CoolAdam Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Lehet, de azok a gömbölyű formák, és azok a kis kerek lámpák nagyon randák. :o de gyárilag nem így néz ki! a lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Milyen beállítottságú/gondolkodású ember vehet 1 ilyet ? Mondjuk Endlos? :) :o Még a maszek világban ilyen kocsit raktak a seggem alá friss jogsisként. Common-rail 2.5 Turbó Dénes. :P Megy mint az ökör, csak nagyon billegős... :( Hozzá kell szokni :P aztán már tiszta élvezet.. ;) <a href="http://www.origo.hu/itthon/20101029-otszorosere-novelne-a-helyszini-birsag-osszeget-a-politikai szervezet.html" target="_blank">Mi jöhet még?</a> :( :D Az oldal nem található de a címéből ítélve olcsóbb lenne a lézerdetektoros rakéta meg pár szekrénytáras a Nyíregyházi piacon.. :D És olyan jó dolog, hogy az alu ajtó megfogta a munkaeszközömet :) konkrétan jobb mutató ujj.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Milyen beállítottságú/gondolkodású ember vehet 1 ilyet ? háát kell hozzá egy személyiség! hirtelen nem is jut eszembe kit tudnák ilyennel elképzelni! jahh deee...biosz tanáromat!! :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Mondjuk Endlos? :D :o Endlos egy külön téma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Endlos egy külön téma :) Az biztos :( :( múlt héten még rinyált, hogy hadd próbálja már ki Gyömbi a Pandát mert vennének valami terepesebb de kis fogyasztású kocsit :) erre rá 1-2 nappal már valami mutyuki szamurájt kezdett el üldözni :o a franc se érti azt a csávót, nemhogy én :D haver,haver de alkalmasint kíííszre tud vágni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 És igy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 <a href="http://www.origo.hu/itthon/20101029-otszorosere-novelne-a-helyszini-birsag-osszeget-a-politikai szervezet.html" target="_blank">És igy?</a> De a hiba lehet az én OS-emben van.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 http://sgforum.hu/kep/faces/shakehead.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/29/20/...fd52f75a787.png Mindegy. Ötszörösére akarják emelni a max. helyszíni bírság összegét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Mindegy. Ötszörösére akarják emelni a max. helyszíni bírság összegét. Azok után nem is csodálkoznék egy hatalmas csetepatén.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/29/20/...fd52f75a787.png De a hiba lehet az én OS-emben van.. :o Én is ezt látom.......... Mindegy. Ötszörösére akarják emelni a max. helyszíni bírság összegét. Ötszörösére? :D :) Bakker...... Mondjuk már így is a szemét Yard hivatalos szponzora vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Én is ezt látom.......... Ötszörösére? :D :) Bakker...... Mondjuk már így is a szemét Yard hivatalos szponzora vagyok! Helyszíni bírság. Eddig 3000- 20000 ig volt. Ezt akarják 100 ezerig emelni. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Helyszíni bírság. Eddig 3000- 20000 ig volt. Ezt akarják 100 ezerig emelni. :o Szokásosan verni az autós népet :D az ilyesmiért az északkeleti szomszédoknál Berettával szoktak fizetni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Szokásosan verni az autós népet :D az ilyesmiért az északkeleti szomszédoknál Berettával szoktak fizetni.. :) Azért nem állunk messze tőle :) Lásd Balatonalmádi...... De tudod tegnap mesélték, hogy szombaton hajnalba kirámoltak egy kisboltot Balatonfüreden. 1 utcával feljebb a hülyerendőr igazoltatott, és a reggeli munkába induló autósokkal baccakodott :( Hajrá fiúk!!!! Csak így tovább!! Ezek az asshole-ok azt sem fogják észrevenni ha lenyúlják a gatyájukat igazoltatás közbe :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Azért nem állunk messze tőle :D Csúnya dolog pont tőlem :( de asszem ideje lenne már kicsit észhez téríteni őket.. :o Sanci. Ne kezd már te is. :) :) :D :P Lusta voltam visszaolvasni de megtettem :( viszont télleg fennáll a gondolat -így nem kéne mindig 2 fajta olajat szerezgetnem mert a maciba 5w-40 a belejárós így nagyobb tételűt (50 literest) egész olcsón (?) tudnék hozatni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Azért nem állunk messze tőle :) Lásd Balatonalmádi...... De tudod tegnap mesélték, hogy szombaton hajnalba kirámoltak egy kisboltot Balatonfüreden. 1 utcával feljebb a hülyerendőr igazoltatott, és a reggeli munkába induló autósokkal baccakodott :) Hajrá fiúk!!!! Csak így tovább!! Ezek az asshole-ok azt sem fogják észrevenni ha lenyúlják a gatyájukat igazoltatás közbe :o Ilyesmire szokta mondani a lányom mostanában, igazi frissen szerzett német-angol nyelvtudásával, hogy : "mutter butter broken aus" :( anya vaja törje ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Gyerekek. Nem egyszerű az élete annak, akinek eredeti a Windowsa és szeretné aktiválni, ismét. Történt ugyanis, hogy nekem az első telepítésnél egy másik lappal lett aktiválva és ez tegnap kikerült belőle és kapott egy jobb alaplapot. Na erre besírt a win7, hogy túl sok hardver változás meg mittom, újra kell aktiválni. Ma felhívtam őket, hogy ugyanmá. 15 percig tartott, mire felfogták, hogy én a régi win7-emet akarom használni az új lappal, ami szerintük képtelenség. Pedig 20 percnyi telepítgetés és 2 újra indulás után tökéletesen üzemelt minden hardverelem. Nade mindegy, megmondták a frankót, hogy csak újratelepítés esetén tudnak adni kódot... :o Éjjel kettőkor fel is hívom őket. :D Ja igen, tudom, hogy a dolgozó lány anyámat, mert eredeti és ilyen problémáim vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Hova hányjak? :o :D Hogy lehet egy kistigrist így elcsúfítani? Így még brutálisabb. :) Mennyi leszorító erőt adhat?. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Mennyi leszorító erőt adhat?. :( Vedd meg és kiszámoljuk :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Azért nem állunk messze tőle :D Lásd Balatonalmádi...... De tudod tegnap mesélték, hogy szombaton hajnalba kirámoltak egy kisboltot Balatonfüreden. 1 utcával feljebb a hülyerendőr igazoltatott, és a reggeli munkába induló autósokkal baccakodott :) Hajrá fiúk!!!! Csak így tovább!! Ezek az asshole-ok azt sem fogják észrevenni ha lenyúlják a gatyájukat igazoltatás közbe :o :) Jól elvagyok a barátommal: Összesen 26 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 25 látogató zotya975, Google.com :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Vedd meg és kiszámoljuk :o :D :) :) :( :( Akkor már ne inkább ilyet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Isten éltessen CoolAdam :D Facod érjen bokáig :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Isten éltessen CoolAdam :( Facod érjen bokáig :D :) http://www.cziniel.hu/termekkepek/695.jpg OHHH.... :D Nagyon szépen köszönöm h gondoltál rám! :P ezt a tortát(ha egyáltalán az! :( ) majd ma talizunk meg kéne rendeleni és megesszük! :D :o levezetés meg autózás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 OHHH.... :D Nagyon szépen köszönöm h gondoltál rám! :D ezt a tortát(ha egyáltalán az! :( ) majd ma talizunk meg kéne rendeleni és megesszük! :( :o levezetés meg autózás! :) :) Jaja. Biztos jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Isten éltessen CoolAdam :D Facod érjen bokáig :( :o http://www.cziniel.hu/termekkepek/695.jpg Csatlakozom!!!! (Csak ne lábrövidítéssel érd el! :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Csatlakozom!!!! (Csak ne lábrövidítéssel érd el! :) :( :) kösziii!! :( neem :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts