Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez tájkép? :( :( EZ TÁJKÉP. :o :D És EZ. :) :) Azért írtam idézőjelbe. Itt nincs se hegy, se folyó, se semmi..csak az alföld, és a betondzsungel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 EZ TÁJKÉP. :o :D És EZ. :) :) Vagy mondjuk ez.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ott inkább a lambdát nézd meg. Nem bírtam megállni és belenéztem a mocitérbe. A gyújtáselosztó házán és a forgatható részen van egy-egy jel. Nem igazán találkoztak, ezért meglazítottam az elosztót és kb. jelreállítottam. 2× kapcsolt be a venti, addig járattam....most nem jött hibakód. C14NZ-sek! Nektek találkozik az a 2 jel? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Vagy mondjuk ez.. :o :) Betyáros. :D Merre készült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Betyáros. :D Merre készült? Passz, valahol északon :o szeretek a hegyek közt csavarogni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 :) 4 kakaós-fahéjas-diós jöhet.. :P :( :( Oké! :D Biztos nagyon finom. :o A palacsintád, és a rakott krumplid tuti nyerő. :) Jaj, arról ne is beszéljünk! :D :D csíntalan picsa? :P Azt kell, hogy mondjam, Lalee rossz hatással van rád. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Passz, valahol északon :o szeretek a hegyek közt csavarogni.. :) Én is. Főleg balatonfelvidék, no meg badacsony környéke.. de faca kis környék. Legjobb hely ott badacsony városka. A kikötő, a bazársor. Nagyon jó. Onnan van az astrába a bólogatós kutyám :) Meg a sok borkóstolós hely, na meg a badacsonyi borhét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Azt kell, hogy mondjam, Lalee rossz hatással van rád. :D Csíntalankodó nyelvedből látom tetszik ez neked azért :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Oké! :) Csak nehogy behajtsam rajtad :D mert ha tecc a flam akkor aztán sorozatgyártásba kezdhetsz.. :( :( Főleg balatonfelvidék, no meg badacsony környéke.. Annyira azért nem vagyok elsülve :) jobb szeretem a magaslati levegőt :o :D legalábbis a tisztasága miatt, por meg a balcsi környékén is van csak a páratartalom miatt nem annyira feltűnő.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Annyira azért nem vagyok elsülve :) jobb szeretem a magaslati levegőt :o :( legalábbis a tisztasága miatt, por meg a balcsi környékén is van csak a páratartalom miatt nem annyira feltűnő.. :) Mindkettőnek megvan a maga hangulata monnyuk :( Éjszaka még a panoráma útnak is.. :D Tegnap este a szemlegeltetés után fél11körül a poloval kicsit bolondoztunk. :D Volt 1 jópár ködfolt.. Na meg az állandó félelem, hogy kiugrik a bokorból valami vad.. Na úgy menni 100-120 között. Azazigazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Csak nehogy behajtsam rajtad :D mert ha tecc a flam akkor aztán sorozatgyártásba kezdhetsz.. :( :( Annyira azért nem vagyok elsülve :) jobb szeretem a magaslati levegőt :o :D legalábbis a tisztasága miatt, por meg a balcsi környékén is van csak a páratartalom miatt nem annyira feltűnő.. :D én jobban szeretem áztatni a seggemet, mint a nyelvem húzni a földön, miközben mászok hegyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tegnap este a szemlegeltetés után fél11körül a poloval kicsit bolondoztunk. :( Volt 1 jópár ködfolt.. Na meg az állandó félelem, hogy kiugrik a bokorból valami vad.. Na úgy menni 100-120 között. Azazigazi. Neeeem, valahol a román határ közelében a cikkcakkosban 60-80-as tempóval, fényszóró nélkül bulisabb.. :) :o én jobban szeretem áztatni a seggemet, mint a nyelvem húzni a földön, miközben mászok hegyet. :) Az már a te bajod :( ezért vettél hát te kocsit.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Csíntalankodó nyelvedből látom tetszik ez neked azért :o Azért jósnak ne menjél... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Neeeem, valahol a román határ közelében a cikkcakkosban 60-80-as tempóval, fényszóró nélkül bulisabb.. :) :o Kipróbálnám :( :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kipróbálnám :) :D :) Én inkább kihagynám mégegyszer.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én inkább kihagynám mégegyszer.. :o Gondolom nem szórakozásból volt a dolog. :D Ezt szépen összehozták.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Neeeem, valahol a román határ közelében a cikkcakkosban 60-80-as tempóval, fényszóró nélkül bulisabb.. :) :o Az már a te bajod :( ezért vettél hát te kocsit.. :D tegnap is gyalog voltam kint, és még inni se ittam, benzin is van benne, szóval :) Azért jósnak ne menjél... :( :D nem tudsz jol hazudni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Gondolom nem szórakozásból volt a dolog. :D Nagyon nem :) aztán be is szereztem egy komolynak mondható krypton izzós lámpát.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Vagy mondjuk ez.. :o :) Passz, valahol északon :D szeretek a hegyek közt csavarogni.. :( Ez nem véletlenül a Tokaji sífelvonó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Azt kell, hogy mondjam, Lalee rossz hatással van rád. :) Én?? :D Miért is? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez nem véletlenül a Tokaji sífelvonó? :o Lehet :D sok részt bejártam már a Zemplénben meg a Mátrában.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 nem tudsz jol hazudni :) Nincs is szükségem rá. :( Én?? :D Miért is? :o Egy pár hónapig úgy tűnt komolyodott valamit, de gyanús, hogy csak rád várt. :) Azért ezt se vedd túl komolyan. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól. Ma délelőtt 15 perc alatt eladtam az autóm. Fájó szívvel búcsúzom tőle. Öt év, 160 ezer Km. Egy G astra lesz az utód :o Sok szerencsét hozzá, de azért még elférsz itt nálunk! ;) :( 4 kakaós-fahéjas-diós jöhet.. :P :D :P Nutellás-csokis. :D Nyami!!! Nem bírtam megállni és belenéztem a mocitérbe. A gyújtáselosztó házán és a forgatható részen van egy-egy jel. Nem igazán találkoztak, ezért meglazítottam az elosztót és kb. jelreállítottam. 2× kapcsolt be a venti, addig járattam....most nem jött hibakód. C14NZ-sek! Nektek találkozik az a 2 jel? :( Igen találkozik. Megvolt az olaj-oljszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő csere. Nem volt meg a 10 ezer kilométer, csak 9 ezer, de már túlléptem az egy évet 3 hónappal. :) A hűtőfolyadékal viszont szívtam rendesen, nem tudom miért nem tudtak egy nyamvadt leeresztőt beépíteni. :D Levettem a bilincset a kiegyenlítő gumicsövéről a váltó felett, de hiába raktam alája félbevágott flakont folyt mindenfele, és csak másfél liter jött ki így. Le kellett szórnom a kutyák miatt az udvart földel, meg elmentem a mosóba lenyomattam magasnyomásuval a motort. :) Kicsit mintha csendesebb lenne az új olajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Vagy mondjuk ez.. :o :) Nyáron a Balcsin nekem is sikerült jó pár képet összehozni. pl.: katt ide A nyaralás alatt majdnem 1000 képet csináltunk :) Egy pár hónapig úgy tűnt komolyodott valamit, de gyanús, hogy csak rád várt. :( Azért ezt se vedd túl komolyan. :( Mert valaki biztos beleültette a borsót a fenekébe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mert valaki biztos beleültette a borsót a fenekébe! :o :D :) a BORSÓT? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts