Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Sosem lépek ki. :( Na és láttatok valamit a HF-tömítésnél? :excl: Nem sokat. De a negyedik hengernél, lehet hogy repedt a blokk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jó vicc. Minden gyári fénybe pompázik... Izzós minden Semmi led semmi kék semmi piros. Nem kari fa. :( :excl: Na jó a lámpa a tetőn az nem gyári:D Citroenből való. :lol: Tényleg azt betettem már ide? :lol: Valami rémlik.... már csak azért is megéri ledezni még ha csak fehérre is, mert amiket én szoktam venni izzók hónapok alatt megfeketednek. Aztán lehet megint bontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem sokat. De a negyedik hengernél, lehet hogy repedt a blokk. A blokk? Azért az ritka nem? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jó vicc. Minden gyári fénybe pompázik... Izzós minden Semmi led semmi kék semmi piros. Nem kari fa. :( :excl: Na jó a lámpa a tetőn az nem gyári:D Citroenből való. :lol: Tényleg azt betettem már ide? :lol: Lehet ledezni szimplán fehérrel is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Szasztok. Elérte végleges kinézetét (talán) a beltér. Meg örökítettem gondoltam megosztom veletek. Hallgatom a véleményeket. :lol: Belsőségek. :lol: Én olvasnám... :excl: Egyébként majdnem olyan, mint az enyém. MAJDNEM. :lol: Klíma nincs? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nagy tévedés! NEKTEK van szerencsétek! :excl: szerény vagy ám :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A blokk? Azért az ritka nem? :excl: Eléggé. Bekentük ecettel a hengerfalat. Fél nap múlva lett egy 4-5 cm hosszú fehér csík vízszintesen a hengerfalon. Na meg kotyog a főtengely is hosszában egy kicsit. Olyan 1-1,5 mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Eléggé. Bekentük ecettel a hengerfalat. Fél nap múlva lett egy 4-5 cm hosszú fehér csík vízszintesen a hengerfalon. Na meg kotyog a főtengely is hosszában egy kicsit. Olyan 1-1,5 mm. Azt ki lehet hézagolni a csapágyakkal nem? Nem törvényszerű, hogy a repedés miatt kotyogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 szerény vagy ám :( Köszönöm, igyekszem. :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Lehet ledezni szimplán fehérrel is... De minek ledezni? :excl: Nincs ledelve. Gyári a KUUL. Bár nekem a rádióm is gyári meg a bc is és hugyul nézne ki, hogy valami fehér valami sárga..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Valami rémlik.... már csak azért is megéri ledezni még ha csak fehérre is, mert amiket én szoktam venni izzók hónapok alatt megfeketednek. Aztán lehet megint bontani. Be feketedik?:excl: 8éves meg kitudja hány éves izzók vannak az enyémbe mindenhol és semmi bajuk... Egyedül a fűtés kapcsoló tekerőknél nem akar világítani a 2db rizsszem. De majd betuningolok valami 90Wattos villanykörtét. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 De minek ledezni? :excl: Nincs ledelve. Gyári a KUUL. Bár nekem a rádióm is gyári meg a bc is és hugyul nézne ki, hogy valami fehér valami sárga..... Rádiót is lehet ledezni, meg bc-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Én olvasnám... :excl: Egyébként majdnem olyan, mint az enyém. MAJDNEM. :lol: Klíma nincs? :( Klimatyom még nincs, vagy nem is lesz. De előbb egy plusz 20-30low erő kellene. Aztán klimaty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Amúgy ma, hogy sikerült alámenni aknából a kocsinak, meglepően jó állapotban van az alváz, pedig alvázvédőt nem sokat látott, úgy látszik. :( Viszont a törésnél elszenvedett hátfal javítását egyszerűen megoldották. Összehegesztették, lekezelték és heló, a lökhárító úgyis takar... :excl: Gyönyörűen látszik, hogy hol kapta a maflást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Rádiót is lehet ledezni, meg bc-t is. Most mért kötözködtök :excl: Nyilván belehet.... De nem fogom . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Be feketedik?:excl: 8éves meg kitudja hány éves izzók vannak az enyémbe mindenhol és semmi bajuk... Egyedül a fűtés kapcsoló tekerőknél nem akar világítani a 2db rizsszem. De majd betuningolok valami 90Wattos villanykörtét. :( Gondolom az izzók minősége sem egyforma. Amikor megvettem tök sötét volt a műszerfal, vettem Opel bótban izzókat beleraktam, aztán amikor pár hónappal később műszeregyésget cseréltem tök be voltak feketedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Klimatyom még nincs, vagy nem is lesz. De előbb egy plusz 20-30low erő kellene. Aztán klimaty. Nem 1.4-est kellett volna venni. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem 1.4-est kellett volna venni. :( Te is jókor szólsz! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Szasztok. Elérte végleges kinézetét (talán) a beltér. Meg örökítettem gondoltam megosztom veletek. Hallgatom a véleményeket. :excl: Belsőségek. :lol: Mit kell nézni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem 1.4-est kellett volna venni. :excl: HEHEHEH. Tökre nincs vele bajom am. :( szal annyi baja legyen, hogy nincs klíma. De láttam már karón varjut. Majd lesz se-mod akkor kap klimatyot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 HEHEHEH. Tökre nincs vele bajom am. :( szal annyi baja legyen, hogy nincs klíma. De láttam már karón varjut. Majd lesz se-mod akkor kap klimatyot. :lol: Van olyan hogy X14SE? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Mit kell nézni? :excl: Tulajdonképp mindent. Légzsáktalan volt a kocsim. Azt tákoltam bele legutóbb. Bőr ajtó kárpit ami látszik belőle. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem 1.4-est kellett volna venni. :excl: Ezért vettem én is 1.7-est. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 HEHEHEH. Tökre nincs vele bajom am. :excl: szal annyi baja legyen, hogy nincs klíma. De láttam már karón varjut. Majd lesz se-mod akkor kap klimatyot. :( jee 80lovas klímás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Van olyan hogy X14SE? :excl: Persze h nincs. C14si-se van. De majd átalakítom a dolgokat. És akkor nevezhetjük x14se-nek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts