Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ugyan ez az én anyagom is, csak én más színben vettem direkt :D Széplett <_< Enyémre is rácsodáztak már páran, legjobban az esik, mikor egymásik astrás teszi ezt :icon13: de 1et nem értek...Bár biztos egyszerű rá a válasz. Mi a ######tól válik ez le??? Nekem nyár elején nem volt semmi, nyár közepén egy kicsi folt, most meg már a fél tetőkárpit lóg. Miéért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 de 1et nem értek...Bár biztos egyszerű rá a válasz. Mi a ######tól válik ez le??? Nekem nyár elején nem volt semmi, nyár közepén egy kicsi folt, most meg már a fél tetőkárpit lóg. Miéért? :) Nyáron a kocsi felmelegszik 60 fokra, télen -20-ra, pára, egyéb , elöregszik a ragasztó is, mint minden más anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomm Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 szervót csak atf olajjal szabad feltölteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nyáron a kocsi felmelegszik 60 fokra, télen -20-ra, pára, egyéb , elöregszik a ragasztó is, mint minden más anyag. De vajon nem azért mert ott a sínnél valahol ázik? Bár sose éreztem nedvesnek..Csak mindíg amikor ránézek ez a félelmem, hogy ázik valahol a tető... szervót csak atf olajjal szabad feltölteni :) :D <_< Szép estét kívánok Neked! Ez kijelentés, felkiáltás, esetleg kérdés? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mennyibe került? :) 2600Ft folyómétere... ragasztó 2500ftvolt egy doboz, de nekem az kevésvolt. Opeles: elöregszik pára stb meg megoldja Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 szervót csak atf olajjal szabad feltölteni Ez kérdés, vagy kijelentés? :) De vajon nem azért mert ott a sínnél valahol ázik? Bár sose éreztem nedvesnek..Csak mindíg amikor ránézek ez a félelmem, hogy ázik valahol a tető... :D <_< :icon13: Szép estét kívánok Neked! Ez kijelentés, felkiáltás, esetleg kérdés? :lol: Nem kell neki áznia szerintem, de biztos hogy az sem tesz neki jót. Megelőztél.... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 2600Ft folyómétere... ragasztó 2500ftvolt egy doboz, de nekem az kevésvolt. Opeles: elöregszik pára stb meg megoldja Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Valaki nemrégiben cserélt lámpákat, mert a régi bevakult neki teljesen.... ki volt az? Illetve ha lenne valakinek sérült törött lámpája,aminek a háza épségben maradt, szivesen átvenném tőle, mielőtt kikukázná! Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem kell neki áznia szerintem, de biztos hogy az sem tesz neki jót. Megelőztél.... <_< Meg ha ázna minimum foltos meg büdös lenne mondjuk. Meg hát :icon13: :) Opeles: elöregszik pára stb meg megoldja Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szerintem ezt nem kell mondanom. :D :icon13: Kinek is szurkolok?! :) Hát hiába... nem elég hogy öregszem, már a memóriám se a régi. :lol: -_- remélem a mai üzim hozta meg a kedvet hogy írj ide is! ;) <_< B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aki megmondja, hogy mit akar frissíteni, kap egy 6-os Stellát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Sziasztok! Ma reggel olajcseppek maradtak a kocsi alatt. Délután aláfeküdtem, és szerintem felülről folyik le. Az adagoló és a csövei szép tiszták, az olajszűrő szintén. A váltón felül van egy kicsi olaj és az adagoló környékén a blokk eléggé olajos, az önindító szintén. A hengerfej tömítésnél eresztene? És ha a katalizátor csatlakozásánál is olajos, akkor lyukas lehet ott a rendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Most ha bunkó akarnák lenni akkor azt mondanám, hogy 3 boroskóla után már én sem. <_< De persze ilyet nem mondok, gondolok. :lol: Jön még Zotyára Blitz. :) remélem a mai üzim hozta meg a kedvet hogy írj ide is! :D :icon13: -_- B) Határozottan jobb lett a kedvem tőle. ;) Azért vannak itt páran, akik nagyon hiányoznának... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aki megmondja, hogy mit akar frissíteni, kap egy 6-os Stellát! :) http://komike.coldline.hu/images/winupd_91010102.jpg Hmm... <_< Ez olyan amikor a legdurvább tanár akinél még a kitűnőtanuló gyerek is csak 4est kap, beajánlja, hogyha valaki ezt a feladatot megoldja, levezeti, beírok neki egy 5-öst. Ha túl nagy a jutalom akkor gyanús hogy lehetetlen megoldani a feladatot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aki megmondja, hogy mit akar frissíteni, kap egy 6-os Stellát! <_< http://komike.coldline.hu/images/winupd_91010102.jpg nem kell elindítani a keresést hogy mit lehet frissíteni?? :icon13: :lol: am jogos a felvetésed! :) Határozottan jobb lett a kedvem tőle. -_- Azért vannak itt páran, akik nagyon hiányoznának... :D azért írtam Dita ne legyen szomorú! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jön még Zotyára Blitz. :) Határozottan jobb lett a kedvem tőle. :lol: Azért vannak itt páran, akik nagyon hiányoznának... :D Éreztem én tegnap msnen <_< Félév alatt 1x :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hmm... :D Ez olyan amikor a legdurvább tanár akinél még a kitűnőtanuló gyerek is csak 4est kap, beajánlja, hogyha valaki ezt a feladatot megoldja, levezeti, beírok neki egy 5-öst. Ha túl nagy a jutalom akkor gyanús hogy lehetetlen megoldani a feladatot... :) Azért mert valaki kitűnő, még lehet igazán sötét. <_< Segg kérdése legtöbbször. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 nem kell elindítani a keresést hogy mit lehet frissíteni?? :D :icon13: am jogos a felvetésed! :) azért írtam Dita ne legyen szomorú! :lol: Minden nap keresi a frissítéseket és "ezt" találta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Sziasztok Találós kérdés! Hogy hívják azt az alkatrészt ami abban segít kedves autó tulajdonosának ha kinyitja az ajtót az nem fogja ugyanazzal a lendülettel visszacsapódni hanem szépen megtartja magát úgy mint az új autókban /Nekem ma ez beadta az unalmast és mielőtt bemegyek az autósboltba azért jó lenne tudni a nevét ennek a gyönyörűségnek./ Segítségeteket előre is kösszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Éreztem én tegnap msnen :) Félév alatt 1x :D Már vártam... :icon13: Legyél már velem néha aranyos is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Sziasztok Találós kérdés! Hogy hívják azt az alkatrészt ami abban segít kedves autó tulajdonosának ha kinyitja az ajtót az nem fogja ugyanazzal a lendülettel visszacsapódni hanem szépen megtartja magát úgy mint az új autókban /Nekem ma ez beadta az unalmast és mielőtt bemegyek az autósboltba azért jó lenne tudni a nevét ennek a gyönyörűségnek./ Segítségeteket előre is kösszi... ajtóhatároló Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Valaki nemrégiben cserélt lámpákat, mert a régi bevakult neki teljesen.... ki volt az? Illetve ha lenne valakinek sérült törött lámpája,aminek a háza épségben maradt, szivesen átvenném tőle, mielőtt kikukázná! Előre is köszi Baccameg, erről lekéstél...pedig nézegettem vagy fél évig a pincében. :D Majd legközelebb. <_< Jön még Zotyára Blitz. :) Ebben biztos lehetsz! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ebben biztos lehetsz! :lol: Most nyáron én is lemegyek a blitzre <_< -_- Azért mert valaki kitűnő, még lehet igazán sötét. :icon13: Segg kérdése legtöbbször. Végülis igen :) Én mindíg csak 2es 3as voltam mindenből..Igaz sose tanultam semmire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Most nyáron én is lemegyek a blitzre <_< :lol: Végülis igen :) Én mindíg csak 2es 3as voltam mindenből..Igaz sose tanultam semmire :D Akkor én inkább nem mondok semmit. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 ajtóhatároló Kösszi Szépen sose találtam vona ki.. Még 1szer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts