Endre06 Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 A Samsung monitorommal pl meg vagyok elégedve, meg az ismerősi körbe is ez a népszerű. Tv-t végül is azért nem veszek LCD / Plazma mert még sz*rok ill a képminőség, és ez nem a TV hibája. Ledre meg nincs lóvé ill sajnálnám rá. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Mert te mit csinálsz ?:excl: Villanyszerelő karbantartó. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 A Samsung monitorommal pl meg vagyok elégedve, meg az ismerősi körbe is ez a népszerű. Tv-t végül is azért nem veszek LCD / Plazma mert még sz*rok ill a képminőség, és ez nem a TV hibája. Ledre meg nincs lóvé ill sajnálnám rá. :excl: Hát ez így van :( gyárba amik falon vannak órának tartva monitorok azokban is kisült már vmi, és ott van egy fekete folt középen a tv-n.. tesómék is amit kaptak 1 éve tv-t abba meg beleégett a 12 es karika xD meg a megasztár csillag xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Villanyszerelő karbantartó. :excl: Váá.. én is inkább lennék az :( inkább ba..on meg áram, mint a sok gépcsipogás, meg rohangálás, meg kapkodás -.-" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Nah de közbe pill :( pancsi meg rendbe szedem magam, meg a szobám :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Jujj jujj jujj :lol: :$ Én is szerelmes lettem, és annyi idős, mint te, és úgy is hívják, de szerintem nem te vagy Ő... :excl: De ha mégis, úgyis háromkor találkozunk a vasúton, szóval ha te vagy az, szólj azért. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Hát ez így van :( gyárba amik falon vannak órának tartva monitorok azokban is kisült már vmi, és ott van egy fekete folt középen a tv-n.. tesómék is amit kaptak 1 éve tv-t abba meg beleégett a 12 es karika xD meg a megasztár csillag xD Jaja én is láttam pár bemutató TV-n ilyen jelenséget elvileg az a plazmákra jellemző. Milyen égő ha poresz film nézésnél ég bele valami. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Jaja én is láttam pár bemutató TV-n ilyen jelenséget elvileg az a plazmákra jellemző. Milyen égő ha poresz film nézésnél ég bele valami. :excl: Hát ha van ideje közben beégni valaminek, akkor nem lehet egy nagy szám az a film... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Én is szerelmes lettem, és annyi idős, mint te, és úgy is hívják, de szerintem nem te vagy Ő... :excl: De ha mégis, úgyis háromkor találkozunk a vasúton, szóval ha te vagy az, szólj azért. :( Hee? :lol: o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Hee? :( o.O Mindegy, semmi. :lol: Nekem már itt sem kéne lennem... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Szija :lol: hát még nem, pár napja kezdtem el keresgélni ezt azt amit nem vágtam a kocsimról :lol: és megteccett az oldal eléggé :lol: tök jó fejek vannak itt, segítenek ha kérdezek :lol: meg el lehet hülyéskedni is azért :o Szia. Ér még téged meglepetés. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Szia. Ér még téged meglepetés. :excl: :( Szia :lol: Nah attól félek én is xD Már-már kezdek félni xD de menek kocsikázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Szia. Ér még téged meglepetés. :excl: :( Erről beszéltem :lol: Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem... megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :lol: de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( Nah igen :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo? A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 re. tegyük fel hf-es. kb mennyi? (forintban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Erről beszéltem :excl: Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem... megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol: Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :lol: DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo? A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft... Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 re. tegyük fel hf-es. kb mennyi? (forintban) Attól függ mennyire hf-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :excl: Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne. A kis kíváncsi :( Én meg nem is láttam csak mai hszeket tőle... kíváncsi lettem linkeld az elsőt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Szia :( Nah attól félek én is xD Már-már kezdek félni xD de menek kocsikázni :lol: Próbáld meg az itteni hangulatjeleket használni. Ez a sok xD nagyon karcolja a szememet. :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Attól függ mennyire hf-es. eltünt a hűtőfojadék, a lovakból pónik lettek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Délután megint leszek Komárom - Győr útvonalon, lesz vki mini-meetre? :( Én mostantól vagyok. :lol: Ejj de jól megy nálunk meg néha a vállveregetés is elmarad, örüljünk hogy eljárhatunk dolgozni :lol: Akkor én még jó helyen melózok, mert néhanapján elhozhatok pár bontott téglát. :lol: Kisautó esetleg? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 A kis kíváncsi :lol: Én meg nem is láttam csak mai hszeket tőle... kíváncsi lettem linkeld az elsőt :lol: :lol: A leleményesség előnyökkel jár... :lol: Próbáld meg az itteni hangulatjeleket használni. Ez a sok xD nagyon karcolja a szememet. :excl: :o Nem vagy ezzel egyedül. ikszdé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 A leleményesség előnyökkel jár... :excl: meglestem a hszeit, de én nem találtam semmi utalást adatlapokra... te tudsz vmit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 meglestem a hszeit, de én nem találtam semmi utalást adatlapokra... te tudsz vmit :excl: Me' kocka... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts