Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nekem első lenne a legjobb. Van maszkban, de nem szeretem szétszedegetni.... :D Törött maszkbol se egyszerű kivenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Törött maszkbol se egyszerű kivenni :) Ezért nem bántom azt a pár hibátlant... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Neeeeeeeeeeem :D Még egy ugyan ilyen kéne!!! Azért írtam Peti85-nek, hogy ha Sp-nek nem kell akkó ha ugyan ilyen mint az enyém, akkó én szívesen fogadom :) Nem nekem elölről származik..maszkból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 600 Ft-ért vettem gumidugót a pótkerék alá a kaszniba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 http://i778.photobucket.com/albums/yy62/Tw...66_gYp9G-XL.jpg Egy ilyen van Soltvadkerten is ful feketében, (piszkálva biztos nincs ennyire) meg egy nagy szárny van rajta, olyan alu... de még el is megy rajta. Áltsuli 2-3 osztályban volt egy ilyen mecsám citromsárga színű volt, menő verda volt, és azóta is az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 ( Made in Hening, puszi neki :D ) Azt azért megkockáztatom, hogy ilyen jellegű köszönetnyilvánításra nem tart igényt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Egy ilyen van Soltvadkerten is ful feketében, (piszkálva biztos nincs ennyire) meg egy nagy szárny van rajta, olyan alu... de még el is megy rajta. Áltsuli 2-3 osztályban volt egy ilyen mecsám citromsárga színű volt, menő verda volt, és azóta is az :) talán ilyen volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Egy ilyen van Soltvadkerten is ful feketében, (piszkálva biztos nincs ennyire) meg egy nagy szárny van rajta, olyan alu... de még el is megy rajta. Áltsuli 2-3 osztályban volt egy ilyen mecsám citromsárga színű volt, menő verda volt, és azóta is az :) Mikor még általánosba jártam, nem messze volt a cégünk egy emeletes ház aljában. A házban lakott egy srác, neki ilyen 300zx volt csak sárga. :D Itthon meg a szomszédban egy piros nsx.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Mikor még általánosba jártam, nem messze volt a cégünk egy emeletes ház aljában. A házban lakott egy srác, neki ilyen 300zx volt csak sárga. :) Itthon meg a szomszédban egy piros nsx.. :D A szín egyezik, csak a méret nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nekem első lenne a legjobb. Van maszkban, de nem szeretem szétszedegetni.... :icon13: Nekem meg csak arra az időre kéne, még beméretezem...valami egyedit szeretnék a régi helyére..de amíg nem készül el, nem akarom leszedni ami fent van <_< Nem nekem elölről származik..maszkból Akkor ami a maszkon van, kisebb mint ami a seggén van? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Neeeeeeeeeeem :icon13: Még egy ugyan ilyen kéne!!! Azért írtam Peti85-nek, hogy ha Sp-nek nem kell akkó ha ugyan ilyen mint az enyém, akkó én szívesen fogadom :D Ha kell nekem is van a régi maszkról. -_- Mi autónk.... :) Szól a keresztmami, hogy valami baj van a jobb ablaktörlő lapáttal, ugráll, meg nem töröl rendesen. Hát azért mert egy deka folyadékot nem nyom a spricni. Szétszedem a csövet, belefúlyok, semmi nézem hát egy visszacsapó szelep van a spricni alatt 3 centire a csőbe iktatva. Minek? Visszacsapó nem a mosómotor fölé kellene, hogy bentmaradjon a csőbe a cucc? Na mindegy szétszedem, fordítva van belerakva a golyó-rugó. <_< Összeraktam rendesen, alig spiccel, olyan erős a rugó. Kihagytam belőle, minak az jóaz az Opelbe a hátsó csőre a mosómotor fölé, legalább nem töröl szárazon . :lol: Így sem nyom semmit. El volt dugulva a spricni tűvel kapirgáltam ki nagy nehezen, most jó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Akkor ami a maszkon van, kisebb mint ami a seggén van? :) :D A faceliftesnek a hűtőmaszkban lévő jel karikájának átmérője: 105mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Most volt itt egy minitali, Sanciék jöttek be Igaz nem hajnal 5-kor de sikerült látni a korán kelt arcodat.. :D <_< :icon13: Debrecenben meg oda-vissza traffiba botlottunk, mikor mentünk a böszörményin a tűzoltóság előtt dekkolt a feka skoda, visszafelébe meg a fehér vagonerr valamivel visszább sumákolt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Most volt ittegy minitali, Sanciék jöttek be, és hozott nekemegy waresz feliratot, meg egy subaru jelet, gyülnek az emblémák gyülnek, akinek van, de nem kell igazábol, én szivesen átvesztem őket, tervezek egy képet, amiben csak emblémák, feliratok lesznek. Nekem egy kadett sárvédőgumijáról leszedett nagy műanyag opeljel a kulcstartóm :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Na szasztok. Mai nappal LÉGZSÁKOS a kocsim. És mindene működik. :) ÖÖÖM BODOTTÁ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Na szasztok. Mai nappal LÉGZSÁKOS a kocsim. És mindene működik. :) ÖÖÖM BODOTTÁ. Kipróbáltad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ha kell nekem is van a régi maszkról. :icon13: ..... És az Faceliftes? A faceliftesnek a hűtőmaszkban lévő jel karikájának átmérője: 105mm A többi méret is kéne.... :) Kipróbáltad? :D Én is ezt akartam kérdezni..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 A faceliftesnek a hűtőmaszkban lévő jel karikájának átmérője: 105mm Az enyém csak 91mm. És az Faceliftes? Nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Az enyém csak 91mm. Nem. :D Kár! No mindegy...Azért megmutatom hogy mégis mire gondolok: Ilyen most a villámot mindenképp megszeretném tartani......és pl ilyen lenne de ez csak egy példa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kipróbáltad? :) Nem de a légzsák piktorgram szerint MŰKÖDIK. Ugyan is gyújtás ráadása után 2-3mp múlva kialszik a légzsák pikto. Ha valami gebasz lenne akkor nem aludna el ERGO Pirosan világítana az arcomba. :icon13: Buszke vagyok magamra. :D EGYEDÜL CSINÁLOM MÁR 2napja. És holnap lesz vége. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nem de a légzsák piktorgram szerint MŰKÖDIK. Ugyan is gyújtás ráadása után 2-3mp múlva kialszik a légzsák pikto. Ha valami gebasz lenne akkor nem aludna el ERGO Pirosan világítana az arcomba. <_< Buszke vagyok magamra. :) EGYEDÜL CSINÁLOM MÁR 2napja. És holnap lesz vége. :D Hány éves a lufi,amit beraktál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nem de a légzsák piktorgram szerint MŰKÖDIK. Ugyan is gyújtás ráadása után 2-3mp múlva kialszik a légzsák pikto. Ha valami gebasz lenne akkor nem aludna el ERGO Pirosan világítana az arcomba. <_< Buszke vagyok magamra. :) EGYEDÜL CSINÁLOM MÁR 2napja. És holnap lesz vége. :D Ügyes vagy! Gratula :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kár! No mindegy...Azért megmutatom hogy mégis mire gondolok: Ilyen most a villámot mindenképp megszeretném tartani......és pl ilyen lenne de ez csak egy példa :) Nekem nem jön be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nekem nem jön be. <_< Jóóóó van ez még csak vázlat :D Még agyalok rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts