Novy Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Inkább a csomiajtózárnál a kulcsra kéne ráfaragni egy mikrokapcsolót...... de az ugy tovább tart meg ki kell találgatni stb stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Azon gondolkodom mennyire lehet nehéz belefaragni a csomiajtóba is 5 vezetékes kp-zárat, hogy onnan is tudjam nyitni az összes ajtót. Most ki kell nyitnom a vezető vagy az anyósoldali ajtót, utánna hártamenni a csomagtartóhoz. Ha tennék bele ötvezetékest, és párhuzamosan kötném az egyik ajtó kp-zárral, nem működne a dolog? Vagy nem ilyen egyszerű? Egy pár ezer forintos távirányítós riasztó megoldja a problémát. Kényelmesebb is, a zár sem kopik, kocsi is védve van. :( És még elegáns is. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 de az ugy tovább tart meg ki kell találgatni stb stb Az rendben van, ha a kulccsal nyitod hátulról, de mi van akkor, ha a kp akarná nyitni?Úgy is müxik? Én távirányítóval operálok......onnan, ahol éppen állok :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Egy pár ezer forintos távirányítós riasztó megoldja a problémát. Kényelmesebb is, a zár sem kopik, kocsi is védve van. :lol: És még elegáns is. :excl: A távirányító valahogy nem hoz lázba. :( Az rendben van, ha a kulccsal nyitod hátulról, de mi van akkor, ha a kp akarná nyitni?Úgy is müxik? Én távirányítóval operálok......onnan, ahol éppen állok :lol: Most is kinyitja, szerintem az a funkció megmaradna, az anyósoldaliban is 5 vezetékes van azt is nyitja illetve onnan is lehet nyitnia többit. Ha jól sejtem az addígi 2 szálat fehasználhatom átkötés nélkül, csak a maradék 3-at ke behúznom nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mi ez a szájtépés reggel óta? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mi ez a szájtépés reggel óta? :excl: Hál" a jó istennek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Szasztok. Valakinek nincs véletlen képe a gyári f-astra két szólamú kürtről? Ma vettem egyet de más milyenre emlékezem. Vagy több típus van belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mi ez a szájtépés reggel óta? :excl: Mindenkit lefagyasztott a 06:19-es hozzászólásod... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mi ez a szájtépés reggel óta? :lol: Egy bizonyos esemény óta elmúltak az MSN-szerű hozzászólások. :lol: :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Szasztok. Valakinek nincs véletlen képe a gyári f-astra két szólamú kürtről? Ma vettem egyet de más milyenre emlékezem. Vagy több típus van belőle? Csatit is kérted hozzá? Am meg ha működik, akkor mind1 nem? :lol: Ez bizonyos esemény óta elmúltak az MSN-szerű hozzászólások. :lol: :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 :excl: Mit szomorkodsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Csatit is kérted hozzá? Am meg ha működik, akkor mind1 nem? :excl: Működik is. Meg csati is van. :( Meg vezeték is meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 A távirányító valahogy nem hoz lázba. :excl: Most is kinyitja, szerintem az a funkció megmaradna, az anyósoldaliban is 5 vezetékes van azt is nyitja illetve onnan is lehet nyitnia többit. Ha jól sejtem az addígi 2 szálat fehasználhatom átkötés nélkül, csak a maradék 3-at ke behúznom nem? :( Pedig jójaz..... :lol: Akkor nosza. 3 madzag, amit ráköthetsz párhuzamosan pl. az anyósoldalira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mit szomorkodsz? Szülei elküldték fodrászhoz :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mindenkit lefagyasztott a 06:19-es hozzászólásod... :lol: 5.19-es, nincs beállítva a fórumidőd? Egy bizonyos esemény óta elmúltak az MSN-szerű hozzászólások. :o :lol: :lol: :lol: Ja mindíg lemaradok a jó balhékról. :( Pedig jójaz..... :D Akkor nosza. 3 madzag, amit ráköthetsz párhuzamosan pl. az anyósoldalira :excl: Jó persze, de vannak olyan dolgok a kocsin amik egyszerűen nem érdekelnek, ilyen a gombnyomogatós zár meg az alufelni. Majd ha elektromosítom mind a 4 ablakot, +tetőablak, akkor rakok bele olyat, hogy ha bezárom felhúzzon mindent, abban látok fantáziát. A Mikitől meg kérek 5 madzagos kp-zárat, és berakom hátulra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Szülei elküldték fodrászhoz :excl: :( :lol: :lol: :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Én nyáron vezettem egy "női 1.3 16V sutyukit".Sietni kellett a reptérre és az autópályán kikormoltam. Padlógázzal 140-et ment a 90 lovas moci. Majd egy olyan 100-150 km után már 150-nel ment. :excl: Meg a 260 km alatt több mint egy fél tank benyát bevágott az ártatlan! :( Egy igen érdekes érzés volt, amit nem szívesen ismételnék meg... Én a céges 1.3 8v-vel 3 door, mentem pályán 150-et, szerintem azért becsületére legyen a vasnak nem olyan rossz autók azok csak sok a széthajtott darab köztük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mit szomorkodsz? Depizek. :excl: Működik is. Meg csati is van. :( Meg vezeték is meg minden. Akkor hol a probléma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 ... Akkor hol a probléma? :( user error :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Depizek. :excl: Akkor hol a probléma? :( De azért annyira nem vagy depi, hogy öngyi legyél ugye? Ha mégis megkaphatom a kocsid? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Én a céges 1.3 8v-vel 3 door, mentem pályán 150-et, szerintem azért becsületére legyen a vasnak nem olyan rossz autók azok csak sok a széthajtott darab köztük. Én inkább elviselem a nagyobb fogyasztást, minthogy sutyukim legyen... Valamiért nem szeretem. Nekem nem kényelmes. Ha az Astrámba beülök, akkor olyan komfortos érzésem van. Pedig a légzsákon és az állítható vezetői ülésen kívül full fapad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 De azért annyira nem vagy depi, hogy öngyi legyél ugye? Ha mégis megkaphatom a kocsid? :excl: Oszt mit kezdenél egy x16szr (C20XE) karavánnal? B?sznál rá egy nagy alulétrát aztán mennél maszekolni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Oszt mit kezdenél egy x16szr (C20XE) karavánnal? B?sznál rá egy nagy alulétrát aztán mennél maszekolni? :excl: Ne rontsd a bizniszt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Oszt mit kezdenél egy x16szr (C20XE) karavánnal? B?sznál rá egy nagy alulétrát aztán mennél maszekolni? :lol: Belül, indít, wom-wom-wom-wom, daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: 1 centit nem menne vele :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Belül, indít, wom-wom-wom-wom, daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa :o 1 centit nem menne vele :excl: :( :lol: :lol: Hja. "Inkább kopjon a c14nz." :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts