beus Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sziasztok.Ki segít nekem megtalálni valakit?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sziasztok.Ki segít nekem megtalálni valakit?:lol: Hajrá! :lol: Úgyis túl nagy a csend, vázold elképzeléseidet ide is;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sziasztok.Ki segít nekem megtalálni valakit?:lol: Rossz helyen jársz! Ez itt nem az az oldal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Rossz helyen jársz! Ez itt nem az az oldal.... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beus Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Rossz helyen jársz! Ez itt nem az az oldal.... Semmi rossz szándékom nem volt azzal,hogy ide írtam..keresek valakit,akinek sajnos nem tudom a nevét,de nem akartam rosszat..tudom a rendszámát,autójának a kinézetét..nem tudom miért kell rögtön rosszra gondolni:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Semmi rossz szándékom nem volt azzal,hogy ide írtam..keresek valakit,akinek sajnos nem tudom a nevét,de nem akartam rosszat..tudom a rendszámát,autójának a kinézetét..nem tudom miért kell rögtön rosszra gondolni:S Megtaláltál :lol: Fotót küldesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Semmi rossz szándékom nem volt azzal,hogy ide írtam..keresek valakit,akinek sajnos nem tudom a nevét,de nem akartam rosszat..tudom a rendszámát,autójának a kinézetét..nem tudom miért kell rögtön rosszra gondolni:S Nem gondolok rosszra, de ez akkor sem az az oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beus Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Megtaláltál :lol: Fotót küldesz? Egyszerűen azt hittem,hogy valaki tud majd segíteni..nem viccelődni akartam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beus Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem gondolok rosszra, de ez akkor sem az az oldal. Rendben,de attól még ha valakit érdekelné,hogy mit keresek az had írjon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Rendben,de attól még ha valakit érdekelné,hogy mit keresek az had írjon.. Nem valamit, hanem valakit kerestél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem valamit, hanem valakit kerestél. a nők mindig így beszélnek rólunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Rendben,de attól még ha valakit érdekelné,hogy mit keresek az had írjon.. Hát írd le, mert ha tovább köntörfalazol, akkor még a legjámborabb fórumozók is elvesztik türelmüket és oda a segítőkészség. Most még van esélyed, hogy ha engem keresel, akkor megadom a számomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 "Emeli bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., és ezzel új történelmi csúcsot érnek el az árak." Akkor akár 364-ért is tankolhatok Szhelyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beus Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 jólvan,lényegtelen,nem akartam én ekkora port kavarni,akkor hagyjuk is.sziasztok.és bocs a zavarásért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Hát írd le, mert ha tovább köntörfalazol, akkor még a legjámborabb fórumozók is elvesztik türelmüket és oda a segítőkészség. Most még van esélyed, hogy ha engem keresel, akkor megadom a számomat. :lol: :lol: donjuan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem valamit, hanem valakit kerestél. A hardware már megvan, most softvare-t keresi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 "Emeli bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., és ezzel új történelmi csúcsot érnek el az árak." Akkor akár 364-ért is tankolhatok Szhelyen. :lol: a jó ***** ***** ******* ******* teherbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Köszi. Jaj kivel születtem egy napon... :) :lol: Írjuk le: Egy szar szemét szar alakkal. :D jólvan,lényegtelen,nem akartam én ekkora port kavarni,akkor hagyjuk is.sziasztok.és bocs a zavarásért Írd le hogy kit keresel, a rendszámából egy részletet és mondjuk az autó színét, típusát esetleg még a kasztni formáját (sedan, ferdehátú, caravan...). Csak megtalálod, vagy megtaláljuk... :lol: Ne foglalkozz ezekkel a félnótásokkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beus Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Írjuk le: Egy szar szemét szar alakkal. :lol: Írd le hogy kit keresel, a rendszámából egy részletet és mondjuk az autó színét, típusát esetleg még a kasztni formáját (sedan, ferdehátú, caravan...). Csak megtalálod, vagy megtaláljuk... :lol: Ne foglalkozz ezekkel a félnótásokkal... :) JHS-082 fehér opel astra kombi vszínű tatabányai a srác.eskü még a neve se kell csak h esetleg fenn lehet-e vagy látta-e már valaki. köszönöm,rendes vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 JHS-082 fehér opel astra kombi vszínű tatabányai a srác.eskü még a neve se kell csak h esetleg fenn lehet-e vagy látta-e már valaki. köszönöm,rendes vagy. pebe, ez nem te vagy. :lol: :lol: De nem is okostojás. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 pebe, ez nem te vagy. :lol: :lol: De nem is okostojás. :D :D Ebből a kosárból is kiestem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 pebe, ez nem te vagy. :lol: :lol: De nem is okostojás. :) :D Nem is azért írtam neki, mert reménykedtem, csak eléggé ellenségesek voltak páran. :D Tudom, hogy nem ez a rendszámom egyébként. I-vel kezdődik. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Köszi. Jaj kivel születtem egy napon... :lol: :lol: A kisfiamnak is ma van a 4. születésnapja. :) Most már jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Szolgálati kocsim ma két hengerrel indult és úgy kopogott az adagoló, mintha egy 5 kilós kalapáccsal verték volna erőből a hengerfejet. :lol: Mi lesz -10 fokban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A kisfiamnak is ma van a 4. születésnapja. :) Most már jobb? Isten éltesse sokáig a kis trónörököst! :D Szolgálati kocsim ma két hengerrel indult és úgy kopogott az adagoló, mintha egy 5 kilós kalapáccsal verték volna erőből a hengerfejet. :lol: Mi lesz -10 fokban... :lol: Még mindig a Foswágen transpóóórter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts