Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Lurdy-ig biztos nem tudok maradni. :) Az olyan "zene" nem az én stílusom. A déli pálya udvar melletti mészáros utcára gondolsz? Nem tudom oda tudok-e érni, 9-re gumicserére kell mennem a kilencedikbe, aztán vissza nyolckerbe ferencváros pályaudvarhoz és hogy onnan mikor szabadulok... :D Másrészt hívni se tudok jelenleg. :)

Nyóc, kilenc .....arra leledzem napközben.....mikor csörgesselek? :o

Megosztás:

EPC ad műszaki paramétereket? Mekkora ellenállása lehet az üza szintjelző jeladójának, ill. milyen ellenálláshatárok között mozog? Van infója valakinek erről? :D

Jó kérdés. :) MÁV-nál igazából semmi sem biztos, csak a tegnap. :( A gumicsere mindenképp meglesz, csak hogy én leszek-e ott.. :( 9-re kell mennem gumicserére. :)

9 körül mászok ki a cégtől......ha nincs sürgős dolgom megcsörgetlek :o

Megosztás:

EPC ad műszaki paramétereket? Mekkora ellenállása lehet az üza szintjelző jeladójának, ill. milyen ellenálláshatárok között mozog? Van infója valakinek erről? :D

9 körül mászok ki a cégtől......ha nincs sürgős dolgom megcsörgetlek :o

Nem ad műszaki adatokat. Eddig nem találkoztam vele. :)

Rendben. :)

Megosztás:

Mindenképp várd meg amíg felveszi a szoba hőmérsékletét, mert simán szétrobban a kezedben. Utána meg hőlég...

Az én 279e kmes motoromba is megválogatom mit borítok... :)

ennyi :)

5000ért hozok neked Castrolt. Ezt se sokkal olcsóbban vetted.

ez meg a másik ennyi :(

Auuuu :o

havernak most a 7esen jaguár küllős felnik vannak, nem az igazi még, mert ujra kellene krómozni, de mutatós az is, főleg az a kerékcsavar :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.