Zoollanderhu Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ilyen a fekete, a szürkéről meg nincs képem :o :( Pont ilyen van nekem is :( Köszi szépen! :D Ha esetleg plüss feketét látnátok Caravanhoz légyszi szóljatok :) 1000X hála :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mondom, Szombathely mellett vannak. Egy első fék szettet megér neked? Nekem közelebb van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nekem közelebb van... ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 ??? Hát a felni. Nekem közelebb van. Előbb meg tudnám venni... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hát a felni. Nekem közelebb van. Előbb meg tudnám venni... :o És hova akasztod az 5csavaros felnit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Pista 308 csak 16. És raccsssing felnivel próbálták ? Pogácsával a TVekre is felmegy a 15 :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 És hova akasztod az 5csavaros felnit? :D Talán MV6os Omegára jó lesz... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Talán MV6os Omegára jó lesz... :o Sose tudhatod. Ha girling nyereg van rajta, akkor nem biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 És raccsssing felnivel próbálták ? Pogácsával a TVekre is felmegy a 15 :o Námtóm. Viktortól meg kell ászkingolni a kvescsönt, hogy neki mekkora a fék a vecin, aztán rápróbálni az összes létező kereket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sose tudhatod. Ha girling nyereg van rajta, akkor nem biztos. :o És ha, és ha gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 És ha, és ha gyári? Az gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Námtóm. Viktortól meg kell ászkingolni a kvescsönt, hogy neki mekkora a fék a vecin, aztán rápróbálni az összes létező kereket. :o Az a speedline lehet érdekes, ha az sem, akkor pásssz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az gyári. Nem ate az ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sörös Sanyi csak 1 van :D lehet lesz még egy.. :o :) :( Télleg, mi van Sanyinkkal? Régen hallottam felőle... Nem, mert eredetileg okoskának szólított az illető. Na akkor itt: Az mekkora probléma, ha nem igazán értem rá hajnalban, így három hengerrel üzemelő motorral közlekedtem kb 3km-t? :) Kérdezd meg a katalizátorodat. Egyik kollégám így nyírta ki a Suzukijában, bár ő nem 3km-t ment így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Talán MV6os Omegára jó lesz... :D Tőlem bótoljatok :o Tiv, ha elpasszoltam a cuccot, akkor sört te állod napgyilkosnak :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 De nagy lett a pangás. Aludni meg nemtudok. :o 1 ismerősnek sincs ma szülinapja.. :) Kár :) :( Mindenesetre így elolvasva az egészet, jót nevettem rajta. Köszi :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Amikor vidéken vagyunk a laptoppal mindig lopom a wifit,hacsak mód van rá.Nem olyan nagy kunszt feltörni egy routert,3 progi kell hozzá. :D A szomszédot kiborítottam már párszor,mindig próbálkozik,de még nem talált olyan jelszót,amit nem fejtettem vissza. :) Persze egy cisco routerrel már nem olyan egyszerű a helyzet. :) Erre még válaszolni akartam tegnap, csak feltartottál. :( Szóval Linksys-Cisco routere van Tiv.-nek... :o Nem hobbiból volt sokezer forint... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Reggelig gondolkodhattok, aztán megérdezem a ötödikes lányaimat. :P Inkább küldök egy kanna -35re bekevert lét csak ne őrjítsd már meg őket.. :) :) Fog a faxom számolgatni neked :( :D Az mekkora probléma, ha nem igazán értem rá hajnalban, így három hengerrel üzemelő motorral közlekedtem kb 3km-t? :D És az mekkora probléma ha én ~22 km-et mentem vele 1 hengerrel? :o Jah, gyertyák nélkül (kiszedve) és warnyúval :( vitte a bódét bár nem volt egy versenybajnok.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Jó állapotú kuplung... :o Ezért pénzt adni váá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :) Nagyjából így gurultam múltkor hazafele fél raktérnyi bontott csirkével csak kézi nélkül :o majd ha 1x kijön a lépés rá megtudhatod mit is érzett Endlos barátom úgy az év nagyon elején.. :D Télleg, mi van Sanyinkkal? Régen hallottam felőle... Mintha pár hónapja tett volna egy rövid bejegyzést mantáséknál a mizuról de azóta sem láttam.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Alex! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nagyjából így gurultam múltkor hazafele fél raktérnyi bontott csirkével csak kézi nélkül :o majd ha 1x kijön a lépés rá megtudhatod mit is érzett Endlos barátom úgy az év nagyon elején.. :D :) Nah kíváncsi vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o Nah kíváncsi vagyok :) Jóreggelt! :D Kialudtad magad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Jóreggelt! :D Kialudtad magad? :D :D :) :) :( Neked/Nektek is Boltba is voltam már... De amúgy ki :( Mondjuk az égő az volt amikor lógtam suliból még régen, aludtam akkoris vagy 9ig..és felhív ofő..hogy mizu miért nem vagyok bent... Felvettem álmosan és beszól: " Laciii...csak nem felébresztetteleeek???? " Jó kis sulis évek... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts