enyém éves díja :D 1.4 után a fogyi is hasonló pofon lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 1.4 után a fogyi is hasonló pofon lenne :lol: Az biztos...Főleg hogy most a gyári kit-el sikerült újra 7liter alá vinnem a fogyasztás :lol: Télen az nagy szám.... főleg nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekem ez is megfelelne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Feltűnően jól megy az autóm (dieselhez képest). Elképzelhető, hogy a madaras tacskónál kicsit eltúlozták a dermedésgátlót vagy elállítódott valami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Mi köze a multiméternek a mozdonyhoz? :) Nem tudom, nincs hozzá? :lol: :D Lehet, hogy kinevetsz érte, de nálam a kocsiban van 2, itthon 3 + a szkóp. Egyik sem az 1000 Ft-os kategória. Előfordul nem egyszer, hogy lemegyek az autóhoz valamelyikért, mert néha kevés (igaz nem mozdonyt mérek) :D Alap dolgokhoz tökéletesen megfelel a teszkós 1000Ft-os, de komolyabb mérésekhez..... :lol: Nekem elég ez az egy, eddíg a kocsiban volt, de most kivettem az elem nem szereti a hideget. 1) A-t mérsz az akkumulátor egyik levett saruja és az akku kivezetése között. Ha a mért érték > 0, akkor áram folyik OTTAND!!! Esetleg szökik.... 2) Áramkörönként kiméred, hogy hol "szökik" az áram. Pl: biztitáblán a kivett biztosíték két kapcsa között. ÍGY! Csak ne tévessze meg a kijelző bekapcsolása idő-dátum beállításra. Akkor mértem 0.4Ampert, miután kikapcsolt már csak 0.03-at. Én meg ilyet vennék:Klikk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én meg ilyet vennék:Klikk! :lol: És két másodállást is vállalhatnál mellé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 És két másodállást is vállalhatnál mellé. :lol: És amúgyis, befér a fa mellett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Csak ne tévessze meg a kijelző bekapcsolása idő-dátum beállításra. Akkor mértem 0.4Ampert, miután kikapcsolt már csak 0.03-at. Én meg ilyet vennék:Klikk! :lol: ha már itt tartunk: egyszerű mint a faék Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 És két másodállást is vállalhatnál mellé. :) Ja, azt hittem csak elméletben beszélgetünk. :D És amúgyis, befér a fa mellett? :D Hát, nem hiszem. :lol: ha már itt tartunk: egyszerű mint a faék Harmadik kocsinak ilyet vennék. :D 54 paci???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 És két másodállást is vállalhatnál mellé. :lol: Miért is...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Harmadik kocsinak ilyet vennék. :lol: 54 paci???? :lol: teljesen jó,városba bohóckodni... :) asszem 10S moci van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ja, azt hittem csak elméletben beszélgetünk. :D Hát, nem hiszem. :lol: Harmadik kocsinak ilyet vennék. :) 54 paci???? :lol: C14nz mennyi...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 C14nz mennyi...? 60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 60 az a durva ahogy jönnek a nagyobbnál nagyobb euro besorolások ,úgy butulnak el a mocik a 10S euro-10 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts