Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Sziasztok! F astra 1.4i van és haldoklik az akksim. Milyet érdemes bele venni?? Most egy perion 44Ah van, de tanácsolták lehet , hogy érdemes 50-55 Ah-t belerakni. Bosch, Varta, Banner, Delphi - sima vagy gondozásmentes??? Családi autókázásra lenne használva, nem napi állandó használatra. Köszi!!! Nekem 55-ös Banner van a vasban. Eddig tökéletes. Előnye, hogy osztrák, gondozásmentes, és 2 év garival adták. 2004 őszén vettem, 12.000Ft -ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Mennyi idős az aksid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Jajj bocs azt nem írtam bele, hogy olyan 70celsius-nál feljebb nem megy a vízhőfok. Szal nem hinném hogy a fűtéssel van gáz. Pedig akkor a termosztát szar Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor696 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Pedig akkor a termosztát szar Pedíg új ako nem tom lehet hogy új létére is szar ako lesz még1 csere köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ellenőrizzétek kézrátétellel. :) Hidegen elindítva nem szabad melegednie a víz-átkötőcsőnek, csak miután üzemmeleg lett a motor és nyitott a termosztát. Ilyenkor hirtelen melegszik fel az átkötőcső. :D Lehet az új termosz is szar, főleg ha nem gyári, hanem valami pocsék utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ellenőrizzétek kézrátétellel. :D Voodoo és társai :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Az aksim 2001 .11. havi. Ezért is gondoltam cserére. H. Most egy olyan gondom van, hogy megy az akksi, de indításnál köszörül a moci és nem indul. Unokatesóm szerelő, ő is csodálkozott mert a gyertyák nem lettek nedvesek (benzin), többszöri próba után. Aztán pedig fogja magát többször elindul rendesen. A gyertyák cserélve lesznek biztosan, mert a régiek koszosak. Talán vmi eldugult, üzemanyagszürő csere is lesz. Utesóm mondta lehet, hogy a ü.szivattyú is rosszalkodik. Ha valaki márt járt így irjon lécci. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Most egy olyan gondom van, hogy megy az akksi, de indításnál köszörül a moci és nem indul. Unokatesóm szerelő, ő is csodálkozott mert a gyertyák nem lettek nedvesek (benzin), többszöri próba után. Aztán pedig fogja magát többször elindul rendesen. A gyertyák cserélve lesznek biztosan, mert a régiek koszosak. Talán vmi eldugult, üzemanyagszürő csere is lesz. Utesóm mondta lehet, hogy a ü.szivattyú is rosszalkodik. Ha valaki márt járt így irjon lécci. Köszi Írhatnál részleteket az autóról, évjárat, motorkód, ilyenek, megkönnyítené a dolgot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 H A kocsi 99-es C14NZ a motorszámom: X14NZ02JU9648 H A kocsi 99-es C14NZ a motorszámom: X14NZ02JU9648 Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 H A kocsi 99-es C14NZ a motorszámom: X14NZ02JU9648 H A kocsi 99-es C14NZ a motorszámom: X14NZ02JU9648 A "karburátoron" kell lennie egy nyomásérzékelőnek ami szabályozza az uzemanyag nyomását. Ha itt rosszaz érintkezés, vagy bekakilt az érzékelő, akkor nem kap benyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 A "karburátoron" kell lennie egy nyomásérzékelőnek ami szabályozza az uzemanyag nyomását. Ha itt rosszaz érintkezés, vagy bekakilt az érzékelő, akkor nem kap benyát. Nincs karburátor. Injektor van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Nincs karburátor. Injektor van. Jovano. :rolleyes: A lényeg a szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Az aksim 2001 .11. havi. Ezért is gondoltam cserére. H. Most egy olyan gondom van, hogy megy az akksi, de indításnál köszörül a moci és nem indul. Unokatesóm szerelő, ő is csodálkozott mert a gyertyák nem lettek nedvesek (benzin), többszöri próba után. Aztán pedig fogja magát többször elindul rendesen. A gyertyák cserélve lesznek biztosan, mert a régiek koszosak. Talán vmi eldugult, üzemanyagszürő csere is lesz. Utesóm mondta lehet, hogy a ü.szivattyú is rosszalkodik. Ha valaki márt járt így irjon lécci. Köszi Nekem volt egy hasonló problémám a kombival. Abban C20XE motor van és akkor csinálta ugyanezt, amikoz elkezdett behalni a benzinpumpának a reléje! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 A kocsi 99-es C14NZ a motorszámom: X14NZ02JU9648 Namost, akkor ez nem C14NZ, hanem X14NZ. Ezt a motort nem ismerem. Azt nézd meg, hogy amikor nem akar indulni, a gyújtás ráadásakor világít-e a motorkontroll lámpa. Ha nem, arra lenne 1 tippem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Km órát hogy csavarják vissza?Simán a spirált ellentétes irányba csavarják :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Km órát hogy csavarják vissza?Simán a spirált ellentétes irányba csavarják :rolleyes: Az nem igazán egészséges a mechanikának meg a spirálnak, na meg arról nem is beszélve, fúrógéppel kib*szott lassú. Amúgy szétszedős móka és elég genyozós, sokan nem is bírják megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Mi okozhatja?110-120km-es tempó között elkezd reszketni az autó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Mi okozhatja?110-120km-es tempó között elkezd reszketni az autó :rolleyes: Nem csak a kormányod ráz? Erre ki merem jelenteni, hogy tipushiba. Első körben kerekeket centíroztatni, aztán kerékcsapágyak ellenőrzése, aztán ha még mindig csinálja, talpasokat cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Nem csak a kormányod ráz? Erre ki merem jelenteni, hogy tipushiba. Első körben kerekeket centíroztatni, aztán kerékcsapágyak ellenőrzése, aztán ha még mindig csinálja, talpasokat cserélni. Az fatya :rolleyes: Még egy kis zsé :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Az fatya :rolleyes: Még egy kis zsé :blink: Nyugalom, nem drága dolog. A centírozás, ha jól tudom, nincs 1000Ft kerekenként (én is nemsokára elviszem, mert nekem is ráz), a talpasok is csak pár ezer Ft darabja, ebből Gábor szerint gyárit vagy Moog-ot érdemes venni. A Futómű topicban olvashatsz róla, másnak is okozott már gondot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Nyugalom, nem drága dolog. A centírozás, ha jól tudom, nincs 1000Ft kerekenként (én is nemsokára elviszem, mert nekem is ráz), a talpasok is csak pár ezer Ft darabja, ebből Gábor szerint gyárit vagy Moog-ot érdemes venni. A Futómű topicban olvashatsz róla, másnak is okozott már gondot :blink: Ha egyelőre nem zavar akkor nem csinál nagyobb galibát mert most elég jól kiköltekeztem hirtelen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Namost, akkor ez nem C14NZ, hanem X14NZ. Ezt a motort nem ismerem. Azt nézd meg, hogy amikor nem akar indulni, a gyújtás ráadásakor világít-e a motorkontroll lámpa. Ha nem, arra lenne 1 tippem. nebaxxx!! az enyém is X14NZ-vel kezdődik,most akkor az enyém sem C14NZ??? :blink: Egy éve abban a hitben élek :rolleyes: Ami biztos,hogy ez is 8V és 44kw(60Le).1999-es évjárat(az első forgalomba helyezést tekintve) Mi a különbség,tudja vki??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 nebaxxx!! az enyém is X14NZ-vel kezdődik,most akkor az enyém sem C14NZ??? :blink: Egy éve abban a hitben élek :rolleyes: Ami biztos,hogy ez is 8V és 44kw(60Le).1999-es évjárat(az első forgalomba helyezést tekintve) Mi a különbség,tudja vki??? :D A BOSCH gyújtás. Mi okozhatja?110-120km-es tempó között elkezd reszketni az autó ;) Egy kerékcentír sokat dobna rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Namost, akkor ez nem C14NZ, hanem X14NZ. Ezt a motort nem ismerem. Azt nézd meg, hogy amikor nem akar indulni, a gyújtás ráadásakor világít-e a motorkontroll lámpa. Ha nem, arra lenne 1 tippem. Gyújtásráadás után pár másodpercel kell kattanjon az AC-pumpa vezérlő relé - ez kapcsolja le, ezt kellene hallani ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Gyújtásráadás után pár másodpercel kell kattanjon az AC-pumpa vezérlő relé - ez kapcsolja le, ezt kellene hallani ilyenkor. Köszi a tanácsokat. Raktunk az üzianyagba injektortisztítót, megjárattuk és azóta indul. Holnap reggel próba ismét. Hétfőn pedig még üzianyagszürőcsere, remélem megoldódik. Nagyon köszi mégegyszer a segítségeket!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts