szkury Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 H. Na ma reggel többször is pöcre indult a járgány. Kezdek megnyugodni, holnap megjön az üziszűrő és beszereljük. Remélem ezzel megoldodott. Mégegyszer köszi mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 nebaxxx!! az enyém is X14NZ-vel kezdődik,most akkor az enyém sem C14NZ??? :blink: Egy éve abban a hitben élek :rolleyes: Ami biztos,hogy ez is 8V és 44kw(60Le).1999-es évjárat(az első forgalomba helyezést tekintve) Mi a különbség,tudja vki??? ;) C14NZ és a X14NZ között van eltérés a befecskendező berendezésben és a motorvezérlő elektronikában. Az X14NZ környezetbarátabb moci ezért módosítottak rajta egy kicsit, de a jeladók és a gyújtás az megegyezik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 C14NZ és a X14NZ között van eltérés a befecskendező berendezésben és a motorvezérlő elektronikában. Az X14NZ környezetbarátabb moci ezért módosítottak rajta egy kicsit, de a jeladók és a gyújtás az megegyezik. :blink: Tehát még abban is a hagyományos rotoros gyújtás van? Vagy az már DIS gyújtással megy? Kérdés: mennyiből áll átalakítani egy rotoros gyújtású C14NZ-t DIS-gyújtásosra? Arra gondoltam, ha az enyémmel egyszer netalán gond lenne, kidobnám belőle az elosztót... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 C14NZ és a X14NZ között van eltérés a befecskendező berendezésben és a motorvezérlő elektronikában. Az X14NZ környezetbarátabb moci ezért módosítottak rajta egy kicsit, de a jeladók és a gyújtás az megegyezik. :blink: okay!köszönöm a válaszokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Tehát még abban is a hagyományos rotoros gyújtás van? Vagy az már DIS gyújtással megy? Kérdés: mennyiből áll átalakítani egy rotoros gyújtású C14NZ-t DIS-gyújtásosra? Arra gondoltam, ha az enyémmel egyszer netalán gond lenne, kidobnám belőle az elosztót... :rolleyes: Szerintem az is hagyományos gyújtásos. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Eddig nem mertem elmondani hogy műszaki nélkül vettem a tocsit :rolleyes: De ma leműszakizott ;) Ződkártya is ok :D Holnap nevemre is vehetem végre a gépsárkányt majd kiugrok a bőrömből. Semmit nem kellett csinálni vele ugy átment mint a pinty :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Eddig nem mertem elmondani hogy műszaki nélkül vettem a tocsit :rolleyes: De ma leműszakizott ;) Ződkártya is ok ;) Holnap nevemre is vehetem végre a gépsárkányt majd kiugrok a bőrömből. Semmit nem kellett csinálni vele ugy átment mint a pinty :D Nem akarok fellengzősen dumálni, de nem fog menni! Ez egy Opel bázz! :blink: Mi baja lehet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nem akarok fellengzősen dumálni, de nem fog menni! Ez egy Opel bázz! :rolleyes: Mi baja lehet? :blink: csatlakozom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nem akarok fellengzősen dumálni, de nem fog menni! Ez egy Opel bázz! :blink: Mi baja lehet? ;) JAJA opel sose kop el :D Mindegy azért egy félsz volt bennem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 JAJA opel sose kop el :blink: Mindegy azért egy félsz volt bennem :rolleyes: Az egészséges stressz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Hát a hétvégén annyit szívtam a géppel, mint annakelőtte soha. Kezdte azzal, hogy a bendix elkezdett kattogni, de mindíg beindult a szerkezet. Aztán szombaton 3 óra kocsikázás után vásárlás után egyszer csak nem tudtam elindítani. A motor fordult, de mintha nem kapott volna üa-ot. Kellemes meglepi volt, hogy vadidegen srácok elkezdtek körbe-körbe húzkodni a Brico parkolójában, de hiába forgott a motor, üa-ot továbbra sem kapott. Aztán egyszer csak megjelent egy mágus, belerugott hármat az üa-tartályba, és az autó beindult. Úgyhogy a kocsi még így is hazavitt, mint mindíg. Szeretem.... Otthjon naívan magam próbáltam levenni az indítómotort, hogy ki tudjam pucolni a bendixet, de két óra mulva, mikor már majdnem sírva rájöttem, hogy a felső csavart nem tudom levenni mert nincs dugókulcsom, abbahagytam és szépen összeraktam, amit előzőleg lebontottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Szerszám nélkül nehéz is ilyet véghez vinni. :rolleyes: Az AC-d akkor valszeg nem állhat a helyzet magaslatán, figyelj rá, mert legközelebb is így jársz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Szerszám nélkül nehéz is ilyet véghez vinni. :rolleyes: Az AC-d akkor valszeg nem állhat a helyzet magaslatán, figyelj rá, mert legközelebb is így jársz! :blink: Majdnem sírtam, komolyan... Na szerintetek mennyit segít rajta, ha megtisztítom az AC-t??? Mindenképpen másikat kell vennem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nem tudom mennyire lehet sikeres egy AC tisztítás, mert eléggé zárt szerkezetről beszélünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nem tudom mennyire lehet sikeres egy AC tisztítás, mert eléggé zárt szerkezetről beszélünk... Akkor rugdosom egy darabig, ha sz...., aztán ha sok pénzem lesz, veszek bele másikat..... A héten az első telókat meg csapágyakat kell cseréljem. Ez elviszi a pénzeimet rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
21074 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Csao! Nem tudom, valószínűleg nem ide kéne írnom, de dolgozom és nincs időm megkeresni a megfelelő topicot. Na szal haverom lepumpálta az Astráját és el akarja adni. 2002-es 1.4-es 5 ajtós, metálszürke Rasta. Nem tudom mennyire törött, de állítólag elég rendesen. Azt mondja, hogy beindul az autó, csak nem járóképes. :rolleyes: :blink: Szerintem a motor, váltó, műszerfal, elektronika, ülések, kárpitok használhatóak. Egyes futómű alkatrészek is biztosan. Nagyjából a bódé kuka. De konkrétat Ő tud mondani. Megadom a számát, ha valakit érdekel alkatrésznek... Ferike: 20/469-5178 Az autó Domonyban megnézhető (Gödöllő mellett). Az én számom pedig: 30/513-0598 Üdv, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Semmit nem kellett csinálni vele ugy átment mint a pinty :rolleyes: Ez nem újdonság, én is így vittem a kpm-hez. Sokáig nézték de aztán csak annyit mondtak, hogy állíttassam be a fényszórókat, a többi pöpec volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ez nem újdonság, én is így vittem a kpm-hez. Sokáig nézték de aztán csak annyit mondtak, hogy állíttassam be a fényszórókat, a többi pöpec volt. Na ja ha én használnám már x éve nem fájt volna e fejem egy cseppet sem,mert minden rendbe lenne rajta.De így hogy úgy vettem hogy nem volt műszaki így picit para volt lehetett volna sok sok baja. Szal ezért volt a para, és műszaki után a nagy öröm és bodottá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Tehát még abban is a hagyományos rotoros gyújtás van? Vagy az már DIS gyújtással megy? Kérdés: mennyiből áll átalakítani egy rotoros gyújtású C14NZ-t DIS-gyújtásosra? Arra gondoltam, ha az enyémmel egyszer netalán gond lenne, kidobnám belőle az elosztót... :rolleyes: X14NZ is hagyományos "rotoros" gyújtás van ua. mint az C14NZ. DIS gyújtásosban csak C14SE mocit láttam esetleg arra érdemes átalakítani + 22 pacival is gyarapodna a ménes. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Hát a hétvégén annyit szívtam a géppel, mint annakelőtte soha. Kezdte azzal, hogy a bendix elkezdett kattogni, de mindíg beindult a szerkezet. Aztán szombaton 3 óra kocsikázás után vásárlás után egyszer csak nem tudtam elindítani. A motor fordult, de mintha nem kapott volna üa-ot. Kellemes meglepi volt, hogy vadidegen srácok elkezdtek körbe-körbe húzkodni a Brico parkolójában, de hiába forgott a motor, üa-ot továbbra sem kapott. Aztán egyszer csak megjelent egy mágus, belerugott hármat az üa-tartályba, és az autó beindult. Úgyhogy a kocsi még így is hazavitt, mint mindíg. Szeretem.... Otthjon naívan magam próbáltam levenni az indítómotort, hogy ki tudjam pucolni a bendixet, de két óra mulva, mikor már majdnem sírva rájöttem, hogy a felső csavart nem tudom levenni mert nincs dugókulcsom, abbahagytam és szépen összeraktam, amit előzőleg lebontottam S az alsó csavart sikerült levenned? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 DIS gyújtásosban csak C14SE mocit láttam esetleg arra érdemes átalakítani + 22 pacival is gyarapodna a ménes. :blink: Igen tervben van, csak még elő kell teremteni hozzá az anyagiakat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 S az alsó csavart sikerült levenned? :rolleyes: Persze, az lejött elég simán, ugyanúgy, ahogy a bőr a kezemről.... Most jut eszembe, lehet hogy nyomatékkulcsal kellett volna visszahúzni Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Igen tervben van, csak még elő kell teremteni hozzá az anyagiakat :rolleyes: Naja. Majd meglátom, h karosszériás haver után mennyi zseton marad a gépre. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Gyerekek meg tudja valaki nekem mondani h a hátsó fékhengerből melyiket rakták, mert ugye két méret van(~17mm;~19mm-es gondolom a dugattyú átmérő),95-ös astra 5-ajtós GL-felsz. c14nz-be, vagy hogan lehetne szétszedés nélkül ezt megnézni?thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nem szabad Linkin Parkot hallgatni vezetés közben.Növeli a fogyasztást, és túl hamar érsz oda mindenhová! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts