mörfi Elküldve Január20, 2006 Elküldve Január20, 2006 Mivel a facelift előtti modelleknek másmilyen a visszapillantója szerintem nem jó hozzá az újabbakhoz való szélterelő, de legalábbis valószínűleg nem fog tökéletesen passzolni. Én nyáron a Csergőben vettem, jóval olcsóbbat mint a Szatuna és semmi bajom vele. Szatuna zajos mint állat. :)
1.7DTL Elküldve Január20, 2006 Elküldve Január20, 2006 hy! Láttam a képen hogy nem az angeles lámpa van az autóban hanem másfajta dupla kerek vagy csak elnéztem Nekem kellene olyan mert ha xenont belerakom akkor nincs távolságim emiatt nincs benne :) Pedig izzó és generátor mint a tenger :D
leslie Elküldve Január20, 2006 Elküldve Január20, 2006 Szatuna zajos mint állat. :) Viszont működik. Ami kisebb, az nem zajos, de nem is ilyen hatásos.
leslie Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Milyen kartervédőt érdemes venni, ha főleg a kosz ellen szeretném felapplikálni? A gyári az úgy tudom, h meglehetőst lukacsos. Láttam ~24 körül műanyagot, ponros árat nem tudok, de az eléggé zárt volt. Rögzítése hogyan? Vannak előre megcsinált felfogatási pontok, vagy faragnom kell?
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 én gyárit vettem. igaz lyukacsos, viszont nem biztos hogy szerencsés teljesen leburkolni utolag, mert a kartel nem kap elég hütést, akkor az nem biztos hogy egészséges a motornak.... és a gyári a k.strapabiró.
paja Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Itt Kecsón árulnak valami SHERIFF márkát... :D Nagyon brutál kazánlemezböl készül Ha kell infó utánnanézhetek... :)
Tom Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Itt Kecsón árulnak valami SHERIFF márkát... :D Nagyon brutál kazánlemezböl készül Ha kell infó utánnanézhetek... :) Az a sheriff elég sokat bír és pesten is kapni asszem a boombastickban.
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Az a sheriff elég sokat bír és pesten is kapni asszem a boombastickban. Vagy kesessétek Viktort (VKTR) a Csergőben, hátha tud olcsóbban, nekem tudott... :) anno...
leslie Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Akkor döntsétek el, h melyik jobb, ez nálam úgyis csak nyár végi project. :) Felfogatásra vki? Gondolom nekem kell felberhelni csavarokkal a vasra?
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Akkor döntsétek el, h melyik jobb, ez nálam úgyis csak nyár végi project. :D Felfogatásra vki? Gondolom nekem kell felberhelni csavarokkal a vasra? Viktor is a sheriffet tudja/tudta... :) Kérdezd meg Püben? Amúgy nekem is az van, és egész jól bírja a strapát... ;)
Tom Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Felfogatásra vki? Gondolom nekem kell felberhelni csavarokkal a vasra? Amennyire én tudom gyári helyre megy (és talán gyári csavarokkal is).
Exian Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne?
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne? Elméletileg nem kéne....Mivel hideg mocinál a termosztát úgyis zárva van, tehát addig a hűtőbe-ből víz nem igazán jut a motorból-ba. Tehát Jó termosztát esetén nem igazán számít. Esetleg annyit befolyásol, hogy kevesebb menetszél jut a mocira, így némileg "gyorsabb" a felmelegedés... A dugókat kerüld... meg ha meleg idő lesz, inkább vedd ki.
Tom Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 ehhez mit szóltok? Chiptuning :D ;) ;) :) Astra 2.0 16V gyárilag 200 paci. Mindez a szívó benzinmotor listán. Gondolom igazán vághatják a dolgot. A sok gagyi tuningcég (Lexmaul, dbilas, irmsher, eds) max. ezeknek a felét irja egy sima chipre, szóval ezek biztos elég jók, ha kétszer annyit kihoznak belőle...
opel16v Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Mit szóljunk? :) Ha fékpadon csinálják, akár még jó is lehet a dolog. :D Ha csak feltöltenek egy univerzális módosított paramétertáblát a vezérlőbe, és semmi mérés, akkor sok esetben csak irányadó lehet az az érték, amit írnak a leendő lóerőre. Meg kell kérdezni őket. ;)
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Astra 2.0 16V gyárilag 200 paci. Mindez a szívó benzinmotor listán. Gondolom igazán vághatják a dolgot. A sok gagyi tuningcég (Lexmaul, dbilas, irmsher, eds) max. ezeknek a felét irja egy sima chipre, szóval ezek biztos elég jók, ha kétszer annyit kihoznak belőle... igen azt én is néztem :D mielőtt félreértenétek, nekem eszemben sincs ilyet csináltatni. csak másik fórumon láttam a linket, gondoltam beteszem ide, hadd röhögjünk itt is ;) Mit szóljunk? :) Ha fékpadon csinálják, akár még jó is lehet a dolog. ;) Ha csak feltöltenek egy univerzális módosított paramétertáblát a vezérlőbe, és semmi mérés, akkor sok esetben csak irányadó lehet az az érték, amit írnak a leendő lóerőre. Meg kell kérdezni őket. :P szerintem vakitás az egész.
FPepe Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Andris, a miénken dobna kemény 10LE-t, akkor már inkább C14SE-átalakítás, az +22-t ad, és még nem is árt annyira a motornak, mint amennyire ez árthat :)
Tom Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Ettől függetlenül tényleg lehet korrekt a cég, csak az adatok alapján kevéssé hihető. Az NZ-hez + 10 paci, az több mint 15% és azért az már elég komolynak számít.
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Andris, a miénken dobna kemény 10LE-t, akkor már inkább C14SE-átalakítás, az +22-t ad, és még nem is árt annyira a motornak, mint amennyire ez árthat :) ha 10LEt dob rajta, megnyalom a 11.ik ujjam :D
FPepe Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Ja, százalékosan nem olyan rossz, de abszolut értékben jobban jár az ember, ha SE-t csinál belőle, ha meg ahhoz még + ez a chiptuning, akkor mégjobban, bár nem látok ott SE-hez chipet... :)
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Ja, százalékosan nem olyan rossz, de abszolut értékben jobban jár az ember, ha SE-t csinál belőle, ha meg ahhoz még + ez a chiptuning, akkor mégjobban, bár nem látok ott SE-hez chipet... :) ilyen szintü autókhoz szerintem felesleges a chiptuning. nem is lesz nekem szerintem, mert csak pénzkidobás.
loree_gsi16v Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Olvastam itt valahol (valamelyik topikban), hogy ilyenkor télen célszerű a hűtőt eltakarni. Na én be is raktam egy karton lapot, de csak kb a fél hűtőt takarja el, elegendő így? Számítani fog így valamit a melegedésben? Az egészet nyílván nemszabad eltakarni, mert az üzemmeleg motort már hűteni kéne :) Szóval ér valamit, hogy csak pont a fél hűtőt takartam le, vagy picit jobban lekéne? Nekem teljesen el van takarva de azért állítható :D , és jobban melegszik.
GH Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Par hete en is probalkoztam vele, de nalam nem nagyon volt erezheto hatasa igy kivettem....
Exian Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 No, most este leteszteltem az eltakart hűtőt :) Egy picit segít, úgy vettem észre, hogy hamarabb van fűtésem is, pedig most aztán extrém hideg van errefelé! Amúgy én is amiatt raktam be, hogy a mocira kevesebb levegő menjen, a termosztátom elvileg jó (van fűtésem elég hamar, de most méghamarabb :D).
Recommended Posts