Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ezért szoktam én alkalmazni a "talán" "úgy rémlik" "valaki azt mondta" kifejezéseket. :lol: :excl: a "talán" és az "úgy rémlik" a szerintemmel egyszintű,a "valaki azt mondta" az már biztatóbb 1 kicsit.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 :( a "talán" és az "úgy rémlik" a szerintemmel egyszintű,a "valaki azt mondta" az már biztatóbb 1 kicsit.. :lol: Igaz, lehet kicserélem a "fejben szerelő"-t arra hogy: "adok tanácsot de csak saját felelősségedre". :lol: Nem indul ez a nyüves gép, eddíg jó volt, most meg ahogy betölt pont az uccsó lépésnél ahogy adná be az asztalt szürke marad a képernyő, ot az egér, működik is, de azon kívül semmi. :excl: Elnapolom a dolgot, mert ma ki kell vésnem a falat a konyhában a szagelszívónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Igaz, lehet kicserélem a "fejben szerelő"-t arra hogy: "adok tanácsot de csak saját felelősségedre". :( Nem indul ez a nyüves gép, eddíg jó volt, most meg ahogy betölt pont az uccsó lépésnél ahogy adná be az asztalt szürke marad a képernyő, ott az egér, működik is, de azon kívül semmi. :excl: Elnapolom a dolgot, mert ma ki kell vésnem a falat a konyhában a szagelszívónak. Hmmm....Tedd újra megint a windowst hátha csak ennyi a baja. Nekem is csinált ilyet...Viszont akkor a winchester romlott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Igaz, lehet kicserélem a "fejben szerelő"-t arra hogy: "adok tanácsot de csak saját felelősségedre". :( Nem indul ez a nyüves gép, eddíg jó volt, most meg ahogy betölt pont az uccsó lépésnél ahogy adná be az asztalt szürke marad a képernyő, ot az egér, működik is, de azon kívül semmi. :excl: Elnapolom a dolgot, mert ma ki kell vésnem a falat a konyhában a szagelszívónak. Dugd vissza a kábelt a CD-romra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem mást nem is tettek be F astrába. 1111, meg 1102. Nem? LEgalábbis vectrába láttam csak ettől eltérőt, de ott a tank is 60 literig van. Zsír..nem mértek be :( miért lett volna ok a bemérésre??? :excl: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 miért lett volna ok a bemérésre??? :excl: :lol: :lol: Amikor nincs itthon a kocsi, és alszok mindíg azt álmodom hogy megyek vele, és bemérnek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Igaz, lehet kicserélem a "fejben szerelő"-t arra hogy: "adok tanácsot de csak saját felelősségedre". :lol: Nem indul ez a nyüves gép, eddíg jó volt, most meg ahogy betölt pont az uccsó lépésnél ahogy adná be az asztalt szürke marad a képernyő, ot az egér, működik is, de azon kívül semmi. :( Elnapolom a dolgot, mert ma ki kell vésnem a falat a konyhában a szagelszívónak. nem lehetséges hogy bekaptál egy vírust nem tuti hogy windows gond :o Hmmm....Tedd újra megint a windowst hátha csak ennyi a baja. Nekem is csinált ilyet...Viszont akkor a winchester romlott el. ezt inkább hagyjuk!! :lol: :lol: :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 ezt inkább hagyjuk!! :( :lol: :lol: :excl: 2 vinyóm halt meg... :lol: egy 40gigás és egy 160 gigás. a 40es egy maxtor volt, a 160as egy samsung... :lol: adatok elúsztak sajnos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 2 vinyóm halt meg... :lol: egy 40gigás és egy 160 gigás. a 40es egy maxtor volt, a 160as egy samsung... :( adatok elúsztak sajnos.. nekem is a 320-as Samsung volt most is ugyanilyen van benne lehet az sem tett jót hogy mindig ki be huzogatom a házat amikor a kábeleket cserélem a hangnál hátul füles/hangfal és kicsit billen a ház lefele :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 nekem is a 320-as Samsung volt most is ugyanilyen van benne lehet az sem tett jót hogy mindig ki be huzogatom a házat amikor a kábeleket cserélem a hangnál hátul füles/hangfal és kicsit billen a ház lefele :excl: A maxtort nekem konkrétan az készítette ki hogy állandóan ki-be húzgáltam a kábelt mert hol ide hol oda vittem mint egy pendriveot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nna, negyed plató marhatrágya felvillázva, udvar végre kipucolva tőle :D B) még jót is tett egy kis mozgás meg a friss vidéki illat ;) csak a gerincemet ne enné a fene.. :excl: Nem kifejezetten, nem ilyesmiket hallgatok általában :D 2 vinyóm halt meg... :lol: egy 40gigás és egy 160 gigás. a 40es egy maxtor volt, a 160as egy samsung... :lol: adatok elúsztak sajnos.. Ezért szoktam időnként lementegetni a gépek vinyóiról egy külső 300 Gb-osra a dolgokat ;) meg amúgy is jól jöhet ha van mihez nyúlni ;) főleg ha nem saját magamhoz.. :lol: :o nekem is a 320-as Samsung volt most is ugyanilyen van benne lehet az sem tett jót hogy mindig ki be huzogatom a házat amikor a kábeleket cserélem a hangnál hátul füles/hangfal és kicsit billen a ház lefele :( A 3.5" Samsung vinyók nem épp a hosszú életükről és a megbízhatóságukról híresek :) a legjobbak a WD vinyók ;) Nem hallottál még jack elosztóról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nna, negyed plató marhatrágya felvillázva, udvar végre kipucolva tőle :D B) még jót is tett egy kis mozgás meg a friss vidéki illat ;) csak a gerincemet ne enné a fene.. :excl: Nem kifejezetten, nem ilyesmiket hallgatok általában :D Ezért szoktam időnként lementegetni a gépek vinyóiról egy külső 300 Gb-osra a dolgokat ;) meg amúgy is jól jöhet ha van mihez nyúlni ;) főleg ha nem saját magamhoz.. :lol: :lol: A 3.5" Samsung vinyók nem épp a hosszú életükről és a megbízhatóságukról híresek :) a legjobbak a WD vinyók ;) Nem hallottál még jack elosztóról? :lol: A Samsung vinyók lutrik. A WD-k megdöglősek. Seagate-t kell venni. :o nekem is a 320-as Samsung volt most is ugyanilyen van benne lehet az sem tett jót hogy mindig ki be huzogatom a házat amikor a kábeleket cserélem a hangnál hátul füles/hangfal és kicsit billen a ház lefele :lol: Tudnám honnan veszed, hogy a vinyók csak vízszintesen lehetnek. Tökmindegy milyen pozícióban van, csak ne ütögesd és működés közben ne buzeráld, de az hogy a gépház kicsit előre dől, attól semmi baja nem lesz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Akkor neki is legyen jó :lol: Köszi :excl: +1 kürtőskalács. :lol: Daytől kedvet kaptam, csak én kalácsot gyűjtök. :lol: Na jó, csak poén volt. B) Nna, negyed plató marhatrágya felvillázva, udvar végre kipucolva tőle :o :D még jót is tett egy kis mozgás meg a friss vidéki illat :D csak a gerincemet ne enné a fene.. :lol: Kérd meg a Nejedet, hogy masszírozzon meg. :( A gerinc melletti izmok szeretik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mi van? Téged is letrafiztak? :( Nem csak most értemaza, vagyis akkor :lol: Nekem csak elöl fejtámlásak... :lol: Viszont tervezem az egész belsejét kicserélni feketére, mert ez a szürke nem tetszik :o Ha valahol jóáron sikerülne hozájutnom egy komplett fekete belsőre, rögtön rácsapnék! :lol: Na lépek ki az autóhoz, lemosom, motormosás, hőgomba próba stb... este jövök! :D Azén fekete belsőm jóáron lesz eladó... ha gondolod majd érdeklődj :lol: Nna, negyed plató marhatrágya felvillázva, udvar végre kipucolva tőle :D B) még jót is tett egy kis mozgás meg a friss vidéki illat ;) csak a gerincemet ne enné a fene.. :excl: : Én keddtől fogok ilyesmit csinálni, csak a késkék támadópozícióssal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hmmm....Tedd újra megint a windowst hátha csak ennyi a baja. Nekem is csinált ilyet...Viszont akkor a winchester romlott el. Az a terv, csak ki kell vennem ebből a gépből a DVD-olvasót, mert abban csak Cd-olvasók vannak a Winfos meg ugye DVD-n van. Dugd vissza a kábelt a CD-romra. Elméletileg mennie kell nélküle nem? Amikor feltelepítettem egyből lehúztam, ment is, csak amikor levittem a pincében és raktam fel a polcra, mozgattam betöltés közben valamiért elment a táp, és azóta ilyen. nem lehetséges hogy bekaptál egy vírust nem tuti hogy windows gond :lol: ezt inkább hagyjuk!! :lol: :lol: :lol: :excl: Friss telepítés formázott vinyóra. Nem volt netre dugva csak a telepító lemez volt benn. Úgyis lehet vírusom? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az a terv, csak ki kell vennem ebből a gépből a DVD-olvasót, mert abban csak Cd-olvasók vannak a Winfos meg ugye DVD-n van. Elméletileg mennie kell nélküle nem? Amikor feltelepítettem egyből lehúztam, ment is, csak amikor levittem a pincében és raktam fel a polcra, mozgattam betöltés közben valamiért elment a táp, és azóta ilyen. Friss telepítés formázott vinyóra. Nem volt netre dugva csak a telepító lemez volt benn. Úgyis lehet vírusom? :excl: ja mi egyszer 4x raktuk ujra a gépet, és akkor is vírusos volt. Vmi linuxos kislemezes kezelés után lett jó csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Kérd meg a Nejedet, hogy masszírozzon meg. :excl: A gerinc melletti izmok szeretik. ;) Áhám :( álmomban :lol: ha a fotelre vágom azt a masszírozó izémizét hamarabb fogok belazulni ;) holnap meg kocsikázás helyett ásás nagyfateréknál B) minden vágyam ez volt.. :D Elméletileg mennie kell nélküle nem? Friss telepítés formázott vinyóra. Nem volt netre dugva csak a telepító lemez volt benn. Úgyis lehet vírusom? :lol: Ja, mennie bár akkor nem kellene jumperolni :D Gondolom nem sok jogtisztaság van abban a telepítő lemezben :lol: onnantól simán lehet benne rootkit és akkor a többiről nem is beszéltünk.. :o Általában tele tankolom, amikor elindulok anyósékhoz is, akkor is viszek itthonról kannában, nem veszem a drága gázolajat romániában ;) :lol: itthol olcsóbban megveszem. :) Fordult a "kocka"? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Áhám :excl: álmomban :lol: ha a fotelre vágom azt a masszírozó izémizét hamarabb fogok belazulni :lol: ... Én szeretem ezzel kényeztetni a másikat. :( Azt nem tudom jól csinálom-e, de eddig még senki sem panaszkodott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Friss telepítés formázott vinyóra. Nem volt netre dugva csak a telepító lemez volt benn. Úgyis lehet vírusom? :excl: Megeshet, de elég ritka jelenség a BIOS és mem vírus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én szeretem ezzel kényeztetni a másikat. :excl: Azt nem tudom jól csinálom-e, de eddig még senki sem panaszkodott. :lol: Én már annak is örülök ha dicséretként egy lapáttal hátba vágnak.. :( Épp nézegettem az adott topicban a fotókat, úgy tűnik jót buliztak a srácok/csajok.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mikor vittük el a kocsit lefotóztam a rohadásokat még utoljára... Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kilomolva minden, benne az alkatrészekkel :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én már annak is örülök ha dicséretként egy lapáttal hátba vágnak.. :( Épp nézegettem az adott topicban a fotókat, úgy tűnik jót buliztak a srácok/csajok.. :lol: Nem mááár! :lol: Ha jött volna még valaki innen, én is szívesen mentem volna. :excl: Ez kivételesen nem is lett volna messze nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem mááár! :lol: Ha jött volna még valaki innen, én is szívesen mentem volna. :excl: Deyah :lol: van ilyen.. :( Én nem :lol: az a buli a tagoknak szól(t) én meg ugye nem vagyok az.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Deyah :lol: van ilyen.. :excl: Én nem :lol: az a buli a tagoknak szól én meg ugye nem vagyok az.. :( évzáró buli vagy mi ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Azén fekete belsőm jóáron lesz eladó... ha gondolod majd érdeklődj :lol: Akkor vedd úgy, hogy le van foglalva... :lol: :lol: Kipróbáltam a hőgombát! Felfűtöttem az olajkályhát és..... :excl: Nem jó! Vagyis jó, csak nem ehez. Megint 85foknál állt meg a mutató! Ha valakinek van ötlete, hogy milyen hőgomba kell, írjon! Már írtam a srácnak, de még nem írt vissza, hogy milyen astrából való az óra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts