Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én most a Netriskkel számoltam, úgy nézki, maradok a Groupamánál 10800ft-tal :) De a többinél 12600ra jön ki ugyanennél a bizt.-nál, jövőhéten béémegyek oszt' megkérdezem... :o A netriszkkel nekem ugyanaz jött ki ugyanannál mint a pébéánál, most újracsekkoltam azt ennyi jött ki pedig ilyen lakásbizti kedvezményt sem kértem nemhogy mobil meg mél-t :D én meg inkább nem megyek sehova :( nagyon jó ez nekem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én most a Netriskkel számoltam, úgy nézki, maradok a Groupamánál 10800ft-tal :D De a többinél 12600ra jön ki ugyanennél a bizt.-nál, jövőhéten béémegyek oszt' megkérdezem... :o Én a kezdetektől fogva Allianzos vagyok. Eddig minden évben olcsóbb lett (nem csak a bonus miatt) Most is kiszámoltam a netrisk-en, majd az allianzdirect-en. Utóbbi még olcsóbb volt, úgyhogy mostantól fenntartással fogadom el a különböző alkuszok kalkulációit. Egyébként allianzdirecten azonnal meg is kötöttem, és spóroltam 6960 HUF-ot. 15000 HUF/év Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én a kezdetektől fogva Allianzos vagyok. Eddig minden évben olcsóbb lett (nem csak a bonus miatt) Most is kiszámoltam a netrisk-en, majd az allianzdirect-en. Utóbbi még olcsóbb volt, úgyhogy mostantól fenntartással fogadom el a különböző alkuszok kalkulációit. Egyébként allianzdirecten azonnal meg is kötöttem, és spóroltam 6960 HUF-ot. 15000 HUF/év Pedig az alkuszok árai törvényileg biztosított, tehát kettő alkusz között nem lehet különbség árban. Valószínűleg azért olcsóbb allianzdirect-en, mert ott kötöd meg és ez még pluszban kedvezmény. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 sziasztok! lehet árulásnak fog tűnni amit kérdezek de ajándéknak lenne!:) nem tudja valaki hogy Győr vagy talán Sanyi ha te is láttál Zircen valahol Hondás bögrét! Fontos lenne :D :P :o köszönöm aki tud esetleg segíteni nekem!:( Miért nem nézel körül a neten? Lehet, hogy pár nap alatt ki is küldik. :P Mivel 3 napja alig van hangom... Jobbulást és pihenjél sokat! Azok után amit írtál, rádfér. :D Na, annyit beszéltetek a kötelezőről, hogy én is kedvet kaptam a kalkulátorhoz. :( Nem is volt gond addig míg meg nem kérdezte a bonus besorolásomat. :D Elfelejtettem. :) Illetve én B7-re emlékszem, de nem vagyok biztos benne. Persze se a csekken, se a számlalevélen nincs feltüntetve... Gondolom nemsokára kiér a jelenlegi biztosítóm jövő évi ajánlata, azon biztos rajta lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Nekem ez jött ki A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Milyen szépen díjazná a kilencedik szezonban a hűségemet a "jelenlegi biztosító"-m :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Multhéten az astra drágább volt... Hogy van ez? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Multhéten az astra drágább volt... Hogy van ez? :o Voltak eltérések/hibák nekem is az indulás utáni 1-2 napon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Voltak eltérések/hibák nekem is az indulás utáni 1-2 napon. Igen első napon számoltam ki amikor megjöttek az ajánlatok és akkor volt az astra valahol 10-11ezer körül. Nem emlékszek pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Na, annyit beszéltetek a kötelezőről, hogy én is kedvet kaptam a kalkulátorhoz. :D Nem is volt gond addig míg meg nem kérdezte a bonus besorolásomat. :) Elfelejtettem. :o Illetve én B7-re emlékszem, de nem vagyok biztos benne. Persze se a csekken, se a számlalevélen nincs feltüntetve... Gondolom nemsokára kiér a jelenlegi biztosítóm jövő évi ajánlata, azon biztos rajta lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki milyen autóra váltott F Astra után. Nekem még saccra 3 évig biztosan marad még a gépsárkány, de szeretnék majd egy újabb biztonságosabb autót majd idővel helyette. Talán ez utóbbi (gyenge törés - masszív utascella), a legfontosabb szempont. Tehát Astra H, Ford Focus, 5 ajtós vagy kombi, Esetleg még a második generációs Laguna is tetszik 5 ajtósban és már az is szépen törik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Miért nem nézel körül a neten? Lehet, hogy pár nap alatt ki is küldik. :D néztem is azzal kezdtem csak igazából nem találtam sokmindent 2 tétel de az mind Pest és gondoltam itt környékben talán valaki tud :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 sziasztok! lehet árulásnak fog tűnni amit kérdezek de ajándéknak lenne!:P nem tudja valaki hogy Győr vagy talán Sanyi ha te is láttál Zircen valahol Hondás bögrét! Fontos lenne :D :D :o köszönöm aki tud esetleg segíteni nekem!;) Tihanyban volt egy "magyarok boltja" nevű kis shop a templom felé menet -na ott voltak ilyen zománcos bögrék, egy Wartburgost majdnem el is hoztam csak mivel ződ is wót meg szedán is így ott maradt.. :) Érdeklődnék, hogy ki milyen autóra váltott F Astra után. ....és már az is szépen törik. Szerintem itt elég sokan inkább csak Astrára váltottak, nem másra :P de ha törni akarod akkor szerintem tökmindegy mit veszel helyette.. :P --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lacika! Úgy néz ki, hogy megyek be Főnixre de még nem 100%, azért hozd már el a tanksapit, ok? :( --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hazajövök nagyjából úgy mint akit szétvertek lapáttal :) csak mert muszáj volt megfognom a nyelét sm híján :D benézek a szobámba és mi fogad a fotelemen? ;) Egy hiperszuper masszázsbetét :D :D (thx muter a támogatásért :( ) minek nekem asszony.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Lacika! Úgy néz ki, hogy megyek be Főnixre de még nem 100%, azért hozd már el a tanksapit, ok? :D :o Rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szerintem itt elég sokan inkább csak Astrára váltottak, nem másra :D de ha törni akarod akkor szerintem tökmindegy mit veszel helyette.. :o Igazából nem szívesen cserélek, mert látva munkatársak, ismerősök helyzetét, ennél jóval drágábban fenntartható lesz bármi. De ha egyszer letarol egy nagyobb autó, vagy csak én nézek be valamit nagyon, akkor azért nem mind1, hogy milyen doboz vesz körül. Nézegettem a napokban EURO NCAP teszteket is. Elég érdekes eredmények is vannak fenn. Szívem szerint maradnék Opel vonalon, mert ilyen nagy közösség talán semelyik márka mögött sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szerintem itt elég sokan inkább csak Astrára váltottak, nem másra :D de ha törni akarod akkor szerintem tökmindegy mit veszel helyette.. :o Igazából nem szívesen cserélek, mert látva munkatársak, ismerősök helyzetét, ennél jóval drágábban fenntartható lesz bármi. De ha egyszer letarol egy nagyobb autó, vagy csak én nézek be valamit nagyon, akkor azért nem mind1, hogy milyen doboz vesz körül. Nézegettem a napokban EURO NCAP teszteket is. Elég érdekes eredmények is vannak fenn. Szívem szerint maradnék Opel vonalon, mert ilyen nagy közösség talán semelyik márka mögött sincs. dehogynem w mögött még nagyobb is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Igazából nem szívesen cserélek, mert látva munkatársak, ismerősök helyzetét, ennél jóval drágábban fenntartható lesz bármi. De ha egyszer letarol egy nagyobb autó, vagy csak én nézek be valamit nagyon, akkor azért nem mind1, hogy milyen doboz vesz körül. Nézegettem a napokban EURO NCAP teszteket is. Elég érdekes eredmények is vannak fenn. Szívem szerint maradnék Opel vonalon, mert ilyen nagy közösség talán semelyik márka mögött sincs. Igazából láttam én már frontálisan csattanni Astra caravant és egy Almera 2-est, az astra mocitetője épphogy meghajlott, az almera a b oszlopig összegyűrődött -persze nem brutálisan :) asszem ez nekem elég volt egy tesztnek :o szal ha félsz, hogy rád gyűrik a bódét akkor egy harckocsi lesz az ideális társ :( az ilyen produkált tesztek nem életszerűek csak hasonlóak, ha egy hasonló szitu van úton-útfélen az teljesen más mint azok az esetek.. :) Közösség meg van más márkáknál is viszont mindennemű összetartást eddig igazából csak itt láttam :D azért megfordultam már én is pár helyen.. :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szerintem itt elég sokan inkább csak Astrára váltottak, nem másra :D de ha törni akarod akkor szerintem tökmindegy mit veszel helyette.. :o Igazából nem szívesen cserélek, mert látva munkatársak, ismerősök helyzetét, ennél jóval drágábban fenntartható lesz bármi. De ha egyszer letarol egy nagyobb autó, vagy csak én nézek be valamit nagyon, akkor azért nem mind1, hogy milyen doboz vesz körül. Nézegettem a napokban EURO NCAP teszteket is. Elég érdekes eredmények is vannak fenn. Szívem szerint maradnék Opel vonalon, mert ilyen nagy közösség talán semelyik márka mögött sincs. Na ezt nem tudtam:D @Sanci Az NCAP töréstesztekre valóban elég jól felkészítik az autókat, ami egy hétköznapi szituban nem biztos, hogy pont elég lesz, de azért egy H Astrában érezhetően sok anyag van. Nagy dög ajtók, vastagabb oszlopok, nagyobb önsúlya is van. Ezek mind előnyként jelentkeznek egy csattanásnál. Egyébként 171e km van most a verdában. És mivel eléggé megvolt kímélve, nem tartanám lehetetlennek a 300e km elérését is komolyabb motorgenerál nélkül. Kasztni sem rozsdásodik még stb. Szóval elherdálni nagyon nem akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Arrol nem is beszélve, amíg az astrára veszel egy sárvédőt 5 ezerért a lagunára biztos van vagy 12ezer... meg egy pin@jelű autó... :D Ha váltani fogk, akkor BMWre... hogy ne visszafelé haladjak,meg ugye német márka :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Na ezt nem tudtam:D @Sanci Az NCAP töréstesztekre valóban elég jól felkészítik az autókat, ami egy hétköznapi szituban nem biztos, hogy pont elég lesz, de azért egy H Astrában érezhetően sok anyag van. Nagy dög ajtók, vastagabb oszlopok, nagyobb önsúlya is van. Ezek mind előnyként jelentkeznek egy csattanásnál. Egyébként 171e km van most a verdában. És mivel eléggé megvolt kímélve, nem tartanám lehetetlennek a 300e km elérését is komolyabb motorgenerál nélkül. Kasztni sem rozsdásodik még stb. Szóval elherdálni nagyon nem akarom. Komolyabb generál nélkül nekem 377ezer kilómétert futott az astra :D :o Sőt...semmiféle generál nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Komolyabb generál nélkül nekem 377ezer kilómétert futott az astra :) :o Sőt...semmiféle generál nélkül 0km óta nálatok van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 0km óta nálatok van? :o Nem. De beletekerni nem szokás, főleg nem vásárlásnál. 150e volt benne amikor vettük még 2002ben. :D akkor volt 9 éves. A többit mi tettük bele. Amikor hengerfejes lett, és felújítottuk akkor volt az óra 377nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Na ezt nem tudtam:D @Sanci Az NCAP töréstesztekre valóban elég jól felkészítik az autókat, ami egy hétköznapi szituban nem biztos, hogy pont elég lesz, de azért egy H Astrában érezhetően sok anyag van. Nagy dög ajtók, vastagabb oszlopok, nagyobb önsúlya is van. Ezek mind előnyként jelentkeznek egy csattanásnál. Egyébként 171e km van most a verdában. És mivel eléggé megvolt kímélve, nem tartanám lehetetlennek a 300e km elérését is komolyabb motorgenerál nélkül. Kasztni sem rozsdásodik még stb. Szóval elherdálni nagyon nem akarom. Kamionnak nincs ellenfél. Azzal szembe bármivel mehetsz. Ugye a sebesség se nem utolsó... Te + a szembejövő... Nem mindegy hogy 50+50 vagy 100+100. Az NCAP két autót frontálisan nem küld össze. Pedig az lenne az igazi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Kamionnak nincs ellenfél. Azzal szembe bármivel mehetsz. Ugye a sebesség se nem utolsó... Te + a szembejövő... Nem mindegy hogy 50+50 vagy 100+100. Az NCAP két autót frontálisan nem küld össze. Pedig az lenne az igazi... kamion kamion :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki milyen autóra váltott F Astra után. Én Fiatra váltottam, :D igazából a motor miatt mert az kellett, nem autót vettem inkább motort, Corsaba is szerelték, de úgy 200-250e drágább volt(es hozzá képest fapados) ezért Fiat Puntot vetem kb 3/4 év keresgélés után sikerült elkeseredésemben idősebb évjáratban keresni mert a 2005-ös mind egy széthajtott roncs volt, nem voltak nagy elvárásaim, csak hogy az óra minimum 130e mutasson egy 5 éves kocsinál :) Aztán annak az árában vettem egy 1tulajos 2003-as kocsit, Fiat Magyarországnál volt teszt autó 1éves koráig, majd kiscsalád hajtotta mindaddig ameddig meg nem vettem. és még szervizeltették is rendszeresen, így sikerült megvennem a 2003/9 A2 címlapján látható sérülésmentes kisautót pöpec állapotban, már lenyomtam vele 30e km gond nélkül és nem bántam meg, még vissza ülök néha az Opelbe de ég és föld a kettő, az Opel váltója preciz motorja jól húz (most lett nemrég hengerfejes ki lett benne cserélve az összes porlasztó beszabályozva az adagoló a fogyasztása viszont megemelkedett jócskán 7l az átlag felújítani nem érdemes a motorját a szerelő szerint mert iszonyat drága, addig kell hajtani ameddig bírja) de a kényelmi érzésem nem a legjobb a fék katasztrófa a másikhoz képest, (amúgy jó benne) de simán járnék még vele, a Fiatban a váltó útja iszonyat hosszú, a kapcsolók összevissza mozognak de megszerettem, fogyasztása parádés, Klub élet ott is van szintén a Lurdyba mint az Opeleseknél, persze a fórumok sokkal szétszórtabbak, ez a része nem jön be, de a legtöbb tanács segítség péntekenként a Lurdyban kapható. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én Fiatra váltottam, :D ....és még szervizeltették is rendszeresen, így sikerült megvennem a 2003/9 A2 címlapján látható sérülésmentes kisautót pöpec állapotban, már lenyomtam vele 30e km gond nélkül és nem bántam meg, még vissza ülök néha az Opelbe de ég és föld a kettő... A szervízben egy kis zsebpénzért bármit beleírnak, ezt jobb ha tudod :( nekünk 60 ezernél ugrott a gari róla (2 év) azóta magam cserélgetem az olajat csak épp féláron mint a szervízben :) és valóban igaz de azt se felejtsd el, hogy azért az astra nagyobb bódé és ráadásul van is technológiailag köztük néhány év :o na de mindennek megvan az előnye meg a hátránya.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts