Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 A pólót én is szeretem, főleg ha jó idő van :o és ha szisszen egy pillanatra az sem baj.. :) :) Kssz :D Nnna Norci nem felejtette el a kört :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Kssz :) Nnna Norci nem felejtette el a kört :P Azaz :D Jah, csak az ascit :o viszont helyette blokádolt a bódéval :) amit majdnem széttéptek a srácok.. :( :( :D Gyjja, jó a cucc amit vettem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Azaz :P Jah, csak az ascit :o viszont helyette blokádolt a bódéval :) amit majdnem széttéptek a srácok.. :) :( :( Gyjja, jó a cucc amit vettem.. :D bulibuusz :D :D na és zenél is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 bulibuusz :D :) na és zenél is? :) Hát nem semmik néha :( :( Nna jówan tesa, menek aludni :o jó éjt mindenkinek & további jó fórumozgatást.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Hát nem semmik néha :D :) Nna jówan tesa, menek aludni :o jó éjt mindenkinek & további jó fórumozgatást.. :) Dobbantok én is! Jóccakát Főnök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 A lambda nem lett kilazítva a kipuffcsonkból, ill. a kipuffsor tömítése rendben van, meg lettek húzva a csavarjai? Nem bántottuk a lambdát, a kipuffsor is kapott új tömítést. Holnap majd megnézem mi nem tetszik neki. :o Jut eszembe....lehet, hogy nem tett jót a lambdának, hogy asszony vagy 6 km-t háromhengerezett vele( hazajött). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fegyvermánia Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok! Segítség kellene, Kaptam barátomtól egy pár opel alkatrészt, újak, de nem tudom hogy milyen típusú autóhoz van. Esetleg valaki be tudja azonosítani cikkszám alapján? Valeo vízpumpa: 506309 GM Vezérmű szíj:5636355 GM első fékbetét:1605455 GM a szíjhoz, tartó vagy feszítő csapágy: 636416 GM feszítőgörgő: 5636738 Nekem egy Gsi-m van, netán ahoz jó lenne C20XE. Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Ez igaz, raktam már be Astrába ködlámpákat úgy, hogy teljesen gyárira építettem ki, azaz a két relét is beraktam a biztitáblába. Az nem volt kiépítve, úgyhogy az érintkezőket is be kellett rakosgatni... Te hol vitted át a kábeleket a két ajtó között? Én a műszerfal alsó részén tervezem átvezetni, de gyárilag talán az ülések alatt megy át? Van egy kábelköteg a kesztyűtartó alja-középkonzol-műszerfal kormány alatt-vonalon arra rögzítettem rá ezt is. Nem hiszem hogy levitték volna gyárilag a padlólemezre, hacsak nem futatták bel a bal köszönbnél a két nagy csatlakozóba. Jobban jársz, ha megcsinálod előre a kábelezést ráhagyással a szobában megjelöve melyik-melyik, nekem is az volt sok idő amíg összeraktam fejben mennyi-hova. Maga a forrasztás-bekötések már nem volt vészes. Alexnál meg csináltunk egy tesztet, kattan-e a relé, aztán kerestem a hibát vagy fél órát, hogy miért nem, miközben le volt véve még az akkusarú. :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sziasztok! Segítség kellene, Kaptam barátomtól egy pár opel alkatrészt, újak, de nem tudom hogy milyen típusú autóhoz van. Esetleg valaki be tudja azonosítani cikkszám alapján? Valeo vízpumpa: 506309 GM Vezérmű szíj:5636355 GM első fékbetét:1605455 GM a szíjhoz, tartó vagy feszítő csapágy: 636416 GM feszítőgörgő: 5636738 Nekem egy Gsi-m van, netán ahoz jó lenne C20XE. Előre is köszönöm a segítséget. A vezérműszíj C20XE-hez való, a fékbetét az 236-os hűtőtt tárcsához valók, ami EPC szerint 14NV-től X16SZR-ig az összes nyolcszelepeshez jó. A GM szíjterelő is jó a C20XE-hez, ahogy a feszítőgörgő is. A Valeo vízpumpa cikkszámára nem dob semmit az EPC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 aztán kerestem a hibát vagy fél órát, hogy miért nem, miközben le volt véve még az akkusarú. :D :) :) :( :( de az asszonyok mindig sírnak ha kocsira kell költeni, de gyalog már a szomszéd utcába se ... Jó a meglátás.. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sziasztok! Segítség kellene, Kaptam barátomtól egy pár opel alkatrészt, újak, de nem tudom hogy milyen típusú autóhoz van. Esetleg valaki be tudja azonosítani cikkszám alapján? Valeo vízpumpa: 506309 GM Vezérmű szíj:5636355 GM első fékbetét:1605455 GM a szíjhoz, tartó vagy feszítő csapágy: 636416 GM feszítőgörgő: 5636738 Nekem egy Gsi-m van, netán ahoz jó lenne C20XE. Előre is köszönöm a segítséget. Ennyi mindent talált a google Valeo 506309 http://www.oscaro.es/ficha.asp?ID_OSC_LEVE...ARTICLES=669397 # OPEL :1334041 - 1334050 - 1334053 http://www.oscaro.com/pompe-a-eau-valeo-506309-669397-1260-p http://www.mister-auto.com/pompe-a-eau/val...a021506309.html http://www.teilesuche24.de/opel/astra-g-ca...serpumpe-506309 http://www.ladderautoparts.com/WATER%20PUM...UTO%20PARTS.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Van egy kábelköteg a kesztyűtartó alja-középkonzol-műszerfal kormány alatt-vonalon arra rögzítettem rá ezt is. Nem hiszem hogy levitték volna gyárilag a padlólemezre, hacsak nem futatták bel a bal köszönbnél a két nagy csatlakozóba. Jobban jársz, ha megcsinálod előre a kábelezést ráhagyással a szobában megjelöve melyik-melyik, nekem is az volt sok idő amíg összeraktam fejben mennyi-hova. Maga a forrasztás-bekötések már nem volt vészes. Alexnál meg csináltunk egy tesztet, kattan-e a relé, aztán kerestem a hibát vagy fél órát, hogy miért nem, miközben le volt véve még az akkusarú. :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Tegnap "remek" napom volt. :o Már legalább egy hónapja két összeszűkült sávra szorítják rá az M3 forgalmát a körvasútsori felüljárón. Reggel is és este is egy kínlódás mire átjut rajta az ember. Ha jól látom mostanra csak a dilatációs részekkel vannak kész, és akkor egy ideig még ilyen is marad a helyzet. Előttünk egy községgel járdaépítés folyik, teleszórták az érintett útszakaszt 30-assal és kiraktak egy 20-as!!! sebességkorlátozó táblát is. 'Hogy ezt hol a bánatba találták? Persze kell a korlátozás, de azért ez már túlzás. Gyakorlatilag lassan már azzal szabálytsértek, hogy átgurulok rajta. Erről jut eszembe, tegnap hallottam, hogy a trafisok rászállnak az útépítés miatti sebességkorlátozásokra. Vigyázzatok. Hazahozom a Lánykát az oviból, még a kocsiban meséli is, hogy megharapta a hasát az egyik kislány. Gondoltam csak valami játék volt. Este, fürdéskor látom, hogy egy kb. 5 centis vörös, alatta véraláfutásos folt van a hasán és ezen még kis sebek amit a másik gyerek foga okozott. :D Baromi csúnya. Persze az óvónője ezt elfelejtette megemlíteni délután. Azt hiszem nem leszek aranyos kedden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Tegnap "remek" napom volt. :o Már legalább egy hónapja két összeszűkült sávra szorítják rá az M3 forgalmát a körvasútsori felüljárón. Reggel is és este is egy kínlódás mire átjut rajta az ember. Ha jól látom mostanra csak a dilatációs részekkel vannak kész, és akkor egy ideig még ilyen is marad a helyzet. Előttünk egy községgel járdaépítés folyik, teleszórták az érintett útszakaszt 30-assal és kiraktak egy 20-as!!! sebességkorlátozó táblát is. 'Hogy ezt hol a bánatba találták? Persze kell a korlátozás, de azért ez már túlzás. Gyakorlatilag lassan már azzal szabálytsértek, hogy átgurulok rajta. Erről jut eszembe, tegnap hallottam, hogy a trafisok rászállnak az útépítés miatti sebességkorlátozásokra. Vigyázzatok. Hazahozom a Lánykát az oviból, még a kocsiban meséli is, hogy megharapta a hasát az egyik kislány. Gondoltam csak valami játék volt. Este, fürdéskor látom, hogy egy kb. 5 centis vörös, alatta véraláfutásos folt van a hasán és ezen még kis sebek amit a másik gyerek foga okozott. :D Baromi csúnya. Persze az óvónője ezt elfelejtette megemlíteni délután. Azt hiszem nem leszek aranyos kedden. :) Nem irigylem azokat, akiknek muszáj sokat autózni nap mint nap. Mert amik mostanság az utakon vannak, az horror. Én már rászoktam a gyaloglásra. Inkább sétálok 25 percet melóba meg vissza, minthogy reggelente és esténként gladiátorkodjak a csúcsforgalomban... A gyerekek között ez nem olyan meglepő. De az óvónéni is megérdemel egy elfenekelést... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 A gyerekek között ez nem olyan meglepő. De az óvónéni is megérdemel egy elfenekelést... :D Persze, és azt is tudom, hogy kb. fél perc alatt lezajlik az ilyen. De ez nem egy átlagos harapás, tényleg csúnya. A has amúgy is érzékeny rész. A kék foltok és a kisebb sebek természetesek, de ez már nem. A minimum, hogy illett volna szólni... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 A gyerekek között ez nem olyan meglepő. De az óvónéni is megérdemel egy elfenekelést... :( Sajnos :o totál el vannak vadulva, és azok a szövegek :) olyan trágárul ha megerőltetem magam se tudok szentségelni.. :( Zotyaaaaa!!! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Nem irigylem azokat, akiknek muszáj sokat autózni nap mint nap. Mert amik mostanság az utakon vannak, az horror. Én már rászoktam a gyaloglásra. Inkább sétálok 25 percet melóba meg vissza, minthogy reggelente és esténként gladiátorkodjak a csúcsforgalomban... A gyerekek között ez nem olyan meglepő. De az óvónéni is megérdemel egy elfenekelést... :( Itt is építenek össze vissza, de akárhányszor járok arra, a munkagépek többsége ugyan ott áll, mint két hete is pl... érdekes, bezzeg a 30as tábla ki van górva végig szerencsen, meg szerencsen túl is.. Sajnos :o totál el vannak vadulva, és azok a szövegek :( olyan trágárul ha megerőltetem magam se tudok szentségelni.. :D Zotyaaaaa!!! :D :) :) Pár éve egyik köccsentő oszt társam beszolt egy kb 10-12éves kisgyereknek, mert ő maga isegy buzera, és nagykeményt akart játszani, erre a kisgyerek úgy visszaszólt, hogy köcsögéje fülét farkát behúzta és csak így csinált: :D Egy pár hétig azért jó téma volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Rége vettem már magamnak vmi játékszert, így ma nem hagyhattam ott 23ért: Nem egy nagy, meg lehet nem is fogja ezerévig bírni, de akkor majd rárakom azt a kompit, amit még nyáron szerváltam, de ennyi pénzért? Pár hónapja a metroba volt ez 30. 24literes tartály 176l/min szállítási eljesítmény, 8bar, 230voltos hálózatról megy, itthonra jó lesz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 (edited) Zozor most hívott, hogy megfeküdt az autója Baján. :) A rádió meghülyült, elment az adás, aztán megállt a motor. Alig bír beindulni. DIS kockás, akksi zsír új, önindító nem rég lett felújítva. Én önindítóra gondolok, bár furcsa, hogy menet közben elment a villany. Időszakos zárlat esetleg? Most megpróbálnak hazamenni, sógora elkíséri őket kocsival. Na itten vagyok... 22:00-ra otthon is voltunk, nem volt semmi gond útközben; de: Mondtam ugye, hogy megvolt tegnap az olajcsere és az ékszíj-csere. Namost a gond az volt, hogy a generátor felső rögzítőcsavarjáról az akksira menő testkábel nem érintkezett rendesen, először azt mutatta hogy van töltés, a 2. megállás után meg már nem világított a visszajelző. Kicseréltük a csavart, megint nem lett jó, mire igazítottunk a testkábelen egy kicsit és jó lett. Amúgy oxidos a kábel, ki kell cserélni. Milyen méretűt kell vennem bele? Köszi mindenkinek, akit hívtam és próbált segíteni! :o :D Módosítva November6, 2010 : zozor Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Na itten vagyok... 22:00-ra otthon is voltunk, nem volt semmi gond útközben; de: Mondtam ugye, hogy megvolt tegnap az olajcsere és az ékszíj-csere. Namost a gond az volt, hogy a generátor felső rögzítőcsavarjáról az akksira menő testkábel nem érintkezett rendesen, először azt mutatta hogy van töltés, a 2. megállás után meg már nem világított a visszajelző. Kicseréltük a csavart, megint nem lett jó, mire igazítottunk a testkábelen egy kicsit és jó lett. Amúgy oxidos a kábel, ki kell cserélni. Milyen méretűt kell vennem bele? Köszi mindenkinek, akit hívtam és próbált segíteni! :o :D Szerencsére csak ennyi volt a probléma. Amúgy a rajz 10-es vezetéket ír a generátor és a 31-es test pont közé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Rége vettem már magamnak vmi játékszert, így ma nem hagyhattam ott 23ért: http://pics.coldline.hu/pics/119002-20101106-yhGT1n.jpg Nem egy nagy, meg lehet nem is fogja ezerévig bírni, de akkor majd rárakom azt a kompit, amit még nyáron szerváltam, de ennyi pénzért? Pár hónapja a metroba volt ez 30. 24literes tartály 176l/min szállítási eljesítmény, 8bar, 230voltos hálózatról megy, itthonra jó lesz :o Valami hasonló van nekem is....itthonra tökéletes. 7 éves, és semmi baja. A légkulcshoz és a homokfújóhoz éppen jó, festegetni meg kifogástalan, kiegészítve a vízmentesítővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 De jó programom van estére. :D Hastáncfesztivál :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 De jó programom van estére. :( Hastáncfesztivál :) :D Te fogsz hastáncolni? :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 :) Te fogsz hastáncolni? :) :( Nők.. Sok sok szép nő :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Szerencsére csak ennyi volt a probléma. Amúgy a rajz 10-es vezetéket ír a generátor és a 31-es test pont közé. :) Hát nekem az kb. 5-6mm vastag. Mi az a 31-es test ppont? Képet ha tudsz küldeni please... :o :D De jó programom van estére. :D Hastáncfesztivál :( Magak@pjabe... :) Minek kell az ilyet bejelenteni? Szolgálatban vagyok bakker... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts