daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ha már itt tartunk (mármint a C és X14NZ különbségénél) tesóm ex-caravanja, ami '92-es, 17DR motoros most volt 2 hete műszakin, és milyen színű környezetvédelmi matricát kapott? Én se hittem el, amíg nem láttam, de kéket :( Aztán tesóm '95-ös 2.5TD Omija is ugyanott kéket kapott, bár nem tudom, annak hivatalosan milyen járna. Asszem én is oda viszem majd a kocsit :lol: Az remek. :excl: A műszaki adatlapján is 4-es besorolás van írva? 17DR-nél még nincs megadva, hogy hanyas ojró, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=207570&am...05179&sort= Vagy milyen motor férne ide? Még időbe van... :excl: Egy jó háromhengeres. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A C16SE még talán megoldható, kell egy C16NZ (vagy X16SZ) motor, aminek a motorszáma nem olvasható, és AF-eset kap helyette, ezt SE-vé alakítva berakni az X14NZ helyére, ember nem mondja meg a kinézete alapján, hogy az 1.6-os :excl: Már nincs af. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ha már itt tartunk (mármint a C és X14NZ különbségénél) tesóm ex-caravanja, ami '92-es, 17DR motoros most volt 2 hete műszakin, és milyen színű környezetvédelmi matricát kapott? Én se hittem el, amíg nem láttam, de kéket :excl: Aztán tesóm '95-ös 2.5TD Omija is ugyanott kéket kapott, bár nem tudom, annak hivatalosan milyen járna. Asszem én is oda viszem majd a kocsit :lol: Nekem most zöld van rajta :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Egy jó háromhengeres. :excl: Na ez volt a 3.ik elképzelésem. De ez a leglehetetlenebb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Egy jó háromhengeres. :excl: ??? x10xe update?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nekem most zöld van rajta :excl: :lol: Enyém is zöld. :( Na ez volt a 3.ik elképzelésem. De ez a leglehetetlenebb. :lol: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 ??? x10xe update?? Összehegesztettek kettőt. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 ??? x10xe update?? x25xe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ha már itt tartunk (mármint a C és X14NZ különbségénél) tesóm ex-caravanja, ami '92-es, 17DR motoros most volt 2 hete műszakin, és milyen színű környezetvédelmi matricát kapott? Én se hittem el, amíg nem láttam, de kéket :( Aztán tesóm '95-ös 2.5TD Omija is ugyanott kéket kapott, bár nem tudom, annak hivatalosan milyen járna. Asszem én is oda viszem majd a kocsit :lol: Az én lovamnak most decemberben kell vizsgáznia. Már előre aggódom, hogy milyen színű plakettet sikerül havernak kisakkoznia, mert én sajnos pont beleesek a kritikus zónába. Azt ígérte csak pénzkérdés az egész, de........ :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nekem most zöld van rajta :excl: :lol: Most. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 ??? x10xe update?? Szívósor tunning. :excl: x25xe? Ezt így miből vontad le? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Összehegesztettek kettőt. :( de még a kormányt is átheftelték :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Szívósor tunning. :excl: alapból nem rossz az x10xe...meg kell szokni a varrógép járást :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 de még a kormányt is átheftelték :excl: Áh, tükörreflexes géppel készült a kép... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ezt így miből vontad le? :excl: Ja ahogy el nézem ekotek. Akkor x25xev vagy 3.2es? Az nincs rá írva. De ez egy hathengeres MV6 :( vagy nem jól tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Áh, tükörreflexes géppel készült a kép... :( :lol: Teeeee....,a tükörreflex nem attól olyan mert tükörképet csinál :lol: remélem nem gondoltad komolyan :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ja ahogy el nézem ekotek. Akkor x25xev vagy 3.2es? Az nincs rá írva. De ez egy hathengeres MV6 :excl: vagy nem jól tudom. :( Úristen. Ezt megmutatom Demónak vagy Subinak agy######t kapnak helyből. :lol: x25xev nincs. Lehetne még 2.6 meg 3.0 is... Az mv6 meg még mindig egy felszereltségi szint. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Teeeee....,a tükörreflex nem attól olyan mert tükörképet csinál :( remélem nem gondoltad komolyan :excl: B+, nem ittunk eleget, mert még nem érted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Úristen. Ezt megmutatom Demónak vagy Subinak agy######t kapnak helyből. :excl: x25xev nincs. Lehetne még 2.6 meg 3.0 is... Az mv6 meg még mindig egy felszereltségi szint. :( Mutasd azt hol érdekel mit kapnak... Me te mindent tudtál ahogy megszülettél. de ugy tudom 2.5ös van v6ból meg 3.2es Na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 B+, nem ittunk eleget, mert még nem érted. :( én hiába mondtam,hogy legyél Te is óra szerelő :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Úristen. Ezt megmutatom Demónak vagy Subinak agy######t kapnak helyből. :( x25xev nincs. Lehetne még 2.6 meg 3.0 is... Az mv6 meg még mindig egy felszereltségi szint. :lol: MFÉLVÉ3 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Mutasd azt hol érdekel mit kapnak... Me te mindent tudtál ahogy megszülettél. de ugy tudom 2.5ös van v6ból meg 3.2es Na mind1. Nem, nem. Utánanéztem és utána kérdeztem. :( én hiába mondtam,hogy legyél Te is óra szerelő :excl: Nem is volt hamar kakukk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem is volt hamar kakukk. :( Nem is ittál hígítót kb 6-ot :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem, nem. Utánanéztem és utána kérdeztem. :excl: Értem. Én meg fórumon láttam mind a x25xe-t. Bár gugli x25xe-re is hozott találatot meg xev-re is. De hát bocs én vagyok a hülye. Annyira nem érdekelt, hogy utána járjak. Csak azt próbáltam leírni amit már láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts