spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nem de ha nem vagy benne, akkor mitől lenne büdös ? Hátrahagytam egy heringet vasárnap ? :o :D Vectra GTS felni az 17 vagy 18 ? Nyolc nem ? Ki tudja... :) Lalinak is beleellett a macska a kadettba. :) 17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ifa L60 4x4es üzemképes tehergépjármű, friss műszakival 800 000 Ft műszaki nélkül 650000 Ft Jó drága a műszaki. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ifa L60 4x4es üzemképes tehergépjármű, friss műszakival 800 000 Ft műszaki nélkül 650000 Ft Jó drága a műszaki. :o Pfff.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sínezsfím, tázsvííír.. :D :) Tegnap vagy tegnapelőtt megint késtek a vonatok mert lenyúlták a vezetékeket... :o Pár hete is ez volt. csak akkor meg azt hiszem debrecen is beleesett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ifa L60 4x4es üzemképes tehergépjármű, friss műszakival 800 000 Ft műszaki nélkül 650000 Ft Jó drága a műszaki. :) Drága bizony :( a két műszaki szakink másfél hónapig küzdött mire rendbe szedték azt a seprűs retket :o én inkább leadtam volna valami ólomkereskedésben :D amúgy meg vas árban számolják felénk az ilyesmit, műszaki ide vagy oda.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 17 215/50/17 ? Hümmm ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Tegnap vagy tegnapelőtt megint késtek a vonatok mert lenyúlták a vezetékeket... :) Pár hete is ez volt. csak akkor meg azt hiszem debrecen is beleesett.. A lézersugarakat nem tudják lenyúlni? :( A Devil előtt is ott dekkolt ma egy új feka Passat benne a Fama 3-assal :D gondoltam rá, hogy fel kéne gyújtani.. :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 A lézersugarakat nem tudják lenyúlni? :( A Devil előtt is ott dekkolt ma egy új feka Passat benne a Fama 3-assal :D gondoltam rá, hogy fel kéne gyújtani.. :o :) Én tegnap láttam a mikepércs táblán túl nemsokkal ott állt egy fekete Toyota corolla... Lőttek abból is... :) Na itt van a rádió ami érdekesen szól magasabb hangerőn...amit mondtam vmelyik nap Napgyilkosnak, hogy ugráltatja a hangszarót :( Kép1 Kép2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 szépen mutat a pócon, ócsó, amúgyis ott vót a tecsóba, csillog is, felrakom rá. Kb ennyi az ilyeneknek a gondolkodása.... :o Én még 1 illatosítót is 30-40 percig választok ki.... Én is, ha beszabadulok a tecsóba, asszony el jobbra, én meg lecövekelek az illatosítóknál. Még mindíg a két évvel ezelőtt kapott vaníliát vadászom. :P Alig jársz vele :( :D :D :P Vagy csak megszokta már a szagot. ;) A lézersugarakat nem tudják lenyúlni? ;) A Devil előtt is ott dekkolt ma egy új feka Passat benne a Fama 3-assal :) gondoltam rá, hogy fel kéne gyújtani.. :D :( Ne is mond, nálunk itt a mulkor elvágták az üvegszálas optikai kábelt, de ugye egy deka fém nem volt benne. Utánna a zsaruk benéztek a szemészetre hátha valamelyik belenézett a lézerfénybe. :P Hivtak a boltból, ahonnan megrendeltem az olajcsere cuccokat, mert nem vettem észre, hogy az olajszettben is benne van a levegszűrő, meg rendeltem is egyet. Kérdezték direkt kértem kettőt, vagy benéztem? Azért rendesek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Én tegnap láttam a mikepércs táblán túl nemsokkal ott állt egy fekete Toyota corolla... Lőttek abból is... :D Na itt van a rádió ami érdekesen szól magasabb hangerőn...amit mondtam vmelyik nap Napgyilkosnak, hogy ugráltatja a hangszarót :) Ki kéne mindet lőni :o szováton meg zsiványkodnak :) a főtéren dekkol egy kék golf4, jobb 1 fejtámlájába van automatában beleakasztva a cucc, ráhúzva meg egy ilyen sityak: Ilyen van a céges Mazdában, azzal nincs gond :D ha még mukodik.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 A lézersugarakat nem tudják lenyúlni? :( A Devil előtt is ott dekkolt ma egy új feka Passat benne a Fama 3-assal :D gondoltam rá, hogy fel kéne gyújtani.. :o :) Ha azt elcsípik, akkor lesz probléma. Egyrészt abban az optikai kábelben nagyon erős lézer van, másrészt megbénul annak a vonalnak a biztber-je. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ha azt elcsípik, akkor lesz probléma. Egyrészt abban az optikai kábelben nagyon erős lézer van, másrészt megbénul annak a vonalnak a biztber-je. :) A szakmai ártalom :D :) én a traffisokról firkásztam.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 215/50/17 ? Hümmm ? Ha a 205 50 nagy volt, akkor ez legalább akkora bűn, mint fastrára 15ös kereket tenni. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 A szakmai ártalom :) :( én a traffisokról firkásztam.. :o Hja. Nálam már minden vasút. :) :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ifa L60 4x4es üzemképes tehergépjármű, friss műszakival 800 000 Ft műszaki nélkül 650000 Ft Jó drága a műszaki. :D kicsit nehezebb mint szgk ra :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hja. Nálam már minden vasút. :D :o :) Remélem a duda helyén már a dallamkürt szól.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sziasztok! Tudja valaki hogy ez mit csinál?? http://www.youtube.com/user/JohnTheDragonM...u/1/gj3yJfafvpk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sziasztok! Tudja valaki hogy ez mit csinál?? http://www.youtube.com/user/JohnTheDragonM...u/1/gj3yJfafvpk Kb di-nitrogén oxid :D levakarja a kormot.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Remélem a duda helyén már a dallamkürt szól.. :o Az nem dallamkürt. :D Egyébként jó lenne egy olyan, csak kellene hozzá levegő kompresszor is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az nem dallamkürt. :o Egyébként jó lenne egy olyan, csak kellene hozzá levegő kompresszor is. :D vannak ilyen videók ahol a hülye amerikai a pickupját felpakolja kompresszorokkal, hogy hangos légkürtje legyen, van amelyik dodge ram és csak ezekkel a szarokkal van tele az egész kocsi... nemhiába hülye americano :) papariáno :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 vannak ilyen videók ahol a hülye amerikai a pickupját felpakolja kompresszorokkal, hogy hangos légkürtje legyen, van amelyik dodge ram és csak ezekkel a szarokkal van tele az egész kocsi... nemhiába hülye americano :D papariáno :) Hülye amerikai... igen, de van rá pénzük, hogy valami hobbit űzzenek, bezzeg magyarisztán... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hülye amerikai... igen, de van rá pénzük, hogy valami hobbit űzzenek, bezzeg magyarisztán... :o nekünk is van, csak a mi hobbink elfér egy szobába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 :) Na itt van a rádió ami érdekesen szól magasabb hangerőn...amit mondtam vmelyik nap Napgyilkosnak, hogy ugráltatja a hangszarót :) Kép1 Kép2 Kb. lehet hogy csak annyi a baja, hogy 17 éves. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Kb. lehet hogy csak annyi a baja, hogy 17 éves. :o :D De, még működik :) Csak nem úgy ahogy kéne. Ezen kívül semmi más baja nincs, hogy nem bír ordítani. Eredetileg mama marutijából cibáltuk ki apával. Át tettük az 1es golfba, aztán ment tovább az astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Én tegnap láttam a mikepércs táblán túl nemsokkal ott állt egy fekete Toyota corolla... Lőttek abból is... :o Na itt van a rádió ami érdekesen szól magasabb hangerőn...amit mondtam vmelyik nap Napgyilkosnak, hogy ugráltatja a hangszarót :D Kép1 Kép2 Haveromnak is ilyenje van a Kadettjában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts