leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ködfényt akartál írni ugye? :D Hmmm... Teljesen meg vok már zavarodva. Kicsit sok ma a meló. Nem nagynak netezni, botrány! :) Azért még bontóban körbejárom ezt a magasság állítós pilácsot, de sejtem, h nem fogok 30-40 rugót kiadni érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Biztosak vagytok abban, higy a kétféle lámpa nem egyforma? Nekem törve volt az autó egyik oldala elöl és oda rendes lámpát tettek (magasságállító nélkülit). A multkor morfondíroztam azon, hogy ebbe is kellene vegyek egy motrot. Ki is vettem a lámpákat és ugy tünt, hogy a motor talál a nemmotros lámpa magasságállító csavarjának helyére. Saccra egyforma. NEM próbáltam össze, mert egyéb probléma akadt (a meglévő sem ment...tőlem ismeretlen okokból nem volt elég hosszú a tengelye - meg kellett hosszabítanom). Akartam is venni egy állítómotrot, hogy tegyem be az új lámpába, de szerintem sokat kértek érte, igy halasztódott... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hmmm... Teljesen meg vok már zavarodva. Kicsit sok ma a meló. Nem nagynak netezni, botrány! :) Azért még bontóban körbejárom ezt a magasság állítós pilácsot, de sejtem, h nem fogok 30-40 rugót kiadni érte. Hát igen...erősen megfontolandó a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hmmm... Teljesen meg vok már zavarodva. Kicsit sok ma a meló. Nem nagynak netezni, botrány! :) Azért még bontóban körbejárom ezt a magasság állítós pilácsot, de sejtem, h nem fogok 30-40 rugót kiadni érte. Egy db. motorért kb. 2500 Ft-t kértek tőlem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Egy db. motorért kb. 2500 Ft-t kértek tőlem... Ha csak a motoron múlna a dolog, akkor ennyit kicsengetnék rá. :) Majd megnézem hétvégén, h milyen a lámpám, hátha télleg rá lehet applikálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Szerintem rálehet!!! De nem biztos, csak szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Csak úgy sziporkázok ma. :) Szóval még egy, de eldugulok: az újabb gépeken "átlátszó" az első index. Ez hogyan, sárga a lámpa, vagy a fehér mögött van egy réteg sárga műanyag? Kompatibilis az enyémmel az újabb, "átlátszó" index búra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Csak úgy sziporkázok ma. :) Szóval még egy, de eldugulok: az újabb gépeken "átlátszó" az első index. Ez hogyan, sárga a lámpa, vagy a fehér mögött van egy réteg sárga műanyag? Kompatibilis az enyémmel az újabb, "átlátszó" index búra? A fehér búránál maga az izzó sárga. Én tavaly vettem 2 indexbúrát 1.700/db áron. De a sárga izzóhoz más izzófoglalat is kell (amit nem adnak a búrához), de bele lehet erőltetni. A többi teljesen kompatibilis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ha csak a motoron múlna a dolog, akkor ennyit kicsengetnék rá. :) Majd megnézem hétvégén, h milyen a lámpám, hátha télleg rá lehet applikálni. Nekem helyből motoros van, de törötten vettem a bal oldali üveggel a kocsit. Próbáltam bontóban, azt mondták kb 6000 kompletten, ha van. De vigyázat!!! Kétféle tipus van forgalomban, Carello (az enyém) és Bosch. Nem cserszabatosak az alkatrészek, csak kompletten cserével. Nekem maradt a lukas Carello némi üveg foltozással 2500ér. De jó, és a vizsgán is átmegy állítólag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hm. Az állítható lámpa nem alap minden Astrában? :) Én azt hittem... az én legfapadosabb verziómban is bennevan. Csak a működését nem értem :D A leírás szerint 0-ás álláson kell(ene) használni, ha nincs megrakva az ótó. Na de nekem épp ekkor világít az "egekbe" (bár végülis logikus). 3-ason kell használnom, mert akkor világít legjobban lefele. Éccakai országutas autózásnál szoktam 1-2-re rakni, hogy amikor jönnek szembe, akkor ne csak az orromig lássak amíg nemlehet refizni. Normális ez, vagy rosszúl van beállítva nekem? Nektek hogyan működik? 3-ason, vagy 0-áson világít lefele? Nekem '96-os GL. S nincs benne. 0 Állásban kellene jól világítania. Állítsd be, mert ez így nem jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ha valakit érdekel van itt első lámpa 3500ért is. :) http://www.bob.n1.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Csak úgy sziporkázok ma. :) Szóval még egy, de eldugulok: az újabb gépeken "átlátszó" az első index. Ez hogyan, sárga a lámpa, vagy a fehér mögött van egy réteg sárga műanyag? Kompatibilis az enyémmel az újabb, "átlátszó" index búra? Van a fehér - lásd későbbi modellek - és van az átlátszó, alias "clear" Mindkettő van a te kocsidhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Szerintetek mit ér 4db 80% Firestone firehavk 185/60 x15 ( biztos nem írtam helyesen) gumi magyar ft-ban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Szerintetek mit ér 4db 80% Firestone firehavk 185/60 x15 ( biztos nem írtam helyesen) gumi magyar ft-ban. :) Firehawk lesz az. Meg 14es. Nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Firehawk lesz az. Meg 14es. Nemde ? Az ;) de 15 :) Az ;) de 15 :D Igen a váltó méret szerint 185/60-14 akkor olyan hogy 185/65-15 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Az ;) de 15 :D Igen a váltó méret szerint 185/60-14 akkor olyan hogy 185/65-15 ;) Nah, csak megvan :) Tigrincsen van asszem gyárilag 185/65-15. Mennyi idősek a gummmmmik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 és van az átlátszó, alias "clear" http://www.fk-automotive.com/images/produkte/FKBLOP003.jpg Helló! Ezek az indexek mennyibe kerülnek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Nah, csak megvan :D Tigrincsen van asszem gyárilag 185/65-15. Mennyi idősek a gummmmmik ? Hát elmondás szerint 1 év, minta 6.2-6.9 mm szóval mit lehet kérni érte. Na szóval ezek komplett kerekek, nekem csak felni kéne ,gumit elkéne passzolni, :) Ja az indeyx szép vifil ft? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 http://www.addel.hu/template/temp1/product...rcategory=12610 nem tudom a benyásoknál ez olcsónak számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 http://www.addel.hu/template/temp1/product...rcategory=12610 nem tudom a benyásoknál ez olcsónak számít? ááááááá :) kizárt ez már ingyéé van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sztem igen.. nekem vmi 500 forint körüli öszeg rémlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok! Nem ide tartozik, de szerintem elég olcsón találtam igen jó minőségű és szép kartámaszt. Nagyon kényelmes, olyan érzésem van, mintha Vectrában utaznék. Az ára 8.355,- Ft, de nem írom le hol, csak ha kéritek a "reklám helye szitu" miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok! Nem ide tartozik, de szerintem elég olcsón találtam igen jó minőségű és szép kartámaszt. Nagyon kényelmes, olyan érzésem van, mintha Vectrában utaznék. Az ára 8.355,- Ft, de nem írom le hol, csak ha kéritek a "reklám helye szitu" miatt. Tudnál képet küldeni róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok Most regisztráltam magam a fórumon. Érdeklődni szeretnék, használt Opel astra vásárlásakor miket nézzek át rajta?Mire figyeljek?166000km mennyire sok egy astrában? És egyébb infók amik jol jönnek ha valaki használt astrát szeretne vásárolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Üdv a fórumon! Egy srácnak nemrég összeírtunk pár dolgot ugyanebben a témában, itt megtalálod: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=252&st=2540 Az a 166000km attól függ, hogy használták az autót, milyen motor van benne. Ha 8-szelepes és rendesen karban volt tartva, nem kínozták kb. még ennyit elmehet generálig. Némelyik 16-szelepes motor viszont előbb szorul felújításra. Ha mondasz évjáratot, motortípust többet segíthtetünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts