szauter74 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne? Én is beraktam, a fél hűtőt eltakarja. Jobb a melegedés, és hosszú táv alkalmával sem esik annyira vissza a mutató. Elötte gyakran visszaesett 2-3 fokot a mutató menet közben. Most kevésbé van ilyen. Többet van a mutató üzemi hőmérsékleten. Dugóban meg a venti ígyis-úgyis bekapcsol és vissza hűti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sorry ha offnak minösülne de ezt nem lehet kihyagni és tom hogy ezt a topikot sokan olvassátok szoval aki tudja nézze meg a videot...számomra uj volt talán valakinek nem : (végül is ISUZU motor nem áll távol az opeltől :)) http://video.google.com/videoplay?docid=-5...&q=Isuzu+Gemini Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Hmm, némileg tudnak vezetni a csávók :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sziasztok Lakók! Egy kérdésem lenne, mivel eléggé bátortalan vagyok az ajtókárpít levételével kapcsolatban segítséget kérnék, hogy mit és hogyan tudok elrontani rajta az esetleges infó hiány miatt? Lényeg, hogy recseg a job központi záram és még soha nem bontottam meg a kárpitott! Szóval ha esetleg valakinek eszébe jut valami amit már hibázott a témában az légyszi írjon nekem! Köszönöm: Szép Napokat a hideg ellenére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sziasztok Lakók! Egy kérdésem lenne, mivel eléggé bátortalan vagyok az ajtókárpít levételével kapcsolatban segítséget kérnék, hogy mit és hogyan tudok elrontani rajta az esetleges infó hiány miatt? Lényeg, hogy recseg a job központi záram és még soha nem bontottam meg a kárpitott! Szóval ha esetleg valakinek eszébe jut valami amit már hibázott a témában az légyszi írjon nekem! Köszönöm: Szép Napokat a hideg ellenére! milyen ablakod van, villany? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sziasztok Lakók! Egy kérdésem lenne, mivel eléggé bátortalan vagyok az ajtókárpít levételével kapcsolatban segítséget kérnék, hogy mit és hogyan tudok elrontani rajta az esetleges infó hiány miatt? Lényeg, hogy recseg a job központi záram és még soha nem bontottam meg a kárpitott! Szóval ha esetleg valakinek eszébe jut valami amit már hibázott a témában az légyszi írjon nekem! Köszönöm: Szép Napokat a hideg ellenére! Itt a lényeg - a hideg - ilyen időben szerintem tuti eltörnének a kárpittartó bolhák, mindenképpen fűtött garázsban kéne szerelni, miután az autó is átmelegedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Itt a lényeg - a hideg - ilyen időben szerintem tuti eltörnének a kárpittartó bolhák, mindenképpen fűtött garázsban kéne szerelni, miután az autó is átmelegedett. pontosan :) és legyen tartalék bolha (patent) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 pontosan ;) és legyen tartalék bolha (patent) nekem eddig nem tort bolha, mondjuk mindig nyaron szereltem. viszont az ablaktekero kurblit csak serulesek aran lehet rendesen visszatenni ;) elotte nem art bevenni 2 doboz sanaxot, nehogy felidegesitsd magad :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Az első ködlámpa kapcsoló alatt van nekem üres, nagy kapcsoló hely. Az mit kapcsolna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Az első ködlámpa kapcsoló alatt van nekem üres, nagy kapcsoló hely. Az mit kapcsolna? MOst hiretelen lehet rosszat mondok... fényszóró magasság állítás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 fényszóró magasság állító tekerenytű helye nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Tényleg. Hopp, még egy extra, amit beszerelhetek. :) Ehhez új pilács kellene, vagy csak a 2 állító moci+mechanika hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Tényleg. Hopp, még egy extra, amit beszerelhetek. :) Ehhez új pilács kellene, vagy csak a 2 állító moci+mechanika hozzá? Két másik lámpa is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hm. Az állítható lámpa nem alap minden Astrában? :) Én azt hittem... az én legfapadosabb verziómban is bennevan. Csak a működését nem értem :D A leírás szerint 0-ás álláson kell(ene) használni, ha nincs megrakva az ótó. Na de nekem épp ekkor világít az "egekbe" (bár végülis logikus). 3-ason kell használnom, mert akkor világít legjobban lefele. Éccakai országutas autózásnál szoktam 1-2-re rakni, hogy amikor jönnek szembe, akkor ne csak az orromig lássak amíg nemlehet refizni. Normális ez, vagy rosszúl van beállítva nekem? Nektek hogyan működik? 3-ason, vagy 0-áson világít lefele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ha nagyobb az érték, akkor jobban konyul lefele. Normál használatban ha jól vannak beállítva a fényszórók, 0-án kell használni. Ha pakolod a kocsi seggét, akkor ugye magasabbra világít az eleje, ezért ilyenkor kell lejjebb venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hm. Az állítható lámpa nem alap minden Astrában? :) Én azt hittem... az én legfapadosabb verziómban is bennevan. Csak a működését nem értem ;) A leírás szerint 0-ás álláson kell(ene) használni, ha nincs megrakva az ótó. Na de nekem épp ekkor világít az "egekbe" (bár végülis logikus). 3-ason kell használnom, mert akkor világít legjobban lefele. Éccakai országutas autózásnál szoktam 1-2-re rakni, hogy amikor jönnek szembe, akkor ne csak az orromig lássak amíg nemlehet refizni. Normális ez, vagy rosszúl van beállítva nekem? Nektek hogyan működik? 3-ason, vagy 0-áson világít lefele? Nem értem, hogy mit nem értesz :D ez így a jó: Ha megvan rakva az autó akkor leül a hátulja -> az orra megemelkedik -> feljebb világít. Tehát ha fullon megvan pakolva akkor 3-as ha nincs akkor mehet feljebb. Nekem amúgy szinte mindig 2-esen van - ha meg full megvan rakva akkor 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Hm. Az állítható lámpa nem alap minden Astrában? :) Én azt hittem... az én legfapadosabb verziómban is bennevan. Csak a működését nem értem :D A leírás szerint 0-ás álláson kell(ene) használni, ha nincs megrakva az ótó. Na de nekem épp ekkor világít az "egekbe" (bár végülis logikus). 3-ason kell használnom, mert akkor világít legjobban lefele. Éccakai országutas autózásnál szoktam 1-2-re rakni, hogy amikor jönnek szembe, akkor ne csak az orromig lássak amíg nemlehet refizni. Normális ez, vagy rosszúl van beállítva nekem? Nektek hogyan működik? 3-ason, vagy 0-áson világít lefele? Rosszul van beállítva... alaphelyzetben, amikor 0-ban áll, a majdnem üres(elméletileg kéne bele rakni minimum egy embernyi terhelést) gépen kell beállítani a fényszórót.... ekkor nem szabad vakítania a szembejövőket. Mert ugye a terhelés növekedésével elkezdjük tekerni a 3-as felé... hogy ahogy terhelősik a hátulja, úgy egyre lejjebb vigyük a fénycsóvát... hogy ne a szembejövőt vakítsa... Ja, és ez nem alap... nincs benne mindegyikben... nekem sincs, viszont a kábelei megvannak. De sosem volt még benne állítható lámpicsek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Rosszul van beállítva... alaphelyzetben, amikor 0-ban áll, a majdnem üres(elméletileg kéne bele rakni minimum egy embernyi terhelést) gépen kell beállítani a fényszórót.... ekkor nem szabad vakítania a szembejövőket. De ő a számok és a magasság kapcsolatára kérdezett, azt nem mondta, hogy 0-án vakít neki, csak azt, hogy akkor világít a legjobban felfelé - és ez így a jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ... Na de nekem épp ekkor világít az "egekbe"... ...Normális ez, vagy rosszúl van beállítva nekem?... De ő a számok és a magasság kapcsolatára kérdezett, azt nem mondta, hogy 0-án vakít neki, csak azt, hogy akkor világít a legjobban felfelé - és ez így a jó... Szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Nos igen... Így akkor jó. Viszont 0-n szerintem nekem nagyon durván felfele, vagy egyenesen világít, így még üresen sem szoktam használni. Valszeg akkor nekem rosszúl vannak állítva a lámpák. Majd megnézetem legközelebb szerelőnél. Bár lehet, hogy jó így. 0-n kb meddig kell elvilágítania? 3-ason nekem olyan kb 10m-ig "lát el". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Nos igen... Így akkor jó. Viszont 0-n szerintem nekem nagyon durván felfele, vagy egyenesen világít, így még üresen sem szoktam használni. Valszeg akkor nekem rosszúl vannak állítva a lámpák. Majd megnézetem legközelebb szerelőnél. Bár lehet, hogy jó így. 0-n kb meddig kell elvilágítania? 3-ason nekem olyan kb 10m-ig "lát el". 0-án kb. vízszintesnek kell lenni a fénycsóva útjának. ezt kb. úgy lehet jellemezni, hogy a kocsitól olyan 5 méterre kb. 2-4 cm-t veszítsen a magasságából. Ez érthető? Ekkor szerintem jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 0-án kb. vízszintesnek kell lenni a fénycsóva útjának. ezt kb. úgy lehet jellemezni, hogy a kocsitól olyan 5 méterre kb. 2-4 cm-t veszítsen a magasságából. Ez érthető? Ekkor szerintem jó. ;) Aha! Köszi :) Este megkérem havert hogy nézzük meg, majd szemből megnézi, hogy mennyire vakít 0-n :D Mert az lenne nekem a jó, 0-n frankón látok vele, amikor jönnek szemből. Kérdés, hogy a szemből jövő is lát e ;) Majd leteszteljük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Aha! Köszi :) Este megkérem havert hogy nézzük meg, majd szemből megnézi, hogy mennyire vakít 0-n :D Mert az lenne nekem a jó, 0-n frankón látok vele, amikor jönnek szemből. Kérdés, hogy a szemből jövő is lát e ;) Majd leteszteljük... Nincs mit! Örölök, hogy segíthettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Két másik lámpa is kell. Akkor ezt buktam. Annyit nem ér a dolog. :) Szerk: pedig ez persze fullra be van kábelezve, ellentétben a tompítottal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Akkor ezt buktam. Annyit nem ér a dolog. :) Szerk: pedig ez persze fullra be van kábelezve, ellentétben a tompítottal... Ködfényt akartál írni ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts