zozor Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 :o :D :) Gondolhatod, hogy Kicsi Huszi hogy élvezte az olyan ébresztőket Dunaújban.. :( :( Eeez ez mikor volt? :)
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Eeez ez mikor volt? :D Úgy 3 éve de azóta már hagyományos rituálénak számít :) :) úgy pünkösd (előtti) hétvégéjén rontjuk ott a közbiztonságot.. :o
zozor Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Úgy 3 éve de azóta már hagyományos rituálénak számít :D :D úgy pünkösd (előtti) hétvégéjén rontjuk ott a közbiztonságot.. :o Akkó' mi a fenéért nem szóltok hogy jöttök? :( :) :D Hee? :) :(
zozor Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Segíthenék javítani (rontani :D :o )a helyzetet... :)
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Akkó' mi a fenéért nem szóltok hogy jöttök? :( :) :o Hee? :) :( Én szóltam :D az meg, hogy senkit sem nagyon hatott meg itt arról nem én tehetek :D tessék figyelni a kadett klub fórumának "találkozók" topicját.. :D
zozor Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Én szóltam :o az meg, hogy senkit sem nagyon hatott meg itt arról nem én tehetek :D tessék figyelni a kadett klub fórumának "találkozók" topicját.. :) Óóókééé!!! :)
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Segíthenék javítani (rontani :D :o )a helyzetet... :) Jah, azt örömmel vennénk :( főleg aggregátort, láncfűrészt és valami éjszakai fényt mert nincs infrakameránk az felvenni.. :) És évről évre egyre durvábban mennek a hülyeségek.. :( :D
zozor Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Jah, azt örömmel vennénk :) főleg aggregátort, láncfűrészt és valami éjszakai fényt mert nincs infrakameránk az felvenni.. :) És évről évre egyre durvábban mennek a hülyeségek.. :( :( Ezaz, ez a nekem valóóóó :D :o Végre nem vagyok egyedül :D :D :P
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Már a Tiedét is én írjam? :) :D :o Csak ellenőrizni akartam, hogy nem rossz helyre lett -e felírva. Az enyémben nincs, ezekszerint a Tiedben sincs, vagyis jogosan nem vittem egy darabot se :)
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Ezaz, ez a nekem valóóóó :) :) Végre nem vagyok egyedül :( :( :D Várunk :P :D ott nem maradsz ki semmi jófajtából :P Tudod milyen komoly végig hasítani az úton 3 tiltáson, mögöttünk egy kötélen lógó szikrázó géptetővel és rajta egy kattant kadettossal? :D Zsíííííír.. :o
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Nah ki az a barom aki lemegy délután 4-kor Miskolcra, azért hogy utána nagyjából sötétben fel-létrázzon egy keverősiló tetejére azért hogy konfigolhasson egy remek wifi.s szutykot?? :o (viszont ilyen kilátásom még nem volt routerkonfigolás közben mint itt :D )
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Jah, hazafelé fényképeztem egy óra pontosságot, csak a szemét gps bevillant :D Pedig pont ugyan annyit írt, mint amennyit az óra mutatott :o
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Jah, hazafelé fényképeztem egy óra pontosságot, csak a szemét gps bevillant :D Pedig pont ugyan annyit írt, mint amennyit az óra mutatott :o Tetszik a fényes fehér led :) És ez a kép olyan megnyugtató... :( :)
zozor Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Várunk :D :( ott nem maradsz ki semmi jófajtából :D Tudod milyen komoly végig hasítani az úton 3 tiltáson, mögöttünk egy kötélen lógó szikrázó géptetővel és rajta egy kattant kadettossal? :D Zsíííííír.. :o Okés, ott leszek! Jobban mondva itt/hon leszek! :) Azt a szikrázós számot meg látni akarom!!! :) Amúgy ha jól gondolom, akkor a vízirendőrség mellett (a kompkikötőnél) szoktatok tanyázni és szórakozni? Ez ám a kemény dolog b@szki, nem a vídia :( Csak halkan jegyezném meg, hogy a vízirendőrök parancsnoka apámék szembe szomszédja-éés jó fej... :P
FPepe Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Valamilyen szinten megértem,bár én anno az astrát a saját nevemre írattam és szépen gyarapszik a bonusom(B5),a köv autónál már jól jön a B10. :o Ezt akartam írni én is, hogy egyszer el kell kezdeni, én is kapásból saját névre irattam, már B5-ben leszek jövőre. Nekem is fater nevén van, egyébként röhejes az összeg amit elkérnek. Semmi értelme hisz ők is tudják, h mindig találni egy családtagot akinek a nevén olcsóbban kapsz biztosítást, de sebaj. Ha a biztosítóknak ez jó, más nevén lesz az emberek autója mint aki vezeti :D A másik ez a teljesítményes dolog, sztem jó ötlet volt, bár koránt sem tökéletes ;) Mind2 autónk marad a mostani kategóriában, szval nem érint nagyon. Igazságosabb megoldás lenne egy pl lóerő/tonna vagy hasonló mérce :D Mégsem tudok 125 lóerővel úgy száguldozni egy 1.4 tonnás kocsiba mint vki egy 1000kiló alattiban ^^ Sztem meg az Eurotax ár alapján lenne igazságosabb. Már a Tiedét is én írjam? :P :) Hja. De neked emelkedni fog a biztosítás ezekszerint. :( És ha már dicsekedtek, akkor nekem idén 22870Ft volt a biztosításom. Erre az évre, amit egyben kifizettem. ;) 27000Ft lett volna az éves, ha negyedévente kérem. Majdnem egy negyedévnyi összeget spóroltam azzal, hogy évest kértem. :D FPepe! Ma láttam kint a kocsidat a ház mögött. Fél 1kor tiportam el a házatok előtt a T5 fosvágennel. :D Pár házzal arrébb voltam csak tőletek, a MÁV-os Pályafenntartási irodában nyomtuk. :P Mondjuk tudtam már tegnap, hogy ma K.nyéken leszek... :( Hát szégyelld magad :) Bár ma fél1-kor nem sok dologra maradt volna időnk, 1 után indultam melóba. Kiálltam délelőtt az udvarra, mire mentem dologzni, kellemes meleg lett a kocsiban :P
zotya975 Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Szombathely azért nem itt van... Ha útközben félúton letérdel megszívtam... Ezek szerint hazaértél.... :o Jah, azt örömmel vennénk :) főleg aggregátort, láncfűrészt és valami éjszakai fényt mert nincs infrakameránk az felvenni.. :D És évről évre egyre durvábban mennek a hülyeségek.. :( :( Ezt még nem is :)
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 őőőő... izé... valaki szedett már szét pontozót? Illetve, ez nem is érdekel. Valaki rakta is már össze, úgy hogy utána működött? :D :) :o Csak mert valamiért szétszedtem, ez még előfordul sokszor, sok mindennel, csak ahhoz nem szoktam hozzá, hogy nem tudom összerakni :)
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Szétszedés nekem is megy :o Úgy látom, hogy az összerakásához kell egy satu és egy kalapács min :D
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Szétszedés nekem is megy :) Úgy látom, hogy az összerakásához kell egy satu és egy kalapács min :) Heh... múúkodik :( Akkor mostmár mehetek dolgozni :o :D
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Tetszik a fényes fehér led :D És ez a kép olyan megnyugtató... :) :o A cetánszám a cetánhoz viszonyított öngyulladás mértéke,100-as skálán mérve. V-power diesel-t próbáld ki sokkal jobb lesz a sas tőle. :) Szegedre járok amúgy.
Opeles90 Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 A cetánszám a cetánhoz viszonyított öngyulladás mértéke,100-as skálán mérve. V-power diesel-t próbáld ki sokkal jobb lesz a sas tőle. :) Szegedre járok amúgy. Azt hittem az EGT-n végeztél Te is. :D van itt 1 pár ember. V-power diesel? Nincs vele még tapasztaltom. :o
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Heh... múúkodik :( Akkor mostmár mehetek dolgozni :o :D Persze, hisz megmondtam mi kell az összerakásához :) :)
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Persze, hisz megmondtam mi kell az összerakásához :o :D Nem kellett :( Csak addig kellett legózni amíg egyszer véletlenül jó sorrendbe kerültek a darabok :) :)
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 http://i867.photobucket.com/albums/ab234/v...n/Photo0437.jpg Beteg, de tetszik :o
Recommended Posts