zotya975 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Miért nem jössz? :excl: Nem. Össze kell rakni. Annyi nem is kell Szombathelyig. Nekem kell csinálni, vagy csak nézni kell? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nekem kell csinálni, vagy csak nézni kell? :excl: Ahogy szeretnéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Másfél évet bírt ki az önindítóm. :( Hol lassan, hol gyorsan teker.....szedhetem szét megint. Pont faca idő lett a szerelgetéshez...... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Másfél évet bírt ki az önindítóm. :( Hol lassan, hol gyorsan teker.....szedhetem szét megint. Pont faca idő lett a szerelgetéshez...... :excl: nyugi nekem is most halt be a riasztó, most fogunk garit csinálni stb stb nyáron tul meleg volt ilyenekhez :lol: most a melegre nincs panasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 nyugi nekem is most halt be a riasztó, most fogunk garit csinálni stb stb nyáron tul meleg volt ilyenekhez :( most a melegre nincs panasz :lol: Garanciát? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Garanciát? :excl: Garázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Lányos garázsa lesz Novynak. Gari, de édi! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Lányos garázsa lesz Novynak. Gari, de édi! :excl: Bizti szupcsi lesz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 1000x mondtam már így csak nektek tünt fel :excl: Ha egyszer elkészül a végleges az lesz bizony :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 1. Gyõr (0.56 km) Domb u. 2-4. Gyõr, 9021, HU Üzemanyagok: Shell V-Power, Shell V-Power Racing, Shell V-Power Diesel, Euro 95, Diesel Extra http://www.shell.hu/home/page/hun/products...or_hu_1115.html Az ember mindig tanul, akkor ott van :excl: Már ha a honlap áttudét :lol: ui: az első sor azt jelenti, hogy az említett kúttól 560 méterre laksz ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Az ember mindig tanul, akkor ott van :excl: Már ha a honlap áttudét :lol: ui: az első sor azt jelenti, hogy az említett kúttól 560 méterre laksz ? :( Nem. Szerintem a Városházától mér. De próbáld ki te is a keresőt. Írd be a Település mezőbe hogy Győr és szerintem neked is ezt fogja kiírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 lesz még belőle vmi :( lócának már jó lenne két blokkal megemelve :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Mit ábrázol a kép?? (zsértakla ahűh) :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Mit ábrázol a kép?? http://pics.coldline.hu/pics/131045-20101201-xnl9vS.jpg (zsértakla ahűh) :excl: Kicsit kisebb zoommal esetleg....? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Kicsit kisebb zoommal esetleg....? :excl: így feladvány úgy meg kiesne a szemetek :( javíts!! jaaa és nem zoomoltam én semmit, közel volt a kezem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 így feladvány úgy meg kiesne a szemetek :lol: javíts!! jaaa és nem zoomoltam én semmit, közel volt a kezem :lol: A tied is kiesett, azé lett ilyen közeli. :excl: Hát tedd távolabb. Vagy nem hajlik a könyök...? (az a javíts a motorszerelésre utalt...? :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 A tied is kiesett, azé lett ilyen közeli. :excl: Hát tedd távolabb. Vagy nem hajlik a könyök...? (az a javíts a motorszerelésre utalt...? :( ) távolabb nem tettem, csak közelebb, ameddig engedte... hát nem mentem sokkal közelebb sajnos :lol: Aztán az én szemem meg a pofontol esett ki amit kaptam. :lol: Még jó hogy nem fórumos, mit kapnék ezért :lol: pedig opelos :lol: az idézetbe bennehagytad a képet arra :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Másfél évet bírt ki az önindítóm. :lol: Hol lassan, hol gyorsan teker.....szedhetem szét megint. Pont faca idő lett a szerelgetéshez...... :excl: Az enyém másfél éve rossz. :( Valamikor pörget mint az állat, máskor (jellemzően) szenvedősen, lemerült akkumulátor formájában teker. nyugi nekem is most halt be a riasztó, most fogunk garit csinálni stb stb nyáron tul meleg volt ilyenekhez :lol: most a melegre nincs panasz :lol: Szerintem az önindító meghalás nagyobb probléma, mint egy semmire való riasztó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Az enyém másfél éve rossz. :lol: Valamikor pörget mint az állat, máskor (jellemzően) szenvedősen, lemerült akkumulátor formájában teker. Szerintem az önindító meghalás nagyobb probléma, mint egy semmire való riasztó. :lol: Tavaly még az enyém is rossz volt...hosszabb (kb 20km) megtett út után bemelegedett vagy nem tudom, és egyszerűen semmit nem volt hajlandó csinálni...olyankor megvár még lehül aztán újra indiutózás...ezértsaem állítottam le sehol, csak ha több időre álltam meg :( de azóta teljes generálon esett át, mikor sokszor már hidegen is csinálta...a házon kívül minden újra lett cserélve benne :lol: szerencsére anyám pasija autovillamosságis, úgyhogy jól ment :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Sziasztok! Banális kérdésem lesz, lehet nevetni :excl:)) Vajon a Vectra B napellenző amelyiknek tükre és világítása is van azt bele lehet tenni az Astrába? Esetleg tükrös Vectra A napellenző jó? Asszonypajtás barát Astrát akarok faragni :()) Köszi a válaszokat! Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Sziasztok! Banális kérdésem lesz, lehet nevetni :lol:)) Vajon a Vectra B napellenző amelyiknek tükre és világítása is van azt bele lehet tenni az Astrába? Esetleg tükrös Vectra A napellenző jó? Asszonypajtás barát Astrát akarok faragni :lol:)) Köszi a válaszokat! Üdv, Norbi Ilyenre gondolsz? :lol: :lol: Ha igen akkor be lehet tenni, bár nekem omega b-ből van ez, és egy kicsit hosszabb mint a gyári és épphogy megfogta a belső világítás felé lévő fül...Ahhoz még nemvolt türelmem hogy azzal csináljak valamit, meg annyira nem sürgős hogy megcsináljam, mert simán megfogja!De ha a képen is megnézed olyan "hülyén" néz ki hogy nem középen tartja... :excl: Vezetéket pedig az A oszlop burkolata alatt húztam be neki...Bár elég buta fénye van, vagyis hogy naggggyon sárga, de majd ha lesz időm szedem is szét, és cserélem benne az izzót, ha lehet akkor fehér led-re...bár egyenlőre azt sem tudom milyen izzó van ezekbe... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Ez szívás nekik. :( Párszor már én is kihasználtam ezt, csak figyelni kellett hogy mindig havas legyen a szélvédő. :lol: Szóval télen mindig legyen nálunk egy vödör hó, nyáron meg sár? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Ilyenre gondolsz? :lol: :lol: http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...9137_091050.jpg http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...9139_091059.jpg Ha igen akkor be lehet tenni, bár nekem omega b-ből van ez, és egy kicsit hosszabb mint a gyári és épphogy megfogta a belső világítás felé lévő fül...Ahhoz még nemvolt türelmem hogy azzal csináljak valamit, meg annyira nem sürgős hogy megcsináljam, mert simán megfogja!De ha a képen is megnézed olyan "hülyén" néz ki hogy nem középen tartja... :excl: Vezetéket pedig az A oszlop burkolata alatt húztam be neki...Bár elég buta fénye van, vagyis hogy naggggyon sárga, de majd ha lesz időm szedem is szét, és cserélem benne az izzót, ha lehet akkor fehér led-re...bár egyenlőre azt sem tudom milyen izzó van ezekbe... :( Köszi igen ilyenre gondoltam, valószínű hogy a Vectra B-vel megyezik. Nem okoz gondot a tetőkárpítban lévő hely? Nem nagyobb annyival hogy ne férjen be? Köszi üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Szóval télen mindig legyen nálunk egy vödör hó, nyáron meg sár? :excl: Nemis rossz ötlet :lol: De mivan ha nyáron a sárra rá esik a hó? :( szerk.: akarom mondani az eső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Köszi igen ilyenre gondoltam, valószínű hogy a Vectra B-vel megyezik. Nem okoz gondot a tetőkárpítban lévő hely? Nem nagyobb annyival hogy ne férjen be? Köszi üdv, Norbi Azzal semmi gond nincs!Oda nekem szépen belefekszik...egyedül az a kis tartó van egy kicsit rossz helyen...de ha azt is megcsináltam akkor megírom h mit lehet vele kezdeni!Egyenlőre még semmi 5letem sincs :excl: de még annyira nemis nézegettem Jah és az idézésből szerintem vedd ki az [img] [/img] tagokat :( Bocsi a dupla post-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts