dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ha valaki szeretne valami kisebb dolgot Debrecenbe juttatni (esetleg a 4-es vonalán lévő települések egyikébe, ami nem nagy kerülő) vagy vissza valami nagyobbat, ami befér egy sedan csomagtartójába, szóljon. Ma délelött 11-ig ha vinni kell, és holnap reggelig ha hozni. :D Lacikánál megvan a telefonszámom. (ja, és nem írtam, Pestről indulunk :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ha valaki szeretne valami kisebb dolgot Debrecenbe juttatni (esetleg a 4-es vonalán lévő települések egyikébe, ami nem nagy kerülő) vagy vissza valami nagyobbat, ami befér egy sedan csomagtartójába, szóljon. Ma délelött 11-ig ha vinni kell, és holnap reggelig ha hozni. :( Lacikánál megvan a telefonszámom. (ja, és nem írtam, Pestről indulunk :) ) Lacikának egy puszit a nevemben légyszi ja meg neked is:))) :) :( :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Lacikának egy puszit a nevemben légyszi ja meg neked is:))) :) :( :o :D :) Sajnos nem tudunk találkozni, temetőbe leszünk, meg halottaknapja.. sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Lacikának egy puszit a nevemben légyszi ja meg neked is:))) :( :( :D :) Vinnék én Neki, de lerázott. :) Holnap nem ér rám. Köszi! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Lacikának egy puszit a nevemben légyszi ja meg neked is:))) :) :) :o :D Hú de meleg lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ha valaki szeretne valami kisebb dolgot Debrecenbe juttatni (esetleg a 4-es vonalán lévő települések egyikébe, ami nem nagy kerülő) vagy vissza valami nagyobbat, ami befér egy sedan csomagtartójába, szóljon. Ma délelött 11-ig ha vinni kell, és holnap reggelig ha hozni. :) Lacikánál megvan a telefonszámom. (ja, és nem írtam, Pestről indulunk :o ) Jó utat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hú de meleg lett... ÁÁÁÁÁÁ baráti szigorúan!! :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Jó utat. :) Köszönöm! :o 4-es, tudod, imádom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Csatlakozom!!!! Én is! Holnap nem ér rám. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hú de meleg lett... Nyisd ki az ablakot :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Köszönöm! :o 4-es, tudod, imádom. :D Mér azon mész? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 :o :D Ez mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Vinnék én Neki, de lerázott. :) Holnap nem ér rám. :o Most mit csodálkozol? Dita magas csaj. :D Nem éri fel. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Mér azon mész? :o Fegyvernekre is be kell mennünk. Pedig jobban szeretném a pályát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Na jóvan... :D :) Az egész annyi, hogy holnap nem leszek itthon, nyírábrányban leszek/leszünk. :o De ez nem lerázás....na majd nyáron..elmegyek hozzád de már könyörögni fogsz hogy menjek haza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Fegyvernekre is be kell mennünk. Pedig jobban szeretném a pályát... Kinyomnád a szemét? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Kinyomnád a szemét? :o Mer' nem ismersz még, mi? :D Viszont a pályán jobb az út, nincs sok szembehülye és gyorsabban le is érnénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Mer' nem ismersz még, mi? :) Viszont a pályán jobb az út, nincs sok szembehülye és gyorsabban le is érnénk. Ez igaz. Azért a szembehülyét ne kiabáld el, volt már példa rá. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 A négyes nagyon jó akkor, ha fáradt az ember...ébren tart az állandó készültség... :o A pályán kell egy fél tégla a gázpedálra, meg két gumipók, amivel kiköti az ember a kormányt és mehet...és könnyen el is tud aludni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Na jóvan... :D :) Az egész annyi, hogy holnap nem leszek itthon, nyírábrányban leszek/leszünk. :o De ez nem lerázás....na majd nyáron..elmegyek hozzád de már könyörögni fogsz hogy menjek haza :) Annyira megijesztettél... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 :P Ez mi? Szóval jársz erre.. :) Ez igaz. Azért a szembehülyét ne kiabáld el, volt már példa rá. :( :( :P Azért 1x bevágtatnék szivesen :o bár előírás, hogy szembeforgalomban a leállón kell repeszteni.. :D A négyes nagyon jó akkor, ha fáradt az ember...ébren tart az állandó készültség... ;) Annyira azért nem vészes :D túlfújt gumik esetében a felni még menthető, persze normál vagy extrém "bmx" méretek esetében.. :) 1x egy drága kamionosnak köszönhetően durván durrant a jobb oldalon mindkettő, azt hittem az Intrák nem bírják ki, az egyik gumi vászonszakadásos is lett de a felniknek semmi baja, illetve az egyiknek a pereme nem 100% de max fél millit van megívelve, köszönhetően a 2.6 bar-nak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Annyira megijesztettél... :o nnna jó... :) :D Akkor majd nyáron erre visszatérünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 nnna jó... :( :) Akkor majd nyáron erre visszatérünk.... Te most fenyegeted a csajt? :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Te most fenyegeted a csajt? :o :D :) Dehogy :) Csak ha már ezt elhalasztottam, és azt mondja, hogy leráztam akkor már megmutatom, hogy nem lerázás volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ez igaz. Azért a szembehülyét ne kiabáld el, volt már példa rá. :o :D Igen. Múlthéten fehérváron az Auchan fele mentem az elkerülőn a cégessel. Öreg mamika meg szembe a belső sávban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts