mörfi Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Mivel a facelift előtti modelleknek másmilyen a visszapillantója szerintem nem jó hozzá az újabbakhoz való szélterelő, de legalábbis valószínűleg nem fog tökéletesen passzolni. Én nyáron a Csergőben vettem, jóval olcsóbbat mint a Szatuna és semmi bajom vele. Szatuna zajos mint állat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 hy! Láttam a képen hogy nem az angeles lámpa van az autóban hanem másfajta dupla kerek vagy csak elnéztem Nekem kellene olyan mert ha xenont belerakom akkor nincs távolságim emiatt nincs benne :) Pedig izzó és generátor mint a tenger :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Szatuna zajos mint állat. :) Viszont működik. Ami kisebb, az nem zajos, de nem is ilyen hatásos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Milyen kartervédőt érdemes venni, ha főleg a kosz ellen szeretném felapplikálni? A gyári az úgy tudom, h meglehetőst lukacsos. Láttam ~24 körül műanyagot, ponros árat nem tudok, de az eléggé zárt volt. Rögzítése hogyan? Vannak előre megcsinált felfogatási pontok, vagy faragnom kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 én gyárit vettem. igaz lyukacsos, viszont nem biztos hogy szerencsés teljesen leburkolni utolag, mert a kartel nem kap elég hütést, akkor az nem biztos hogy egészséges a motornak.... és a gyári a k.strapabiró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Itt Kecsón árulnak valami SHERIFF márkát... :D Nagyon brutál kazánlemezböl készül Ha kell infó utánnanézhetek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Itt Kecsón árulnak valami SHERIFF márkát... :D Nagyon brutál kazánlemezböl készül Ha kell infó utánnanézhetek... :) Az a sheriff elég sokat bír és pesten is kapni asszem a boombastickban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az a sheriff elég sokat bír és pesten is kapni asszem a boombastickban. Vagy kesessétek Viktort (VKTR) a Csergőben, hátha tud olcsóbban, nekem tudott... :) anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Akkor döntsétek el, h melyik jobb, ez nálam úgyis csak nyár végi project. :) Felfogatásra vki? Gondolom nekem kell felberhelni csavarokkal a vasra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Akkor döntsétek el, h melyik jobb, ez nálam úgyis csak nyár végi project. :D Felfogatásra vki? Gondolom nekem kell felberhelni csavarokkal a vasra? Viktor is a sheriffet tudja/tudta... :) Kérdezd meg Püben? Amúgy nekem is az van, és egész jól bírja a strapát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Felfogatásra vki? Gondolom nekem kell felberhelni csavarokkal a vasra? Amennyire én tudom gyári helyre megy (és talán gyári csavarokkal is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne? Elméletileg nem kéne....Mivel hideg mocinál a termosztát úgyis zárva van, tehát addig a hűtőbe-ből víz nem igazán jut a motorból-ba. Tehát Jó termosztát esetén nem igazán számít. Esetleg annyit befolyásol, hogy kevesebb menetszél jut a mocira, így némileg "gyorsabb" a felmelegedés... A dugókat kerüld... meg ha meleg idő lesz, inkább vedd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 ehhez mit szóltok? Chiptuning :D ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 ehhez mit szóltok? Chiptuning :D ;) ;) :) Astra 2.0 16V gyárilag 200 paci. Mindez a szívó benzinmotor listán. Gondolom igazán vághatják a dolgot. A sok gagyi tuningcég (Lexmaul, dbilas, irmsher, eds) max. ezeknek a felét irja egy sima chipre, szóval ezek biztos elég jók, ha kétszer annyit kihoznak belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Mit szóljunk? :) Ha fékpadon csinálják, akár még jó is lehet a dolog. :D Ha csak feltöltenek egy univerzális módosított paramétertáblát a vezérlőbe, és semmi mérés, akkor sok esetben csak irányadó lehet az az érték, amit írnak a leendő lóerőre. Meg kell kérdezni őket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Astra 2.0 16V gyárilag 200 paci. Mindez a szívó benzinmotor listán. Gondolom igazán vághatják a dolgot. A sok gagyi tuningcég (Lexmaul, dbilas, irmsher, eds) max. ezeknek a felét irja egy sima chipre, szóval ezek biztos elég jók, ha kétszer annyit kihoznak belőle... igen azt én is néztem :D mielőtt félreértenétek, nekem eszemben sincs ilyet csináltatni. csak másik fórumon láttam a linket, gondoltam beteszem ide, hadd röhögjünk itt is ;) Mit szóljunk? :) Ha fékpadon csinálják, akár még jó is lehet a dolog. ;) Ha csak feltöltenek egy univerzális módosított paramétertáblát a vezérlőbe, és semmi mérés, akkor sok esetben csak irányadó lehet az az érték, amit írnak a leendő lóerőre. Meg kell kérdezni őket. :P szerintem vakitás az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Andris, a miénken dobna kemény 10LE-t, akkor már inkább C14SE-átalakítás, az +22-t ad, és még nem is árt annyira a motornak, mint amennyire ez árthat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ettől függetlenül tényleg lehet korrekt a cég, csak az adatok alapján kevéssé hihető. Az NZ-hez + 10 paci, az több mint 15% és azért az már elég komolynak számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Andris, a miénken dobna kemény 10LE-t, akkor már inkább C14SE-átalakítás, az +22-t ad, és még nem is árt annyira a motornak, mint amennyire ez árthat :) ha 10LEt dob rajta, megnyalom a 11.ik ujjam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ja, százalékosan nem olyan rossz, de abszolut értékben jobban jár az ember, ha SE-t csinál belőle, ha meg ahhoz még + ez a chiptuning, akkor mégjobban, bár nem látok ott SE-hez chipet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ja, százalékosan nem olyan rossz, de abszolut értékben jobban jár az ember, ha SE-t csinál belőle, ha meg ahhoz még + ez a chiptuning, akkor mégjobban, bár nem látok ott SE-hez chipet... :) ilyen szintü autókhoz szerintem felesleges a chiptuning. nem is lesz nekem szerintem, mert csak pénzkidobás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne? Nekem teljesen el van takarva de azért állítható :D , és jobban melegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Par hete en is probalkoztam vele, de nalam nem nagyon volt erezheto hatasa igy kivettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 No, most este leteszteltem az eltakart hűtőt :) Egy picit segít, úgy vettem észre, hogy hamarabb van fűtésem is, pedig most aztán extrém hideg van errefelé! Amúgy én is amiatt raktam be, hogy a mocira kevesebb levegő menjen, a termosztátom elvileg jó (van fűtésem elég hamar, de most méghamarabb :D). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts