Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

jee 80lovas klímás. :excl:

Mondhatjuk így is. :( De te ne szónokolj neked van lovad is meg klímád is. Majd egyszer nekem is lesz. Lovam is meg klímám is. :lol: de a 80ló csak jobban viszi a klímát mint a 60.

Ha csak abból indulok ki h a Citroenünk 75lovas 1.4es klímás. És klíma nélkül dolgozó lány jól megy. Klímával meg megyeget. akkor a 80ló... HEHE .D

Megosztás:

Mondhatjuk így is. :( De te ne szónokolj neked van lovad is meg klímád is. Majd egyszer nekem is lesz. Lovam is meg klímám is. :lol: de a 80ló csak jobban viszi a klímát mint a 60.

Ha csak abból indulok ki h a Citroenünk 75lovas 1.4es klímás. És klíma nélkül dolgozó lány jól megy. Klímával meg megyeget. akkor a 80ló... HEHE .D

Az az 5 lóerő aztán marhasokat számít. :excl:

Tökmindegy, hogy 60 vagy 82 lóerő. Fogni fogja azt is. 2000-st is fogja, de nem annyira. Valamit valamiért alapon van ez.

Megosztás:

Persze h nincs. C14si-se van. De majd átalakítom a dolgokat. És akkor nevezhetjük x14se-nek. :(

Jó-jó, de kompútert is kell cserélni. Működni fog a X-es moci a C14Se-aggyal? :excl:

Talán. Amúgy ha már úgysincs benn a motor, én is tehetnék bele klímát nem... :lol:

Hát nyáron nincs párja az biztos. :lol: Máskor meg csak súlyfelesleg. Ha nem 1.4-em lenne megfontolnám.

Megosztás:

Az az 5 lóerő aztán marhasokat számít. :excl:

Tökmindegy, hogy 60 vagy 82 lóerő. Fogni fogja azt is. 2000-st is fogja, de nem annyira. Valamit valamiért alapon van ez.

Nyilván. De így is csk lendületből lehet előzni. AKkor klímával. Visszaváltás klíma ki és parketta. :( Áh nem. Már csak a magam megnyugtatása képen is si moddal rátenném a klímát. :lol: csak több ló lenne mint 60...... Bár jelentéktelen de akkor is. :lol:

Megosztás:

Jó-jó, de kompútert is kell cserélni. Működni fog a X-es moci a C14Se-aggyal? :excl:

Hát ha si-re alakítom. Akkor igazából csak a blokkom meg a váltom marad a gyári. Tehát minden jeladó minden más ami kommunikál a komputerrel az si lesz si komputerrel. Tehát működnie kell. Mert hengerfej és felfele minden csere si-sítésnél......

Megosztás:

Az az 5 lóerő aztán marhasokat számít. :(

Azért szerintem nem egészen mindegy. :excl:

Tudod mennyi különbség van a C14NZ és az X14NZ között?

B+ Zotya. Önmagadat is alulmúlod... :lol:

Most mé, kérdezni sem SE lehet? :lol:

Megosztás:

Nyilván. De így is csk lendületből lehet előzni. AKkor klímával. Visszaváltás klíma ki és parketta. :( Áh nem. Már csak a magam megnyugtatása képen is si moddal rátenném a klímát. :lol: csak több ló lenne mint 60...... Bár jelentéktelen de akkor is. :lol:

Hja és tök jó, hogy az SE-t jobban kell pörgetni, hogy leadja azt a plusz 11 Nm-t és a 16kW-tal többet. :lol: 1.4-nél. Szóval szerintem klíma miatt felesleges SE-síteni. :excl:

B+ Zotya. Önmagadat is alulmúlod... :lol:

Jóhát... :o

Megosztás:

Kicsit bonyolultabb, mint megpakolni a csomagtartót... :(

De azért megoldható nem? Meg legalább nem kellene mégegyszer bontani mindent.

Motor helyett? :excl:

A céges OFF pug 1.2-es, klímás. Ha be van kapcsolva, még lámpától induláskor is fuldoklik......

Nem. Motor + klíma.

Megosztás:

Hja és tök jó, hogy az SE-t jobban kell pörgetni, hogy leadja azt a plusz 11 Nm-t és a 16kW-tal többet. :( 1.4-nél. Szóval szerintem klíma miatt felesleges SE-síteni. :excl:

Passzolom. Nem értek a lovakhoz. Igazából egy 16szr is jó lenne. vagy 1.6si. De az motor cserével jár az a gondom. :lol: De a plafon a 20ne vagy a 20xe. :lol: De hát ez majd ha már pézt keresek. :lol:

Megosztás:

Ha már itt tartunk (mármint a C és X14NZ különbségénél) tesóm ex-caravanja, ami '92-es, 17DR motoros most volt 2 hete műszakin, és milyen színű környezetvédelmi matricát kapott? Én se hittem el, amíg nem láttam, de kéket :excl: Aztán tesóm '95-ös 2.5TD Omija is ugyanott kéket kapott, bár nem tudom, annak hivatalosan milyen járna. Asszem én is oda viszem majd a kocsit :(

Megosztás:

De azért megoldható nem? Meg legalább nem kellene mégegyszer bontani mindent.

Ó hogyne. Másik homlokfal, másik szíjtárcsák, másik bak, másik fűtésbox...stbstb. és akkor nyáron ültök benne ketten, van hideg(már ha működik, mert nem szokott az utólagos) és van 20lóerő amivel fel kéne venni a forgalom ritmusát. kösz nem.

Passzolom. Nem értek a lovakhoz. Igazából egy 16szr is jó lenne. vagy 1.6si. De az motor cserével jár az a gondom. :excl: De a plafon a 20ne vagy a 20xe. :( De hát ez majd ha már pézt keresek. :lol:

y32se is befér... :lol:

Megosztás:

Passzolom. Nem értek a lovakhoz. Igazából egy 16szr is jó lenne. vagy 1.6si. De az motor cserével jár az a gondom. :( De a plafon a 20ne vagy a 20xe. :lol: De hát ez majd ha már pézt keresek. :lol:

A C16SE még talán megoldható, kell egy C16NZ (vagy X16SZ) motor, aminek a motorszáma nem olvasható, és AF-eset kap helyette, ezt SE-vé alakítva berakni az X14NZ helyére, ember nem mondja meg a kinézete alapján, hogy az 1.6-os :excl:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.