Breki Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Abszolút nem. Én 50-t fizettem és szar lett. :o 44-es kód, szegény keverék? :( Sztem se.....csak asszony hápogott :D Ja, nem szokott még hozzá a friss levegőhöz, de lehet kicsit odébb van a gyújtás :) :( A levegőszűrő is okádék volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sztem se.....csak asszony hápogott :o Ja, nem szokott még hozzá a friss levegőhöz, de lehet kicsit odébb van a gyújtás :D :( A levegőszűrő is okádék volt :) Egyszer kell kiadni érte, remélhetőleg, utána sokáig nem lesz baja. :) A rotort nem jelölted össze leszedéskor ezek szerint. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Egyszer kell kiadni érte, remélhetőleg, utána sokáig nem lesz baja. :) A rotort nem jelölted össze leszedéskor ezek szerint. :) Neki magyarázd..... :( :D A szelepfedél után kimentem telefonálni, mire visszamentem már ezer darabban volt. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Egyszer kell kiadni érte, remélhetőleg, utána sokáig nem lesz baja. :o A rotort nem jelölted össze leszedéskor ezek szerint. :D mivel uj rotor van :) de az asszonyok mindig sírnak ha kocsira kell költeni, de gyalog már a szomszéd utcába se ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Neki magyarázd..... :D :D A szelepfedél után kimentem telefonálni, mire visszamentem már ezer darabban volt. :o mivel uj rotor van :( de az asszonyok mindig sírnak ha kocsira kell költeni, de gyalog már a szomszéd utcába se ... Az akkor bizony szívááás. :( DIS rulz. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 annyiba igaza van Zotyának, hogy fordulatszám függvényében több benya kell neki ugye, de üresben kitud pörögni, de terheléssel már nem. Nekem is tapasztalat,csak nekem kitankolással mikor adózer kitankolás közelébe ér, már föld tolásakor fiullad, demég nyugodtan kiérek vele tankolni. Mondjuk amikor nekem le volt csúszva a visszatérő cső, és 2-ben gyorsításkor befulladt, félreálltam, üresben padlón pörgött gond nélkül, terhelésre tényleg többet kér a moci. Én éppen most vagyok egy ilyen projektben (elektromos tükör beépítés miatt). Az nem olyan vészes, kábelköteg van, vagy csinálsz azt is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Mondjuk amikor nekem le volt csúszva a visszatérő cső, és 2-ben gyorsításkor befulladt, félreálltam, üresben padlón pörgött gond nélkül, terhelésre tényleg többet kér a moci. Az nem olyan vészes, kábelköteg van, vagy csinálsz azt is? Természetesen csinálok, túl könnyű lenne, ha minden lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Természetesen csinálok, túl könnyű lenne, ha minden lenne... nekem van köteg, de nincs tükröm :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Természetesen csinálok, túl könnyű lenne, ha minden lenne... Végülis nem oyan vészes, csak jelölni kell a szálakat, mert kinek van annyiféle színű vezetéke. Én csináltam egy skiccet egy papírra, azt nézegettem. Először behúztam 5 vezéket a jobb tükörtől, ebből egyet kapásból letesteltem az ECU-mellett van egy testelési pont, ugye ez a tükörfűtés egyik szála. A többi ment a túloldalra, illetve a másik ajtóba a kapcsolóhoz. Ugye a másik tükörtől is jön 5 szál, a kapcsolótól 9 a relétőtöl 4, test, tápot meg a gyujtáskapcsoló gyujtás utánni szálról vettem. De Alexnek pölö ki volt alakítva a relé helye, csak bedugtuk a relét, meg hátul elcsipkedtü, és ráforrasztottunk a foglalatra. A legszarabb rész a biztidoboz mögötti kötögetés, én a mai napig nem raktam be a relét, csak ott lóg félrenyomva. Az átvezetőket átfúrtam, a végén meg minden zsinórt kihoztam a bal magassugárzónál, és összeforrasztottam őket. Ha egyszer lesz új gazdi, bár nem hiszem, az szívni fog mint a torkos borz. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Végülis nem oyan vészes, csak jelölni kell a szálakat, mert kinek van annyiféle színű vezetéke. Én csináltam egy skiccet egy papírra, azt nézegettem. Először behúztam 5 vezéket a jobb tükörtől, ebből egyet kapásból letesteltem az ECU-mellett van egy testelési pont, ugye ez a tükörfűtés egyik szála. A többi ment a túloldalra, illetve a másik ajtóba a kapcsolóhoz. Ugye a másik tükörtől is jön 5 szál, a kapcsolótól 9 a relétőtöl 4, test, tápot meg a gyujtáskapcsoló gyujtás utánni szálról vettem. De Alexnek pölö ki volt alakítva a relé helye, csak bedugtuk a relét, meg hátul elcsipkedtü, és ráforrasztottunk a foglalatra. A legszarabb rész a biztidoboz mögötti kötögetés, én a mai napig nem raktam be a relét, csak ott lóg félrenyomva. Az átvezetőket átfúrtam, a végén meg minden zsinórt kihoztam a bal magassugárzónál, és összeforrasztottam őket. Ha egyszer lesz új gazdi, bár nem hiszem, az szívni fog mint a torkos borz. :o http://pics.coldline.hu/pics/118890-20101105-bIFbAj.jpg Ez igaz, raktam már be Astrába ködlámpákat úgy, hogy teljesen gyárira építettem ki, azaz a két relét is beraktam a biztitáblába. Az nem volt kiépítve, úgyhogy az érintkezőket is be kellett rakosgatni... Te hol vitted át a kábeleket a két ajtó között? Én a műszerfal alsó részén tervezem átvezetni, de gyárilag talán az ülések alatt megy át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Ez jó kis találkozó volt. :) 13" pwr!! :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Kemény leszek!!!! Elhagyom a kis pályát :P Adjnekikadjnekik!!! :o Sanci, milyen 4? Én 2-ről tudok. :D :P Akkor Tamás van 4? :( Ez van, engem is utolér a valami.. :) Nos, a corsa ismét életre kelt. 15ezer sok szerintetek a HF felújításért? Nagyon nem ;) cakkpakk sem.. :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nna egy jót találkoztunk megint, igaz tesa? ;) Rég volt ennyi röhögés :( és mennyi baj van az Opelesekkel még mindig.. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Nna egy jót találkoztunk megint, igaz tesa? :P Rég volt ennyi röhögés :o és mennyi baj van az Opelesekkel még mindig.. :D :) :) Hát az mindíg van :( :( Jó volt jaja. Haver nagyon bírta a debreceniopeles feelinget. :P Beteszi? Nem teszi? Beteszi...Nem teszi.. Bazdmeg betette :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Hát az mindíg van :o :D Jó volt jaja. Haver nagyon bírta a debreceniopeles feelinget. :D Beteszi? Nem teszi? Beteszi...Nem teszi.. Bazdmeg betette :) :) Olyannyira, hogy a sünök is elmenekültek másokat bacogatni mielőtt rajtuk csattan a valami :( :( :D Az meg csúúúúúúúcs volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Olyannyira, hogy a sünök is elmenekültek másokat bacogatni mielőtt rajtuk csattan a valami :o :D :) Az meg csúúúúúúúcs volt.. hááááát :) :( :( De ha csattan hát csattan :D Amúgyi dukátós út elzárás van..meg malomkerék :D :P :P Jaaaj ez kurvajó volt. Kellett már. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Jaaaj ez kurvajó volt. Kellett már. :) Ajjé :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Ajjé :D :) Azért volt 1 fej amikor mondta haver az 5. féltengelyt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Azért volt 1 fej amikor mondta haver az 5. féltengelyt :o Na az nagyon kííísz volt :D :) annyit a wartburgomra sem kellett költenem.. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Na az nagyon kííísz volt :o :D annyit a wartburgomra sem kellett költenem.. :) :) :( Szereti az autót. :D hazafele cirkáltunk 1 kicsit még. Klinikánál átadta a kormányt, kicsit nyomtam a polonak. Aranyos kis kocsi. Akárki akármit mond, dinamikus szerintem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Nem is azzal van baj, hanem az automata felhúzással. :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nos, a corsa ismét életre kelt. 15ezer sok szerintetek a HF felújításért? Ebben benne van a síkolás, új szelepek becsiszolva, szelepszár szimmeringek, az összes járat alapos átmosása, hf komplett összerakva, felújítva. :o Az egész attrakció vezérléssel, szíjakkal, vízpumpával, új gyertyák, elosztófedél, rotor, levegőszűrő, került 55-be, + adtam egy 20-ast a havernak (nem volt pofám elfogadni a haveri 5 ezret. Ő dolgozott az egésszel, furikázta a műhelybe a hf-et, én csak szétszedni asszisztáltam) :D Ja, a hiba okozója: http://liftesek.hu/auto/szelep.jpg Ugye nem kell részletezni...... A kicsi annyira örült, hogy újra működik, hogy hazafelé asszonynak mindjárt dobott egy 44-es hibakódot :) A lambda nem lett kilazítva a kipuffcsonkból, ill. a kipuffsor tömítése rendben van, meg lettek húzva a csavarjai? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 :) Szereti az autót. :P hazafele cirkáltunk 1 kicsit még. Klinikánál átadta a kormányt, kicsit nyomtam a polonak. Aranyos kis kocsi. Akárki akármit mond, dinamikus szerintem. :D Amúgy mintha ismerős lenne a rendszáma valamikor régebbről :) mi is még beléptünk flamolni a mekibe mert asszony nyavajgott :o kííísz csődbe visz :D viszont volt ott egy olyan de olyaaaaan vöröses barna macska, hogy a kandúrja is féltékeny lett mikor lestíröltem kicsit jobban de azt se kellett félteni :D azt hittem kijön a hawra cimbikém de panelpapucs volt.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Amúgy mintha ismerős lenne a rendszáma valamikor régebbről :) mi is még beléptünk flamolni a mekibe mert asszony nyavajgott :o kííísz csődbe visz :D viszont volt ott egy olyan de olyaaaaan vöröses barna macska, hogy a kandúrja is féltékeny lett mikor lestíröltem kicsit jobban de azt se kellett félteni :P azt hittem kijön a hawra cimbikém de panelpapucs volt.. :) :( Panelpapucs :( :D Hmmm...hát nemtudom, honnan lehet. Szovátra sokat járnak vele, azt tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Panelpapucs :D :) Hmmm...hát nemtudom, honnan lehet. Olyasféle :o Mindegy, jó arc srác amúgy :) mondjad már neki, hogy vegyen inkább egy autót.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Olyasféle :o Mindegy, jó arc srác amúgy :( mondjad már neki, hogy vegyen inkább egy autót.. :( :D :) :) Átadom. Bár nagyon oda van a poloért. Bár legutóbb 1.8as vectrákat nézegetett.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 :) :) Átadom. Bár nagyon oda van a poloért. Bár legutóbb 1.8as vectrákat nézegetett.. :D A pólót én is szeretem, főleg ha jó idő van :o és ha szisszen egy pillanatra az sem baj.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts