Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egy ilyen van Soltvadkerten is ful feketében, (piszkálva biztos nincs ennyire) meg egy nagy szárny van rajta, olyan alu... de még el is megy rajta. Áltsuli 2-3 osztályban volt egy ilyen mecsám citromsárga színű volt, menő verda volt, és azóta is az :)

talán ilyen volt:

n300z3mb.jpg

Megosztás:

Egy ilyen van Soltvadkerten is ful feketében, (piszkálva biztos nincs ennyire) meg egy nagy szárny van rajta, olyan alu... de még el is megy rajta. Áltsuli 2-3 osztályban volt egy ilyen mecsám citromsárga színű volt, menő verda volt, és azóta is az :)

Mikor még általánosba jártam, nem messze volt a cégünk egy emeletes ház aljában. A házban lakott egy srác, neki ilyen 300zx volt csak sárga. :D Itthon meg a szomszédban egy piros nsx.. <_<

Megosztás:

Nekem első lenne a legjobb. Van maszkban, de nem szeretem szétszedegetni.... :icon13:

Nekem meg csak arra az időre kéne, még beméretezem...valami egyedit szeretnék a régi helyére..de amíg nem készül el, nem akarom leszedni ami fent van <_<

Nem nekem elölről származik..maszkból

Akkor ami a maszkon van, kisebb mint ami a seggén van? :) :D

Megosztás:

Neeeeeeeeeeem :icon13:

Még egy ugyan ilyen kéne!!! Azért írtam Peti85-nek, hogy ha Sp-nek nem kell akkó ha ugyan ilyen mint az enyém, akkó én szívesen fogadom :D

Ha kell nekem is van a régi maszkról. -_-

Mi autónk.... :) Szól a keresztmami, hogy valami baj van a jobb ablaktörlő lapáttal, ugráll, meg nem töröl rendesen. Hát azért mert egy deka folyadékot nem nyom a spricni. Szétszedem a csövet, belefúlyok, semmi nézem hát egy visszacsapó szelep van a spricni alatt 3 centire a csőbe iktatva. Minek? Visszacsapó nem a mosómotor fölé kellene, hogy bentmaradjon a csőbe a cucc? Na mindegy szétszedem, fordítva van belerakva a golyó-rugó. <_< Összeraktam rendesen, alig spiccel, olyan erős a rugó. Kihagytam belőle, minak az jóaz az Opelbe a hátsó csőre a mosómotor fölé, legalább nem töröl szárazon . :lol: Így sem nyom semmit. El volt dugulva a spricni tűvel kapirgáltam ki nagy nehezen, most jó .

Megosztás:

Most volt itt egy minitali, Sanciék jöttek be

Igaz nem hajnal 5-kor de sikerült látni a korán kelt arcodat.. :D <_< :icon13:

Debrecenben meg oda-vissza traffiba botlottunk, mikor mentünk a böszörményin a tűzoltóság előtt dekkolt a feka skoda, visszafelébe meg a fehér vagonerr valamivel visszább sumákolt.. :)

Megosztás:

Most volt ittegy minitali, Sanciék jöttek be, és hozott nekemegy waresz feliratot, meg egy subaru jelet, gyülnek az emblémák gyülnek, akinek van, de nem kell igazábol, én szivesen átvesztem őket, tervezek egy képet, amiben csak emblémák, feliratok lesznek.

Nekem egy kadett sárvédőgumijáról leszedett nagy műanyag opeljel a kulcstartóm :) :D

Megosztás:

Kipróbáltad? :)

Nem de a légzsák piktorgram szerint MŰKÖDIK. Ugyan is gyújtás ráadása után 2-3mp múlva kialszik a légzsák pikto. Ha valami gebasz lenne akkor nem aludna el ERGO Pirosan világítana az arcomba. :icon13: Buszke vagyok magamra. :D EGYEDÜL CSINÁLOM MÁR 2napja. És holnap lesz vége. <_<

Megosztás:

Nem de a légzsák piktorgram szerint MŰKÖDIK. Ugyan is gyújtás ráadása után 2-3mp múlva kialszik a légzsák pikto. Ha valami gebasz lenne akkor nem aludna el ERGO Pirosan világítana az arcomba. <_< Buszke vagyok magamra. :) EGYEDÜL CSINÁLOM MÁR 2napja. És holnap lesz vége. :D

Hány éves a lufi,amit beraktál?

Megosztás:

Nem de a légzsák piktorgram szerint MŰKÖDIK. Ugyan is gyújtás ráadása után 2-3mp múlva kialszik a légzsák pikto. Ha valami gebasz lenne akkor nem aludna el ERGO Pirosan világítana az arcomba. <_< Buszke vagyok magamra. :) EGYEDÜL CSINÁLOM MÁR 2napja. És holnap lesz vége. :D

Ügyes vagy! Gratula :icon13:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.