warwolf Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Pénteken megint teszteltem a fogyasztást, igaz nem volt annyira hideg! Korrigálom az eredményeket: - sima 95-ös benzin, ecotek kikapcsolva 9,1 l átlagfogyasztás. - vipower 95-ös + spuri, ecotek kikapcsolva 7,8 l, - vipower 95-ös benzin + spuri + ecotek 6,4 l !!!! Ha már a sebességnél tartunk C14NZ - 175 km/h (Opel16v BC szerint) ez jónak számít? :D Erőteljesen, mert az enyém csak 172-vel ment.Max.A BC szerint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Erőteljesen, mert az enyém csak 172-vel ment.Max.A BC szerint. :D hát sajna ezeknek a mototroknak itt van a vége, nekemis valahol 180-185 körül igaz ültünk benne3-an+csomag,lehet hogy, már a súly vitte, és a legjobb az volt amikor bejöttek élém 180-nál olyan 120-körül valami mami,fékeztem akkorát....beremegett a kocsi eleje...érdekes volt, ja ez nem itthon volt hanem a horvátoknál, ott is van kultura legalább annnyi mint itthon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Erőteljesen, mert az enyém csak 172-vel ment.Max.A BC szerint. :) Ez szerintem vagy gumi vagy szél miatt lesz - vagy a váltóáttétel ennyire más lenne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Ez szerintem vagy gumi vagy szél miatt lesz - vagy a váltóáttétel ennyire más lenne ? A 195/50-15-tel még eddig sem ment el. Ez most a 175/65-14-es gumival sikerült produkálni.Meg hideg volta levegő, és egy kicsit lejtett is a pályarész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 A 195/50-15-tel még eddig sem ment el. Ez most a 175/65-14-es gumival sikerült produkálni.Meg hideg volta levegő, és egy kicsit lejtett is a pályarész. Szerintem amíg ilyen jól fogyaszt ahogy a múltkor mondtad, meg ha jól megy akkor ne foglalkozz vele - úgysem mérvadó a napi használat során, hogy mennyi a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 az 1.4ben nincs hátsó fejtámlás géjesit még nemnagyon láttam.... :) Enyém 1.4 és abban van. Igaz nem fapad felszereltség hanem Family. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vad1 Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 A sebességhez annyit, hogy az enyém 150-nél tilt 3.-ban, 195-4.ben, 5.ben még nem próbáltam de mentem vele 230-at. azt nem tudom hogy mennyit forgott, csak annyit hogy 200-nál forog kb. 5300-at, és 7000-nél tilt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 A sebességhez annyit, hogy az enyém 150-nél tilt 3.-ban :) :D ;) Én már 70-80-ig is nagyon félve húzom fel 3-ban :P Mondjuk az enyém talán nem is bír többet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Hát ,, ha ilyen sokat csalnak az óráink, akkor én mentem 165-t szóval akkor mégis kb ? mentem :) lehet hogy csak 140-en Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 A sebességhez annyit, hogy az enyém 150-nél tilt 3.-ban, 195-4.ben, 5.ben még nem próbáltam de mentem vele 230-at. azt nem tudom hogy mennyit forgott, csak annyit hogy 200-nál forog kb. 5300-at, és 7000-nél tilt. A 150 lovas GSI-nek 220 a gyári vége. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Ezek a GSi-k már csak ilyenek!Mennek mindazállat! :) Egyébként örömhír, hogy némi városi használat után megszűnt az alapjárati ingadozásom.Ezt a feelinget úgy kell elképzelni, mikor egy C20NE alapjárati léptetőmotorja el van koszolódva, és egyenetlenül jár a motor. Viszont a mai 50km-es távon szépen muzsikált, előzésnél nem kellett sokat molyolnom! :D egy gang vissza, aztán már harapott is a gépállat! ;) A fékek is jól muzsikáltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 jaja.. mennek mint állat.. óra szerint :) óra szerint én is mentem már 220-230-at.. de sztem jó ha volt 200-210... viszont a váltó gondolom más... ezért a sebesség-fordulatszám-sebességfokozat is.. nah ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 :) :D ;) Én már 70-80-ig is nagyon félve húzom fel 3-ban :P Mondjuk az enyém talán nem is bír többet ;) Ha nagyon tolom neki, akkor óra szerint 120-nál kapja a 4-est... 3-ba 80-nál rakom. Mondjuk ilyen évente 2x van, de néha hadd pörögjön. 80-nál 2-ben olyan 5500-at forog, de gőzöm sincs, h mennyi a max ennek a mocinak. Sejtem, h innen már nem kell sok a 8V-nek, h tiltson, de 6000-6200-at még kinézek belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 (edited) A sebességhez annyit, hogy az enyém 150-nél tilt 3.-ban, 195-4.ben, 5.ben még nem próbáltam de mentem vele 230-at. azt nem tudom hogy mennyit forgott, csak annyit hogy 200-nál forog kb. 5300-at, és 7000-nél tilt. Akkor ez C20NE??? :) :D :P Én már 70-80-ig is nagyon félve húzom fel 3-ban ;) Mondjuk az enyém talán nem is bír többet ;) Nekem még 200000 km után is símán ment 120at 3.-ban. Azzal lehet előzni!!! ;) Persze 1,4-es fapadosról beszélek! Módosítva Február5, 2006 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Megvettem életem első saját autóját. 94-es 1,6SI astra remélem csak örömet és bódottágot fog okozni számomra :D Máris egy kérdés hogy lehet hogy ahol fújja be a meleg vagy hideg levegőt középen ott hideg jön akkor is amikor a két szélén mele ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ez nem hiba, középen mindig is hidegebb levegő fog jönni, direkt így tervezték. Biztonsági okok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Megvettem életem első saját autóját. 94-es 1,6SI astra remélem csak örömet és bódottágot fog okozni számomra :D Máris egy kérdés hogy lehet hogy ahol fújja be a meleg vagy hideg levegőt középen ott hideg jön akkor is amikor a két szélén mele ? :) Úgy, hogy ezt így találták ki, hogy a nagy melegben elaludva nehogy rommá törd életed első saját autóját hanem sok örömet szerezzen neked ;) De amikor qrva hideg van kint félig célszerű elzárni a középső szellőzőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Megvettem életem első saját autóját. 94-es 1,6SI astra remélem csak örömet és bódottágot fog okozni számomra :D Máris egy kérdés hogy lehet hogy ahol fújja be a meleg vagy hideg levegőt középen ott hideg jön akkor is amikor a két szélén mele ? :) Gratula! :P Minden Opelnél úgy van, hogy középen nem csak a fűtőradiátoron keresztül jön be a levegő, hanem van egy közvetlen bejövő ág is, biztonsági okokból. Azon ilyen hideg időben bizony hideg levegő jön be. A megoldás: szellőzőrostély le, szivaccsal a közvetlen ágat bedugni. A fűtés topicban van róla bővebben is szó ;) Látod, milyen segítőkész csapat, ketten is megelőztek ;) Milyet sikerült venned? Még a régi fajtát, vagy a facelift utánit? Képeket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Úgy, hogy ezt így találták ki, hogy a nagy melegben elaludva nehogy rommá törd életed első saját autóját hanem sok örömet szerezzen neked :) De amikor qrva hideg van kint félig célszerű elzárni a középső szellőzőket. Az jó mert ezér félig lebontottuk a műszerfalat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Megvettem életem első saját autóját. 94-es 1,6SI astra remélem csak örömet és bódottágot fog okozni számomra :D Máris egy kérdés hogy lehet hogy ahol fújja be a meleg vagy hideg levegőt középen ott hideg jön akkor is amikor a két szélén mele ? :) Melyiket vetted meg? A bordó Caravánt? Gratulálok és sok örömöt hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Melyiket vetted meg? A bordó Caravánt? Gratulálok és sok örömöt hozzá... Nem azt az egy lepukkan szar volt élőben.Eszméletlen mennyit lehet csalni képen :) Egy fehéret vettem.Szervo,riasztó centrálzár el. ablak ennyi. :D Ja és remélem lesz benne sok örömöm ;) idáig meggyőző ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Eszméletlen mennyit lehet csalni képen :) Ezt ismerem, anno én is megnéztem párat, más márkát is, és némelyiknél azon csodálkoztam, hogy nem esik ki a kereke, olyan állapotban volt, pedig a képen jól nézett ki. Képeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ezt ismerem, anno én is megnéztem párat, más márkát is, és némelyiknél azon csodálkoztam, hogy nem esik ki a kereke, olyan állapotban volt, pedig a képen jól nézett ki. Képeket! :) Ilyen http://kep.tar.hu/silver79/50220031#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Céép, legyen benne sok örömöd :) A kerekei 14-esek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Céép, legyen benne sok örömöd :D A kerekei 14-esek? Uff ezt meg se néztem :) Holnapra megkuksizom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts