FPepe Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Köszi az infót! :excl: Akkor nem kötöm vissza! Mert nekem egyik sincs :( És TID kijelződ sincs? Mert az is onnan kapja a sebességjelet a kijelzéshez. Kadett E Gsiben is ilyen digitális akármi van...Az kicsit szokatlanabb a mai digitális kijelzős autókhoz képest, az jobban bejön, de az se lesz az a cikk amit keresni fogok :lol: A Vectra 2000-é sztem szebb, ami Udinak is van, csak nagyon drága. Amúgy tényleg elég kevés motorhoz való az a gomba. Csak dízel, meg néhány régebbi 1.6-os (16NZ pl), de X20XEV-hez és C20XE/NE-hez is adták. De még X16XEL is benne van a listában. :lol: Sztem inkább a felszereltséghez lehet köze, a 110-ig mérő valszeg a klímásokba ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 És TID kijelződ sincs? Mert az is onnan kapja a sebességjelet a kijelzéshez. Van persze, de nem szoktam ott nézegetni, hogy mennyivel megyek. :excl: De már visszakötöttem, jól van az úgy, ha már ott van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 És TID kijelződ sincs? Mert az is onnan kapja a sebességjelet a kijelzéshez. Hmmm.....én mi régóta tervezem már hogy be kéne tenni 1et. A Vectra 2000-é sztem szebb, ami Udinak is van, csak nagyon drága. Tudsz 1 olyanról képet linkelni? Nem hiszem hogy láttam olyat még... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Hmmm.....én mi régóta tervezem már hogy be kéne tenni 1et. Nekem ami volt benne gyárilag, azt addig hekkeltem, míg átrepült a másvilágra :( Már sehogy nem tudtam azt a szalagkábelt a kijelzőhöz odatenni. Utána már bántam, hogy minek nyúltam hozzá. Majd később a haver szólt, hogy van astra bontani, na abból meg kiszedtem :lol: De ehez már nem nyúlok! bontóba 10e-ért akarták rámsózni! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nekem ami volt benne gyárilag, azt addig hekkeltem, míg átrepült a másvilágra :( Már sehogy nem tudtam azt a szalagkábelt a kijelzőhöz odatenni. Utána már bántam, hogy minek nyúltam hozzá. Majd később a haver szólt, hogy van astra bontani, na abból meg kiszedtem :lol: De ehez már nem nyúlok! bontóba 10e-ért akarták rámsózni! :excl: Mert milyen volt benne Neked gyárilag? Tuti nem olyan szánalmas amilyen nekem van.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 És TID kijelződ sincs? Mert az is onnan kapja a sebességjelet a kijelzéshez. A Vectra 2000-é sztem szebb, ami Udinak is van, csak nagyon drága. Sztem inkább a felszereltséghez lehet köze, a 110-ig mérő valszeg a klímásokba ment. Jaj tényleg. :lol: Érdekes, mert erre a hőgombára azt írja az egyik motornál, hogy kivétel klímaberendezés. :( Az enyém klímás és nem 110 fokos hőmérő van... :excl: Bár lehet köze annak is, hogy 96 előttiekben volt használatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Mert milyen volt benne Neked gyárilag? Tuti nem olyan szánalmas amilyen nekem van.. :lol: Nem, nekem ugyanolyan, mint ami most (mutatja az időt, rádió/dátum, hőfok) :lol: Érdekes, mert erre a hőgombára azt írja az egyik motornál, hogy kivétel klímaberendezés. :lol: Az enyém klímás és nem 110 fokos hőmérő van... :( Bár lehet köze annak is, hogy 96 előttiekben volt használatos. Már írtam a srácnak, akitől vettem az órát, hogy milyen astrából való az műszeregység! De még nem válaszolt... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nem, nekem ugyanolyan, mint ami most (mutatja az időt, rádió/dátum, hőfok) :lol: Enyém az szánalomhegy... (felszereltség szempontjából) :lol: Műszerfal fényerősségét se lehet állítani, és a levegőbefúvás is csak 3 fokozatú... :excl: De van ködlámpám meg fényszóróállító :lol: Már írtam a srácnak, akitől vettem az órát, hogy milyen astrából való az műszeregység! De még nem válaszolt... :( Szerintem klímás 1.7DTL. Az isuzusoknak kicsit más a fordulatszámmérő. Ott telejsen piros az 5ös és a 6os közötti rész. azokba ilyen Nekünk meg ugye 5,5től van csíkozva. Nekem is egy DTL-ből lett kivéve, és az is olyan mint Neked, hogy csíkozva van 5500tól. Tivnek is ilyen a DTL-ben meg Sancinak is. Ebből gondolom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 rengeteg műanyag.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Szerintem klímás 1.7DTL. :excl: Az lenne aztán a fékerő :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Na sok tuccer, http://www.youtube.com/watch?v=MpHwq57B1XU. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Na sok tuccer, http://www.youtube.com/watch?v=MpHwq57B1XU. :excl: :lol: Zsíííííír :( rákenról :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Na sok tuccer, http://www.youtube.com/watch?v=MpHwq57B1XU. :excl: :lol: Ennek tényleg Opel a refrénje? :lol: Szövgre azért kiváncsi lennék. :( Az lenne aztán a fékerő :lol: :o én láttam már olyat :lol: sőt.. Klikk A dísztárcsa az viszont teszkós.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Zsíííííír :excl: rákenról :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Magasan van mostanában a termény ára :excl: B) nekem viszont kevesebb mint felére csökkent, majdnem 44 volt évente és most egy huszas se lett volna -ha nem kötöttem volna újra.. :( Ezek aztán tudnak vezetni.. :lol: :lol: Asszony hazajött én meg mint egy igazi papucsférj szépen kiporszívóztam a kocsiját, aztán lemostam, áttörölgettem és utána még az ablakokat is lepucoltam kívül-belül, még néz is ki valahogy :D aztán szépen kiszedtem a mosógépből a ruhákat, kiteregettem és a végén gondoltam egyet magamban :lol: nem szeretnék nő lenni.. :D Aztán ne csodálkozz, hogy este meg fáj a fejed! :lol: A videón a 3.55-ős szitu ismerős. ;) 28 vs. 14-ből a 28 választod? Átváltsam neked,a maradékot meg átutalod? :o Mondtam már, az asszony tavaly váltott a neten a kismocira, megkötötték az újat, nem bontották fel a régit, mivel nemfizetés miatt szünt meg, ott kellett újra kötni, és felbontani az új biztosítónál a szerződést. Majdnem egy hete ráment mert ezt már személyesen kellett intézni, hát kicsit szkeptikus vagyok a netes kötéssel szemben, ha szeméyesen akarom intézni kiesik pár nap a melóból, el is buktam azt a pénzt amit az olcsóbb biztosítással nyernék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 én láttam már olyat :lol: sőt.. Klikk Érdekes lehet :lol: biztos jól meg tudja fogni a mocit.. :excl: :o Nem rossz de mintha volna benne egy kis kántri meg egy kis pánk fíling, nem? :( Aztán ne csodálkozz, hogy este meg fáj a fejed! :lol: Esélytelen, akár fáj akár nem.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Érdekes lehet :( biztos jól meg tudja fogni a mocit.. :excl: Inkább azt gondolom, hogy a traki jobben elpörgeti mint a benzines nem? Kaptam a munatársamtól egy 1 gigás procit alaplappal. Újra kell telepíteni a winfost ha másik az alaplap? Mert nem indult el. Kerestem Xp-t hogy feltelepítsem, de nem találtam meg egyik lemezt sem, csak egy 98-ast indító floppyval együtt. Csak éppen már nem emlékszem hogyan kell a 98-at telepíteni. :lol: Most töltök egy Xp-t a netről aztán nekiugrok mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Inkább azt gondolom, hogy a traki jobban elpörgeti mint a benzines nem? Kaptam a munatársamtól egy 1 gigás procit alaplappal. Újra kell telepíteni a winfost ha másik az alaplap? Most töltök egy Xp-t a netről aztán nekiugrok mégegyszer. Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :( Egyértelműen :lol: ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Inkább azt gondolom, hogy a traki jobben elpörgeti mint a benzines nem? Kaptam a munatársamtól egy 1 gigás procit alaplappal. Újra kell telepíteni a winfost ha másik az alaplap? Mert nem indult el. Kerestem Xp-t hogy feltelepítsem, de nem találtam meg egyik lemezt sem, csak egy 98-ast indító floppyval együtt. Csak éppen már nem emlékszem hogyan kell a 98-at telepíteni. :( Most töltök egy Xp-t a netről aztán nekiugrok mégegyszer. XP-t alaplapcserénél újra kell rakni sajnos. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nekem sem mondanak semmit :excl: Bárdinál vettem :( Holnap fogom betenni! Kitettek elém 2 dobozt, döntsem el, hogy melyik az. Az egyiken volt 1.7 TD azt vettem meg, a másikat minden tipushoz adják, azon viszont nem volt dízel jelölve. Neked mennyitől kezd mérni? Nekem 85fok-tól a mostani, a régi meg 90-től. sosetudom :lol: 80nál áll rendesen, és 90re megy fel ha megy a venti nekem.... A katalógusszám se? Egyébként az EPC elég sok mindent mondott róla. :lol: Igaz, hogy Lalee elírt egy számot. :lol: EPC-m nincs unix meg nemismeri az EPC-t... akkor lehet azért nem jött be, mert Lalee elírta a aszámot, majd ha neki bevált, akkor vagy megírja a számot nekem, vagy vesz nekem egyet és elküldi vagy vmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :( Egyértelműen :lol: ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol: Én nyáron egy 1.4 turbódízel poloval mentem amiben van klíma. Nem én vezettem igaz, de amikor bekapcsoltuk a klímát akkor azt mondta a srác, hogy nem igazán fogja vissza. Ez a polo a polos haver nagybátyjának a poloja.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 sosetudom :lol: 80nál áll rendesen, és 90re megy fel ha megy a venti nekem.... EPC-m nincs unix meg nemismeri az EPC-t... akkor lehet azért nem jött be, mert Lalee elírta a aszámot, majd ha neki bevált, akkor vagy megírja a számot nekem, vagy vesz nekem egyet és elküldi vagy vmi :excl: Opel Astra -> 1.7DR motort kiválasztod, aztán vízhőmérséklet érzékelő, aztán ott lesz. :( Elvileg négyet dob ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Opel Astra -> 1.7DR motort kiválasztod, aztán vízhőmérséklet érzékelő, aztán ott lesz. :excl: Elvileg négyet dob ki. írd már le a számát légyszives :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :( Egyértelműen :o ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol: Persze biztos , ha van olyan erőtartalék amihez lehet nyúlni. :lol: 1.6-alatt szerintem felejtős. Kösz most van alaktrész dögivel, egyik új munkatársam lomis, hegyekben állnak a régi gépek nála. Nekem meg van egy zenehallgató gépem a pincében, eddíg 266-os proci volt benne az is bővel elég volt, csak valamiért becart. Ez ez egy gigás meg már sok is. Most nézem 5 perc és lejön az Xp-mehetek telepíteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 írd már le a számát légyszives :( Tessék. :excl: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts