Opeles90 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 http://www.nyugatmagyar.hu/kepek/kepgaleria/2454148.jpg Sok nem maradt belőle <_< :icon13: Túlélte a sofőr? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Túlélte a sofőr? :) :D Nem...19éves srác vezette...kocsisort előzött, szemből telibe kapott egy Hyundai személykocsit, abban ketten súlyosan sérültek...84es főúton Sopronnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nem...19éves srác vezette...kocsisort előzött, szemből telibe kapott egy Hyundai személykocsit, abban ketten súlyosan sérültek...84es főúton Sopronnál... :D áúú... Na de megjött a feliratom <_< Benzinesek, lehet szívózni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 <_< áúú... Na de megjött a feliratom :icon13: Benzinesek, lehet szívózni :) http://dl.dropbox.com/u/7102596/PA190005.JPG Előre? hátra? Ja semmi bajom a dízellel...majdnem az lett nekem is, igaz nem astra, de az már a múlt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Előre? hátra? Ja semmi bajom a dízellel...majdnem az lett nekem is, igaz nem astra, de az már a múlt :) Csomagtartóajtó bal alsó sarok az üvegen. :D Kis 20 centi hosszú 2 centi magas felirat. Nem nagy. Így nem feltünő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 megint sulii :D mi újság srácok?? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Mert az bárkit is érdekel,hogy ki kinek nem adott vagy adott? :) Irigylem a problémáitokat. <_< Ugyan már! :icon13: Csak van aki örült annak, hogy újra írok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Csak van aki örült annak, hogy újra írok. :) Meg van aki azt a q@&#va messengert nézi nincs-e ott a címsorban, hogy "Edit".. :icon13: Szerintem a hf tömítés lesz az. De csak "belül" a tűzfal felőli részen olajos. Most annyira nem vagyok képben a motorral de nem lehet, hogy a szívósornál a tömítés nem okés? <_< Mert ott is kijöhet olaj.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 megint sulii :D mi újság srácok?? :icon13: :) Izgalmas óráid lehetnek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Meg van aki azt a q@&#va messengert nézi nincs-e ott a címsorban, hogy "Edit".. <_< Valamelyik nap sem szóltál hozzám. :icon13: :) Összefüggő, legalább 10-20 perces beszélgetésre ritkán van időm. Ne haragudjatok. Mindenre egyedül vagyok, most ha már vége a kinti munkáknak is, több időm lesz. Ígérem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Izgalmas óráid lehetnek! B) info van most! :D :) a tegnapit is megmagyaráztam! :D :D am ma jó jegyeket is kaptam! :P Valamelyik nap sem szóltál hozzám. ;) <_< Összefüggő, legalább 10-20 perces beszélgetésre ritkán van időm. Ne haragudjatok. Mindenre egyedül vagyok, most ha már vége a kinti munkáknak is, több időm lesz. Ígérem. :icon13: kinti munka?? remélem a cég alapítás van folyamatban! :lol: :lol: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Valamelyik nap sem szóltál hozzám. :lol: :) Összefüggő, legalább 10-20 perces beszélgetésre ritkán van időm. Ne haragudjatok. Mindenre egyedül vagyok, most ha már vége a kinti munkáknak is, több időm lesz. Ígérem. :D Télleg? :icon13: Esküszöm, hogy nem láttalak <_< és nincs harag, tudom hogy eléggé elfoglalt vagy.. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 :D áúú... Na de megjött a feliratom <_< Benzinesek, lehet szívózni :) http://dl.dropbox.com/u/7102596/PA190005.JPG POWER ? :icon13: ( Te mondtad hogy lehet szívózni... Habár szívózni a dízel motor szokott :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 POWER ? :icon13: ( Te mondtad hogy lehet szívózni... Habár szívózni a dízel motor szokott :lol: ) -_- Power bizony :) Ahogy apám mondaná.. Elhúzza a k*rvaistent is :D <_< Nem gyorsaság/gyorsulás "powerre" gondolok. Inkább olyan dízeles mindent mozdítósra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
üveghang Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=snm5ez Érdemes regelni!!!:);) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=snm5ez Érdemes regelni!!!<_<;) Ne kezdd már te is :D a csapból is ez folyik.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=snm5ez Érdemes regelni!!!:D;) A nyerés folyamatát ismertetnéd? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 A nyerés folyamatát ismertetnéd? :D Ott van a részvételi feltételekben <_< piramisjáték.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Ott van a részvételi feltételekben <_< piramisjáték.. :) Valami hasonlót olvastam ki én is. Akkor kapok kannát, ha valakit sikerül meghívnom...? Pedig 3000 literből milyen sokáig el lehetne járni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Valami hasonlót olvastam ki én is. Akkor kapok kannát, ha valakit sikerül meghívnom...? Pedig 3000 literből milyen sokáig el lehetne járni... :) Hűűű...míg az astrával járnék szerintem soha többet az életben nem kéne tankolnom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=snm5ez Érdemes regelni!!!:);) Mennyit kapsz regisztrációként ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Valami hasonlót olvastam ki én is. Akkor kapok kannát, ha valakit sikerül meghívnom...? Pedig 3000 literből milyen sokáig el lehetne járni... :) Annyira jó, hogy elolvastátok az oldal tartalmát :D Nem lehetséges, hogy 1 online biztosítási portál promociójáról van szó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Annyira jó, hogy elolvastátok az oldal tartalmát :D Nem lehetséges, hogy 1 online biztosítási portál promociójáról van szó ? Már az URL címében benne van... :) És ha már üzemanyag: "Ismét változik az üzemanyagok ára szerdától a hazai kutakon: a benzin 4 forinttal drágább, a gázolaj pedig 3 forinttal olcsóbb lesz - értesült a holtankoljak.hu internetes portál" Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hülye kérdés.. Szerintetek mennyiért tudnám eladni az autóm ? vagy mennyit kérjek érte ? 94-es átlagos állapot. 300 ezer km.. Caraván kivitel, isuzu dízil.. Bal sárvédőív rozsdás.. Amúgy a egyben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Kinek milyen a zöldkártyás matricája c14nz-n? Enyém piros... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts